Slovenija
Oglas

Inštrukcije za boljši učni uspeh

Ljubljana, 29. 11. 2022 09.26 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Inštrukcije tudi pri nas postajajo vse bolj pogosta izbira za vse tiste učence, ki svoje znanje želijo izboljšati ali pa ga še dodatno izpolnjevati.

Na pamet težko rečemo, kateri šolski predmet je v tem hipu najbolj zaželen oziroma iskan, kljub temu pa vemo, da se pogosto iščejo predvsem inštrukcije iz matematike, poslovne matematike, statistike, mehanike, fizike ter angleščine.

Na področju inštrukcij so v ospredju predvsem tisti predmeti, pri katerih se morajo učenci izkazati tudi na maturi. Inštrukcije vam lahko pri nas ponudijo številna podjetja, prav tako tudi posamezniki. Ker pa so v zadnjem času zelo priljubljene online inštrukcije, ki se prav tako lahko izkažejo za izjemno učinkovite, si v resnici za inštruktorja določenega predmeta lahko najdemo tudi osebo, ki živi in deluje na povsem drugem koncu države. Takšno storitev pogosto imenujemo tudi na daljavo oz. online inštrukcije.

Inštrukcije

Skupinske ali individualne inštrukcije

Učenje z inštruktorjem je praviloma mogoče na sedežu podjetja, kot tudi pri nas doma, ne nazadnje tudi na daljavo. Katero obliko izbrati, pa je seveda zlasti odvisno od želja, potreb pa tudi od finančnih zmožnosti posameznika oziroma naročnika.

Na inštrukcije se lahko prijavimo kot posamezniki ali pa se priključimo skupini. Naročnik storitve se praviloma sam odloči, in sicer na podlagi tega, kaj mu je lažje oziroma kaj je zanj bolj učinkovito. Od tovrstne izbire je v veliki meri odvisna tudi cena. Logično je, da bomo za individualne inštrukcije v primerjavi s skupinskimi odšteli nekaj več denarja. A ne glede na to, ima vsaka od omenjenih oblik tako prednosti kot slabosti.

Prednosti in slabosti inštrukcij na daljavo

V zadnjih letih so v ospredju tako imenovane online inštrukcije oziroma inštrukcije na daljavo. Ena od ključnih prednosti takšnih inštrukcij je velik prihranek pri času in učenje tudi v bolj večernih urah. Obenem je treba omeniti še slabost, da inštruktor pred vami ne sedi v fizični obliki, posledično ga lahko precej slabše razumete, zato vam mora določene zadeve večkrat na novo pojasniti.

Takšna oblika inštrukcij je zlasti dobrodošla za vse tiste učence, ki čez dan zaradi številnih obveznosti, na primer športnih aktivnosti, nimajo preveč časa. Ob večeru pa si vzamejo čas za učenje in tedaj se lahko preko spleta povežejo z izbranim inštruktorjem.

Inštrukcije

Kje najti dobrega inštruktorja?

Pri iskanju storitve inštrukcije boste presenečeni, koliko ponudbe je v naši državi. Na spletu se namreč nahajajo številna podjetja pa tudi posamezniki, ki ponujajo učenje najrazličnejših predmetov. Kljub temu je treba biti pri izbiri še toliko previdnejši.

Daleč najbolje je v ospredje postaviti tiste ponudnike za inštrukcije, ki imajo za seboj že nekaj poti oziroma podjetja s tradicijo. Odličen ponudnik tovrstnih storitev je pri nas denimo podjetje Horizont, ki ga prav tako lahko najdete na spletu.

Horizont se predstavi

Na spletni strani instrukcijehorizont.si si lahko ogledate vse podrobnosti, ki vas zanimajo v povezavi s poučevanjem oziroma inštrukcijami. Podjetje vam ponuja inštrukcije iz najrazličnejših predmetov. Med najbolj iskanimi pa so zagotovo, kot že rečeno, inštrukcije iz tistih predmetov, ki jih je treba odlično obvladati tudi na zrelostnem izpitu oziroma na maturi.

Za več informacij jih kontaktirajte:

Učni center Horizont d.o.o.,

Pohlinova ulica 20

1000 Ljubljana

041 926 000

info@instrukcijehorizont.si

https://www.facebook.com/instrukcije.horizont/

https://www.youtube.com/channel/UCOVMy8Zd7Xt_EJR3grZgC4g


Naročnik oglasa je Horizont d.o.o.

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1