Slovenija
Oglas

Ideja za darilo! Najlepša otroška božična knjiga! Pohitite, zadnji dnevi za naročila!

Ljubljana, 14. 12. 2015 08.08 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Podarite vašemu malčku letos nekaj prav posebnega! Naj ga pod novoletno jelko pričaka knjiga, v kateri prav on kot glavni junaki nastopa skupaj s čisto pravim Božičkom. Je to mogoče? Seveda!

Pri naročilu knjige vi določite IME in VIZUALNI IZGLED glavnega junaka! Foto: Matej Golob
Pri naročilu knjige vi določite IME in VIZUALNI IZGLED glavnega junaka! Foto: Matej Golob FOTO: Mali junaki

Na www.malijunaki.si lahko že danes naročite novo personalizirano knjigo priljubljene pisateljice Dese Muck, v kateri boste vi določili, kako bo glavnemu junaku ime, poleg tega pa boste njegov videz do potankosti prilagodilu izgledu vašega otroka. Izbrali boste seveda spol, nato pa še barvo in obliko las, barvo oči, mu dodali pegice, očala ...

Personalizirane otroške knjige Mali junaki so najlepše božično darilo za vašega otroka! Foto: Matej Golob
Personalizirane otroške knjige Mali junaki so najlepše božično darilo za vašega otroka! Foto: Matej Golob FOTO: Mali junaki
Unikatno, zabavno in poučno darilo za malčke

V novi knjigi "Skrivnost Božičkove kape" se je Desa Muck dotaknila večnega vprašanja »Ali božiček res obstaja?« in dokončno razblinila vse dvome o tem, kdo pravzaprav ponoči pod jelko nastavi vsa tista bleščeča darila. Knjiga buri domišljijo najmlajših, hkrati pa spodbuja skupno branje staršev in otrok, ki prek dialoga ob knjigi razvijajo nadaljnje razmišljanje. Je zabavna, polna novih besed in podob, hkrati pa tudi poučna in primerna za prva spogledovanja z črkami, besedami in stavki.

Kako do najlepšega božičnega darila za vaše malčke?

1. Odjadrajte na malijunaki.si in izberite želeno knjigo.
2. Določite ime in vizualni izgled glavnega junaka.
3. Dopišite še posvetilo in knjigo pošljite v izdelavo.
4. Počakajte največ 10 dni in knjiga bo pri vas.
5. Podarite vašemu malčku najlepše božično darilo!
 

Tudi Feri Lainšček je napisal knjigo za Male junake! Njegova je tista o čudežnem snežaku! Foto: Matej Golob
Tudi Feri Lainšček je napisal knjigo za Male junake! Njegova je tista o čudežnem snežaku! Foto: Matej Golob FOTO: Mali junaki

Vsaka knjiga Mali junaki je unikat in je izdelana prav posebej za vašega malčka. Božičkovi pomočniki za pripravo potrebujejo največ 10 koledarski dni, zato ne odlašajte predolgo. Za fantke jo lahko naročite tukaj za punčke pa tu.

Mali junaki vam želimo obilo veselja in zabave ob prebiranju knjigic!

 

Na predstavitvi nove knjige Dese Muck so se zbrali veliki in mali knjižni molji. Foto: Matej Golob

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.