Slovenija

Internet 99 zelo dobro obiskan

Ljubljana, 12. 03. 1999 19.36 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

V Cankarjevem domu danes poteka drugi ter hkrati zadnji dan izobraževalno-sejemske prireditve Internet 99. Sejem, na katerem se predstavlja okoli trideset razstavljalcev iz cele Slovenije, si je včeraj ogledalo več kot tisoč ljudi, danes pa pričakujejo, da bo obisk še večji.

Poleg razstavnih prostorov so si obiskovalci v teh dveh lahko ogledali tudi številne predstavitve in se udeležili različnih predavanj.

Veliko zanimanja in dober odziv je požela včerajšnja okrogla miza z naslovom Trg vreden 300 milijard dolarjev, na kateri so spregovorili o sedanjosti in prihodnosti elektronskega poslovanja pri nas. Današnja zvezda pa je bila najnovejša knjiga iz dobro znane ameriške zbirke ''...za telebane'' z naslovom Elektronsko poslovanje za telebane, ki je izšla pri založbi Pasadena v sodelovanju s podjetjem Eon - elektronsko poslovanje. Tako razstavljalci in obiskovalci kot tudi organizatorji, podjetje Infos d.o.o., so z letošnjim sejmom Internet 99 zadovoljni, zato si zagotovo lahko obetamo tudi sejem Internet 2000.