Slovenija
Oglas

Hitra dieta v 3 korakih, ki je trenutno hit v Hollywoodu

Ljubljana, 21. 01. 2022 09.45 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 5 min

Popoln izgled je ključnega pomena pri svetovnih Hollywoodskih zvezdnikih. Zato za pripravo na pomembna snemanja in prireditve uporabljajo to skrivnostno hitro dieto - oglejte si kako!

Hitra dieta
Hitra dieta FOTO: Arhiv ponudnika

Tik pred poletjem se marsikdo sprašuje, kako naj na hiter način izgubi kilograme. Mnogi se lotijo stradanja in pričnejo športati, kot da so vrhunski atleti. 

Toda, kaj če bi lahko shujšali tako kot to počnejo svetovni zvezdniki, ko imajo samo 30 dni na voljo, da se pripravijo na vlogo ali podelitev nagrad.

Dieta, ki je obnorela Hollywood in rešuje kariere

30 dnevna Hollywoodska hitra dieta je bila oblikovana s strani strokovnjakov ter prehranskih svetovalcev s ciljem, da zvezdniki svoje telo spravijo v popolno formo v najhitrejšem času pred pomembnimi snemanji in dogodki. 

Zaradi svoje učinkovitosti je ta dieta postala glavna skrivnost, ki so jo do sedaj poznali le zvezdniki.

Hitra dieta
Hitra dieta FOTO: Arhiv ponudnika

Zvezdnice kot so Victoria Beckham, Kim Kardashian in Kendall Jenner niso mogle dolgo skrivati svoje skrivnosti in so jo (pomotoma ali ne) izdale na socialnih medijih. 

Z njihovo pomočjo pa vam lahko zdaj tudi mi predstavimo Hollywoodsko hitro dieto, ki cilja na tri glavne vzroke, ki pospešujejo preoblikovanje telesa - izgubo odvečnih kilogramov, kontrolo apetita ter razgradnjo maščobnega tkiva okoli trebuha v samo 30 dneh. 

In ne skrbite - ne gre le za novo modno muho, saj so učinki teh izdelkov za hujšanje tudi znanstveno dokazani!

>> Ali nimate časa in bi želeli hitro izgubiti odvečne kile z najmanj truda in največ učinka? Preverite skrivnost, ki rešuje kariere Hollywoodskih zvezdnikov tukaj (klik) <<

Hitra dieta
Hitra dieta FOTO: Arhiv ponudnika

Poglejmo si 3 glavne korake:

3 koraki Hollywoodske hitre diete, s katero izgubite kile v 30 dneh

Dieta traja 30 dni in vse kar potrebujete je vsak dan v svojo jutranjo rutino vključiti 3 korake. Kombinacija vseh treh bo tako vsako jutro aktivirala vaše telo, da bo tekom dneva dodatno kurilo maščobo in zabremzalo dodaten vnos kalorij. 

Prvi korak - aktivacija izgubljanje odvečnih kilogramov z SlimAll čajem 

Obstaja razlog, da ima #teatox na Instagramu neverjetnih 900.000 objav povezanih z njim. Kendall Jenner pa pravi, da popije kar 12 skodelic čaja za hujšanje na dan pred “Fashion weekom”. 

Hitra dieta
Hitra dieta FOTO: Arhiv ponudnika

Za izgubo telesne teže je potrebno spodbuditi topljenje maščob, ki ga telo zaustavi, ko prične nabirati kilograme. Hollywoodska hitra dieta tako kot prvi korak predpisuje pitje SlimAll čaja 3-5x dnevno. Najbolje je, da s pitjem pričnete zjutraj na tešče, da njegove učinkovine hitro pridejo v obtok telesa. 

SlimAll čaj znanstveno dokazano pospešuje kurjenje maščob in znižuje holesterol, kar je še posebnega pomena pri hitrem tempu polnem stresa, ki ga doživljajo zvezdniki. 

Če bi želeli doseči podoben učinek brez pitja čaja SlimAll bi morali namreč popolnoma spremeniti svojo prehrano in dnevno rutino. S SlimAll čajem pa tako dosežemo isti učinek brez truda. Prav zaradi tega je to prvi korak pri Hollywoodski hitri dieti

>> Želite tudi vi aktivirati svoje telo, da prične izgubljati kile, tako kot to počnejo zvezdniki, ko nimajo časa in rabijo rezultat? Zagotovite si popolno kombinacijo tukaj (klik) <<

Hitra dieta
Hitra dieta FOTO: Arhiv ponudnika

Drugi korak - ustavitev napadov lakote tekom dneva s Hoodia obliži 

Pri vsaki dieti je ključnega pomena rutina, še toliko bolj, če želimo v kratkem času doseči veliko izgubo kilogramov. Toda največkrat to rutino uničijo nenadni napadi lakote ali, ko se nam podre urnik in jemo šele pozno zvečer. 

Zvezdniki pogosto snemajo dolgo v noč in tekom dneva doživljajo spremembe urnika, ki mnogim povzročijo stres. Prav zaradi tega Hollywoodska hitra dieta predpisuje uporabo Hoodia obliža. Ta namreč ukroti apetit in ga uravnava preko dneva. Zvezdniki si ga preprosto namestijo na del stegna ali roke zjutraj po prvi skodelici SlimAll čaja. 

Hitra dieta
Hitra dieta FOTO: Arhiv ponudnika

Obliž tekom 24 ur, ko je nalepljen na vaši koži, sprošča svoje sestavine, ki jih telo absorbira preko kože in dovaja v telo. Rezultat, ki ga občutite pa je zmanjšan apetit!

Tretji korak - spodbuditev kurjenja maščob okoli trebuha z BellyStop kremo

Najbolj trdovratna maščoba se nabira okoli trebuha in jo je tudi najtežje odstraniti. Da bi v 30 dneh dosegli isti učinek kot po 4 mesecih intenzivne vadbe Hollywoodska hitra dieta vključuje uporabo BellyStop kreme. Ta namreč direktno cilja predele maščobe na trebuhu

Zjutraj, ko spijemo skodelico SlimAll čaja in si namestimo Hoodia obliž, je priporočljivo, da vmasiramo kremo na predel okoli trebuha, da tako še dodatno spodbudimo izgubo maščobe na trebuhu. 

Hitra dieta
Hitra dieta FOTO: Arhiv ponudnika

Masaža namreč pripomore k dodatni aktivaciji kreme, medtem ko SlimAll čaj pomaga odplakniti vse toksine, ki jih razgradi krema BellyStop.

>> Kaj je ta skrivnostna kombinacija, ki jo uporabljajo Hollywoodski zvezdniki, da v 30 dneh izgubijo kile za popoln izgled na rdeči preprogi - kliknite tukaj (klik) <<

Kako dolgo traja Hollywoodska hitra dieta?

Ker je to intenziven telesni tretma, ki cilja na celotno telo s kombinacijo SlimAll čaja, Hoodia obližev ter BellyStop kreme, ni potrebno čakati mesece in mesece. Učinki so namreč vidni že po 30 dneh vsakodnevne uporabe vseh treh preparatov. 

Hollywoodska hitra dieta je dokazana rešitev za vse zvezdnike, ki morajo izgubiti kile pred pomembnim snemanjem ali dogodkom na rdeči preprogi. Sto tisoč uporabnikov pa je že pokazalo svoje rezultate na socialnih omrežjih. 

Ne pozabite - dandanes slaba novica še veliko hitreje zaokroži po svetu kot dobra. In v kolikor tretma ne bi bil učinkovit, zagotovo ne bi bil deležen toliko pozitivnih komentarjev s strani zvezdnikov in “navadnih uporabnikov”!

Tako boste lahko tudi vi že v 30 dneh opazili, da ste izgubili kilograme. Telo je namreč vstopilo v višjo porabo kalorij v kombinaciji z zmanjšanim apetitom. Prav tako se aktivira globinsko kurjenje maščob na rizičnemu predelu trebuha. 

Hitra dieta-7
Hitra dieta-7 FOTO: Arhiv ponudnika

Samo za bralce 24ur smo pripravili posebno ponudbo, ki vam omogoči, da dobite vse tri izdelke za samo ceno dveh, saj dobite kremo BellyStop zraven povsem brezplačno!

Ta neverjetni komplet lahko danes po akcijski ceni naročite na slovenski spletni strani: www.LocoNatura.com ali telefonu 07 600 3005, kjer po ceni 59,98 eur (-44% popusta) danes prejmete vse tri izdelke, darilo ob nakupu, poštnina pa je za vas brezplačna!

Ne odlašajte, saj ponudba velja le do razprodaje zalog!

 

Naročnik oglasa je E-mesto d.o.o.

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni