Slovenija
Oglas

Inovativni zasloni, ki bodo obogatili vsako izkušnjo gledanja

Ljubljana, 13. 02. 2024 00.15 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 4 min

V svetu, kjer se tehnologija neprestano razvija, inovativni zasloni postajajo ključni elementi naših domov, pisarn in javnih prostorov. Samsung, kot eden vodilnih na področju vizualne tehnologije, postavlja nove standarde s televizorji Samsung OLED in Neo QLED, ki obljubljajo, da bodo preoblikovali našo izkušnjo gledanja.

Televizorji Samsung OLED in Neo QLED
Televizorji Samsung OLED in Neo QLED FOTO: Arhiv ponudnika

Samsung OLED: Revolucija v barvah in kontrastu

Samsung OLED tehnologija predstavlja prelomnico v načinu, kako doživljamo barve in kontrast. Z nevralnim Quantum procesorjem in tehnologijo Quantum HDR OLED+ 4K, Samsung OLED, zagotavlja močno svetlost in celovit kontrast, kar ustvarja vrhunsko vizualno izkušnjo. 

Potopite se v vsak filmski prizor z zvočniki Samsung

Poleg vrhunske kakovosti slike tehnologija zvočnikov Dolby Atmos postavlja gledalce v središče dogajanja z večdimenzionalnim zvokom. Inovativna tehnologija ustvarja prostorsko izkušnjo, s katero vsaka podrobnost zvoka postane ključna za ustvarjanje pristnega vzdušja, od nizkofrekvenčnih zvokov v ozadju do impresivnih zvočnih učinkov. Po drugi strani pa tehnologija Object Tracking Sound Pro omogoča, da zvok televizorja Samsung dinamično sledi dogajanju iz vseh zornih kotov za popolno potopitev v svet filma, kar naredi nepozabno doživetje.

Udobje v vaši dlani zahvaljujoč pametnim funkcijam

Pametna povezljivost je ključna lastnost obeh televizorjev in upravljanje vaših pametnih naprav še nikoli ni bilo lažje zahvaljujoč aplikaciji SmartThings, medtem ko vam aplikacija za video klice omogoča povezovanje z najdražjimi, ki niso z vami, na velikem zaslonu. Multi View omogoča hkratno gledanje televizije in pametnega telefona, kot je Galaxy S24 Ultra, na enem zaslonu, medtem ko platforma SmartThings omogoča pametno upravljanje domačih naprav kar iz udobja kavča.

Kino doživetje v udobju dnevne sobe

Za še popolnejšo izkušnjo domačega kina lahko uporabniki povežejo televizorje z združljivimi zvočniki Samsung Soundbar. Tehnologija obdelave zvoka Q-Symphony omogoča sočasno delovanje za doseganje enakomernega zvoka brez utišanja zvočnikov televizorjev, medtem ko nevronski procesor Quantum 4K prilagaja vsako slikovno piko za prikaz pristnih slik in barv, popolnoma optimiziranih za velike zaslone. 

Ves čas ste lahko brez skrbi, saj platforma Knox ščiti vaše podatke na najvišji ravni, daljinski upravljalnik SolarCell pa uporablja sončno svetlobo ali svetlobo v vašem domu za polnjenje notranje baterije, kar odpravlja skrb glede baterij, kar še olajša uživanje v televizorjih Samsung OLED ali Neo QLED.

Zakaj je Samsung televizor številka 1 na svetu?

Samsung pametni televizor Neo QLED 8K HDR (2023) ni le običajen televizor, temveč predstavlja revolucionarni preskok na področju tehnologije za domačo zabavo. Z izjemno kakovostjo zvoka, ločljivostjo 8K, tehnologijo Quantum Matrix Pro in osupljivo obliko je postavil nova merila v svetu televizorjev. Poglobimo se v nekatere razloge, zakaj si je televizor zagotovil položaj svetovne izbire številka ena med televizijskimi navdušenci.

Samsung pametni televizor Neo QLED 8K HDR (2023) ni le običajen televizor, temveč predstavlja revolucionarni preskok na področju tehnologije za domačo zabavo. Z izjemno kakovostjo zvoka, ločljivostjo 8K, tehnologijo Quantum Matrix Pro in osupljivo obliko je postavil nova merila v svetu televizorjev. Na povezavi si lahko preberete razloge, zakaj si je televizor zagotovil položaj svetovne izbire številka ena med televizijskimi navdušenci.

Novi televizorji navdušijo vse!

V liniji novih televizorjev Samsung za leto 2023 so izjemni Neo QLED modeli navdušili tako gledalce kot recenzente. Televizor Neo QLED 8K HDR Smart TV (2023) je s strani publikacije Expert Reviews prejel pet zvezdic in oznako "Priporočeno". Novinar Stephen Withers je o njem zapisal: "Samsung televizor Neo QLED 8K HDR Smart TV (2023) je tehnološki dosežek, ki vas kljub omejeni vsebini 8K navduši z vsemi mogočimi funkcijami. Poleg tega je vizualno osupljiv, vključuje paket One Connect Box in ima impresiven zvok, ki ga zagotavlja 6.2.4-kanalna konfiguracija zvočnikov. "

Ravno tako je 163-centimeterski (65-palčni) Samsung OLED 4K HDR Smart TV (2023) televizor za publikacijo Expert Reviews ocenil priznani novinar Stephen Withers z oznako "Najboljši nakup". O televizorju je med drugim zapisal: "Slike SDR na televizorju Samsung S90C OLED so osupljive, z globokimi črnimi odtenki, natančnimi podrobnostmi in naravnimi barvami zaradi kvantnih pik in širokih vidnih kotov OLED. Televizor ima tudi izboljšan filter zaslona, kar omogoča spektakularno zmogljivost HDR z natančnimi barvami in širokim razponom, kar dokazuje, da Samsung prisluhne potrebam in željam kupcev."

V dobi, ko je vizualna tehnologija ključnega pomena za naše vsakodnevno življenje, Samsung z inovativnimi OLED in Neo QLED zasloni vodi revolucijo v izkušnji gledanja. Ti zasloni ne le postavljajo nove standarde v kakovosti slike, temveč tudi obogatijo vsak trenutek, preživet pred zaslonom, z izjemno živahnostjo, globino in natančnostjo. 

 

Naročnik oglasne vsebine je Samsung.