Slovenija
Oglas

Hit produkt leta 2018 La Popsi se širi v tujino, Slovenijo pa osvajajo z novimi okusi

Ljubljana, 03. 09. 2019 00.01 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Zmagovalki zadnje sezone projekta Štartaj Slovenija, mladi podjetnici Karmen Meze in Neža Mlakar, ki sta slovenske kupce osvojile z vitamini na palčki La Popsi, delata velike korake naprej. Medtem ko razvijata nove okuse, sta podpisali še veliko pogodbo s SPAR AVSTRIJA.

La Popsi
La Popsi FOTO:

Zdi se, kot da Neža in Karmen od zmage v 3. sezoni projekta Štartaj Slovenija še nista imeli časa za počitek. V poletje sta zakorakali s svežo kampanjo v seriji televizijskih oglasov, kjer je glavni element sadje, ki dobi povsem novo vlogo v povsem vsakodnevnih situacijah. Ko sadje oživi in te zjutraj zbudi pomarančna budilka, veš, da je pred tabo neobičajen dan, sporočata v oglasih, ki ste jih imeli možnost ujeti na Pro Plus kanalih, kjer sta se predstavljali s kampanjo za Hit produkt.

V prvi vrsti sta sladoledne palčke iz zamrznjenega sezonskega sadja ter brez dodanih konzervansov in umetnih barvil ustvarili, da  jih lahko brez slabe vesti ponudita sinovoma. Pred enim letom si še nista upali sanjati o tem, da bosta z njimi navdušili celo Slovenijo ter napolnili police trgovin Spar in Interspar. Vitamini na palčki La Popsi so postali Hit produkt 2018 projekta Štartaj Slovenija, od takrat pa njuna sveža podjetniška energija kar ne pojenja.

La Popsi
La Popsi FOTO:

Sloveniji in trgu sta se v projektu Štartaj Slovenija predstavili s 6 okusi, za poletno osvežitev pa sta poskrbeli z dvema novima okusoma La Popsi banana-kakav, brez dodanega sladkorja in mleka, ter La Popsi pasijonka z metinim čajem in medom,

Na začetku podjetniške poti so bili njuni vitamini na palčki La Popsi na voljo v 13 trgovinah Interspar, po zmagi v projektu pa sta napolnili še hladilne skrinje 100 trgovin Spar po Sloveniji. Oktobra pride na police trgovin Spar njun nov izdelek, ki tokrat izjemoma ne bo v zamrznjeni obliki. Kljub temu podjetnici ostajata zvesti svojemu poslanstvu, zato bo nov izdelek ostal poln sadja in še vedno brez dodanega sladkorja.

La Popsi
La Popsi FOTO:

"Vedno sva govorili, da je projekt Štartaj Slovenija ogromna odskočna deska, ampak od naju je bilo odvisno, koliko daleč bova skočili. Upali sva na dolg skok, iskreno pa si nisva niti v sanjah predstavljali, da je sploh možno skočiti tako daleč, kot sva," pravita mladi podjetnici, ki bosta naslednje leto skočili čez slovensko mejo. Širita se namreč na velik Avstrijski trg - slovenske LaPopsi bo mogoče kupiti v približno 1.000 SPAR-ih, kar je res impresivno. Čeprav sta sami zmogli veliko, se v duhu projekta Štartaj Slovenija še kako dobro zavedata, da skupaj zmoremo vse. Zato sta letos širili ekipo in zaposlili nove sodelavce. Čeprav je glavna sezona sladoleda že skoraj za njima, pa se za ekipo La Popsi v naslednjih mesecih začenja druga najpomembnejša sezona, bi lahko rekli. V hladnejših mesecih je na policah vedno manj svežega sadja, zato la Popsi za zalogo vitaminov skrbi s široko ponudbo zamrznjenega sadja na palčki. Lani sta bile namreč najbolj prodajan sladoled v zimskem času po vsej Sloveniji.

La Popsi
La Popsi FOTO:

Ne spreglejte novega izdelka in zabave polnega okusa, ki bosta na voljo še pred koncem leta.

 

Naročnik oglasa je La Popsi d.o.o.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3