Slovenija
Oglas

Imate tetovažo? Preverite, kako lahko za vedno ostane sijoča kot nova!

Ljubljana, 21. 11. 2019 00.01 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Ali tudi vaše telo krasi čudovita tetovaža? Verjamemo, da ima za vas poseben pomen in da si želite, da bi takšna ostala tudi v prihodnje. Tokrat vam zato razkrivamo, kako lahko preprečite bledenje vaših tetovaž.

Tattoo Nano Shock (Foto: PR/Arhiv ponudnika)
Tattoo Nano Shock (Foto: PR/Arhiv ponudnika) FOTO:

Kako preprečiti bledenje tetovaže?

Najprej nekaj osnovnih pravil …

• Svoje tetovaže umivajte, a le z nežnimi, neodišavljenimi mili.

• Pri oblačenju se izogibajte grobim materialom, ki lahko razdražijo tetovirano kožo.

• Pazite na telesno težo. Če v kratkem času pridobite ali izgubite preveč kilogramov, se lahko vaš tatu razširi ali skrči, tega pa si seveda ne želite.

• Poskrbite za ustrezno nego tetovaže, predel tetovirane kože pa naj bo tudi vedno dovolj navlažen.

Ali veste, kako ustrezno negovati že zaceljene tetovaže?

Večina ljudi zapusti studio z nasveti, kako poskrbeti za svežo tetovažo, marsikdo pa na nego pozabi, ko je le-ta že zaceljena. A če želite, da bo vaša tetovaža vedno videti kot nova, morate posebno pozornost nameniti tudi že zaceljenim tetovažam.

Tattoo Nano Shock
Tattoo Nano Shock FOTO:

Mazilo za nego tetovaže

Priporočamo, da za nego svoje že zaceljene tetovaže uporabite mazilo Tattoo Nano Shock, ki s skrbno izbranimi sestavinami zaščiti občutljivo in ranljivo področje tetovirane kože ter skrbi za čiste linije in jasne barve tetovaže.

Tattoo Nano Shock odlikujejo visoko kakovostne sestavine

Revolucionaren antioksidant polidatin v mazilu omogoča optimalno nego razdražene kože, saj uničuje proste radikale ter deluje protivnetno. Poleg tega je odličen pri preprečevanju zgubanega in povešenega kožnega tkiva.

Dodatek vitamina E zagotavlja hranilno in nežno nego, ki varuje pred staranjem in poškodbami kože zaradi prostih radikalov.

Karitejevo maslo regenerira kožne celice in deluje antibakterijsko ter tako preprečuje razvoj infekcij. Kožo mehča, vlaži in preprečuje izsušitev.

Kakavovo maslo odlično vlaži, blaži vnetne reakcije in varuje kožo pred zunanjimi vplivi. Blagodejno vpliva na nastanek kolagena in elastina, kar dobrodejno vpliva na celjenje kožnih celic.

Mandljevo olje ima visoko vsebnost vitaminov A, B1, B2, B6, ki pomirjajo kožo in blažijo vnetja, zmanjšujejo občutek razdraženosti in pospešujejo obnavljanje izsušene kože.

Mazilo pa vsebuje tudi visok zaščitni faktor, ki tetovirano kožo varuje pred škodljivimi UVA/UVB žarki, ki povzročajo gubanje in staranje kože, pa tudi obledelost in nejasen videz linij tetovaže.

Pred in po 2 tednih redne uporabe mazila Tattoo Nano Shock:

Tattoo Nano Shock (Foto: PR/Arhiv ponudnika)
Tattoo Nano Shock (Foto: PR/Arhiv ponudnika) FOTO:

Zakaj navadne kreme niso primerne za nego tetovaž?

Če uporabljamo neprimerne izdelke za nego tetovirane kože, se lahko zgodi, da tetovaža zbledi in izgubi jasnost, linije so videti razlite in zamegljene, koža se lahko prekomerno lupi ali razpoka, prav tako pa lahko pride do vnetja zaradi bakterijske okužbe ali alergijske reakcije.

Mazilo za nego po tetoviranju mora kožo varovati in zdraviti – ne sme vsebovati nepotrebnih sestavin, ki še dodatno obremenijo predel kože, ki je pod stresom. Navadne vlažilne kreme lahko vsebujejo dišave, ki dodatno dražijo kožo in lahko povzročijo alergijske reakcije. Edinstvena kombinacija klinično testiranih učinkovin v mazilu Tattoo Nano Shock zanesljivo zagotavlja bolj žive barve in sijoč videz tetovaž, tako novih kot starejših, optimalen vlažilen in pomirjujoč učinek ter visok zaščitni faktor pred UVA/UVB žarki, ki varuje kožo pred prehitrim gubanjem in drugimi znaki poškodb in staranja.

Tattoo Nano Shock (Foto: PR/Arhiv ponudnika)
Tattoo Nano Shock (Foto: PR/Arhiv ponudnika) FOTO:

Bi želeli tudi vi ustrezno zaščititi svoje tetovaže?

Mazilo za nego tetovaž Lux-Factor Tattoo Nano Shock lahko naročite na Lux-Factor.com ali preko telefonske številke 01 777 41 07.

Poslušajte še nasvet strokovnjakinje:

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

 

Naročnik oglasa je Lux Factor Cosmetics Ltd.

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni