Slovenija

Hrvaški film v Beogradu

Beograd, 16. 04. 2000 17.49 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

V beograjskem Sava centru so sinoči premierno predvajali hrvaški film z naslovom Maršal, ki je naletel na dober odziv, saj je občinstvo ploskalo tudi posameznim delom filma. Premiere sta se poleg nekaterih igralcev udeležila tudi režiser Vinko Brešana ter njegov oče in koscenarist Ivo Brešana.

Po premieri filma so občinstvu prebrali pismo jugoslovanskega producenta Ljubiše Samardžića, ki je včeraj v Zagrebu prav tako premierno predvajal film Nebeška vaba. Samardžić je v pismu poudaril, da istočasno predvajanje filmov v Zagrebu in Beogradu kaže na prihod boljših časov tako za filmske ustvarjalce kot tudi za občinstvo.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.