Slovenija
Oglas

Instagram fotke s plaže brez tega trika ne bodo uspele

Ljubljana, 21. 07. 2022 06.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Želiš tudi ti letos na plaži narediti popolno fotko za Instagram, očarati s svojim stylingom na poletnem žuru in za sabo obračati glavo moškim? Če je odgovor DA, potem beri dalje.

Se tudi ti sprašuješ kako zavraga tem puncam z Instagrama uspe toliko atraktivnih fotografij? So dejansko tako privlačne, da jim vse uspeva ali pa naredijo na tisoče fotografij, zato da jim ena uspe?

Resnica se skriva nekje vmes – bistvena pa je PRIPRAVA na fotografiranje. In mali triki so tisti, ki te lahko v živo v hipu še polepšajo.

Instagram fotkanje na plaži.

Vprašali smo slovenske influencerke kaj bo letos njihov skrivni dodatek in v hipu jih je par odgovorilo, da je letošnji kozmetični hit zagotovo olje za telo z bleščicami. O tem pa so pisale tudi najbolj znane ženske revije.

Olje in revija

Vlažilno bleščeče olje za telo daje koži tisti čudovit satenast lesk, ki še dodatno poudari zagorelost in skrije drobne kožne nepravilnosti, na slikah pa končno izgledate kot iz revije.

Ne glede na to koliko ste zagoreli in ali boste olje koristili na plaži, za večerjo v restavraciji ob morju ali pa za nor poletni žur – mimoidoči bodo za vami obračali glave.

Podobno kot pri samoporjavitvenih kremah, je tudi tu potrebno paziti na kakovost in se izogibati najcenejšim izdelkom, ki vam na koži pustijo le čudne lise. Zato smo namesto vas raziskali ponudbo v slovenskih trgovinah in izbrali zmagovalca med olji z bleščicami:

Liyalan olje za telo

Zakaj ravno Liyalan olje za telo z bleščicami?

Upoštevali smo predvsem rezultate – kakšen sloj na koži nastane po nanosu in to olje z bleščicami naredi prav poseben biserni sijaj z 3D efektom, brez madežev.

Bleščeče olje za telo

Poleg tega se hitro vpije, kože ne masti in ne pušča lis. Lahko pa ga kombinirate tudi s svojim priljubljenim losjonom ali kremo za telo.

Da gre za veganski izdelek, ki ni testiran na živalih pa dandanes verjetno niti ni več potrebno omenjati, kajne?

Olje z bleščicami

Kje v Sloveniji se olje z bleščicami lahko naroči in koliko stane?

Olje z bleščicami lahko naročite izključno pri glavnemu uvozniku na njihovi spletni strani na TEM NASLOVU ali telefonski številki 07 600 3005. Imate tudi srečo, saj imajo ravno danes, v času te objave, akcijo z brezplačno dostavo za vsa naročila, ki jih dostavijo v 1-2 delovnih dneh. Ponujajo pa tudi posebne akcije (do -39% popusta) za naročilo dveh ali treh izdelkov.

A preden skočite na spletno stran www.loconatura.com/si/body-shimmer in naročite izdelek oz. pokličete na 07 600 3005 in oddate naročilo, naj vam predstavimo še tisto najbolj bistveno – izkušnje uporabnic, ki so dobesedno navdušene nad oljem za telo z bleščicami.

Prepričajte se sami:

Olje za telo
Olje za telo

Ne pozabite, z nakupom ne odlašajte, saj boste prav danes lahko svoj paketek naročili na uradni spletni strani (klikni tukaj) z brezplačno poštnino, hkrati pa morda izkoristili tudi kakšno od njihovih popustov na količino!

Veselimo se vaših zapeljivih fotk z dopusta že zdaj!

Bleščeče olje

 

Naročnik oglasa je E-mesto d. o. o.

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1