Slovenija
Oglas

Investicija v prihodnost

Ljubljana, 09. 03. 2009 06.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Moderne gradnje zahtevajo pri vgradnji oken in vrat različne zahteve in potrebe. V podjetju Simer, d. o. o., sledimo trendom, smernicam in zahtevam trga, zato vam nudimo sisteme oken za energijsko varčno pasivno gradnjo.

Simer
Simer FOTO:

Podjetje Simer, d. o. o., Celje sodi med največje proizvajalce PVC, ALU-PVC in ALU stavbnega pohištva v Sloveniji.

Stavbno pohištvo proizvajamo pod sloganom "Verjetno najboljša okna in vrata na svetu" in prepričani smo, da Vam lahko ponudimo vrhunske izdelke z odličnim razmerjem cena-kvaliteta.

Moderne gradnje zahtevajo pri vgradnji oken in vrat različne zahteve in potrebe. Višje toplotne in zvočne izolacije so le osnovni kriteriji, vendar so zelo pomembni pri izbiri stavbnega pohištva za pasivne in nizkoenergijske hiše. Dizajn, visoka stabilnost, trdnost, toplotna in zvočna izolacija, ekonomičnost, gospodarnost, možnost izbiranja barv pa omogočajo nadaljnje oblikovanje, zato so pomembnejše točke za izbor pravilnega sistema oken. V podjetju Simer d.o.o. sledimo trendom, smernicam ter zahtevam trga, zato vam nudimo sisteme oken za energijsko varčno pasivno gradnjo.

Simer
Simer FOTO:

ALU-PVC okno FUTURA

Je z zunanje strani odeto z močno in stabilno ALU obrobo, osnova okna pa še vedno ostaja vrhunski 5- komorni PVC profil z edinstveno X- strukturo komor, ki daje okvirju in krilu 30% večjo trdnost ter stabilnost in s tem odpornost na izjemne obremenitve. Krilo ne potrebuje jeklenih ojačitev, razen v primeru posebnih konstrukcij in pri predimenzioniranju. Že v osnovi zelo stabilnemu PVC profilu nadenemo ALU obrobo in s tem pridobimo dodatno šesto zračno komoro. Dizajn okna FUTURA je oblikovan znotraj brez vidne steklitvene letvice. Spoji zunanje ALU obloge se stikajo pod kotom 90º in ne pod kotom 45º kot je to pri standardnih PVC oknih.

ALU –PVC okno FUTURA ima odlične izolativne lastnosti. Okno FUTURA brez jeklene ojačitve dosega vrednost 40 dB. Opremljena so z elegantnimi in trpežnimi sivimi tesnili, ki popolnoma preprečujejo morebitne vdore vlage ali zraka ob ekstremnih vremenskih razmerah. Okno lahko s primerno zasteklitvijo dosega izjemen faktor skupne prevodnosti okna – 0,80W/m²K.

Simer
Simer FOTO:

Okna SIMER 88+

Odstirajo vznemirljiva nova polja moderne gradnje.
Vrhunski 6 komorni profil nudi optimalno toplotno izolacijo, omogoča velik spekter zasteklitve 24-46 (54 mm), ter boljšo zvočno zaščito 32-47 dB. Z primerno zasteklitvijo dosegajo faktor toplotne prevodnosti 0,8 W/m2k, kateri je primerno za nizko energijske in pasivne hiše. Kljub vgradni globini 88mm je omogočen večji razgled in prepuščanje svetlobe.

Sposobnosti izjemne konstrukcijske obremenitve novih okenskih profilov je sinonim za zanesljivo trdnost, kot tudi za tehnično popolnost.

Simer
Simer FOTO:

Poleg pvc, alu-pvc oken in vrat vam podjetje Simer d.o.o. nudi celoten spekter zunanjih in notranjih senčil, notranjih in protivlomnih vrat, svetujemo, načrtujemo in izdelamo tudi zimske vrtove, nadstreške, notranje predelne stene in drsne stene, fasadne sisteme.

Simer d.o.o., Ipavčeva 22, Celje, Tel.: 03 42 55 800, e-mail: info@simer.si

PE Ljubljana, Železna cesta 20, Ljubljana, Tel.: 01 56 33 438, e-mail: simer.lj@simer.si

PE Koper, Ferrarska 17, 6000 Koper, Tel.: 05 63 01 023, e-mail: simer.kp@simer.si

V želji po več informacijah obiščite naše prodajne salone v Celju, Ljubljani ali Kopru. Svetovali vam bodo naši strokovnjaki in prepričani smo, da bomo našli odlično rešitev za vaš dom.

www.simer.si

  • zacetni
  • VITALHIT
  • KLET KRŠKO
  • SWY
  • WIDEX
  • PEČJAK
  • NEPREMICNINE
  • LISCA