Slovenija

Veterani pojasnil ne sprejemajo

Ljubljana, 02. 11. 2007 19.19 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
Jure Brankovič
Komentarji
35

Veterani vojne za Slovenijo so še vedno razburjeni zaradi napake protokola ob polaganju vencev na Žalah.


SORODNI ČLANKI

  • 20 - Liv Amiti E+ 3 (žensko)
  • 19 - Liv Vall E+ 2 (žensko)
  • 18 - Gravel kolo Giant Revolt 0
  • 17 - Giant Reign E+ 1
  • 16 - Giant Propel Adv Pro 0
  • 15 - Giant DailyTour E+ 1 RT
  • 14 - Giant Stance E+ 2 29
  • 13 - Liv Avail Adv 1 (žensko)
  • 12 - Giant Propel Advanced Pro
  • 11 - Giant Trance X E+ 1 Pro 29
  • 10 - Giant Talon 1 29 GE
  • 9 - Giant Defy Advanced 2
  • 8 - Giant TCR Advanced 1 Disc
  • 7 - Giant Explore E+ 2
  • 6 - Giant Trance X 1 29er
  • 5 - EnviLiv Advanced (žensko)
  • 4 - Liv Embolden E+ 1 (žensko)
  • 3 -Giant Propel Advanced 1ct
  • 2 - Giant Fathom E+ 2 Pro
  • 1 - Giant TCR Advanced SL 0

KOMENTARJI (35)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Prvo Bore
05. 11. 2007 15.52
Polons ne vem koliko si naštudiran, ampak kaj si želel povedati ?
Heinke
05. 11. 2007 13.46
Ni res, da so se sedaj vzdignili, že skozi so bili, problem je samo v temu, da sedaj nimajo ONI oblasti, zato so se vzdignili, ker niso navajeni večstrankarskega sistema, ampak enostrankarskega. Ne znajo se prilagoditi sistemu, demokraciji, pa tudi prestari so, da bi bili to sploh sposobni še narest (za to bi moral malo brat medicinsko znanost) - pogoj je starost, ker po določeni starosti ni šans, da bi se človek še spremenil, če ni res nekega hudega posega v osebnost.
Prvo Bore
05. 11. 2007 12.52
polons Ali si mogoče gledal AS TI TUD NOT PADU ?? Ali veš kaj je to satira ?? Norčevanje iz neumnosti nekaterih določenih ljudi. Nisem gledu, ker je JJ&company ugasnil SIOL TV, ker ni razumel satire. Ali je sploh kakšna satira čez vlado ?? Nobene !!! Sedaj se šele razvija, ker vedo kam pes taco moli. V Sloveniji obstaja slovenjska manjšina, ki bi želela staro klerikalno ureditev in ki jim je himna himna domobrancev . Obstaja pa večina Slovencev, ki jim je bilo marsikaj obljubljenega leta 91 in so trpeli do sedaj. Sedaj so se pa vzdignili vsepovsod in sedaj je pa hudič. V Sloveniji si ne želimo OPUS DEI, ampak pravp državo, kjer bo užitek živeti in ne kakor Vi manjšine želite, da životarite in kakor je rekel ustanovitelj OPUS DEI : Mali ljudje morajo delati in rojevati naše podložnike, bogati pa naj bodo bogatejši. VEČINA ZAVEDNIH SLOVENCEV se je borila za to, sedaj pa je vprašanje, kdo je napravili klerikalsko revolucijo leta 91 ? barbika51 Ali Ti verjameš, da si ženska in to pametna. Glede na post NE VEM !!
Heinke
05. 11. 2007 11.17
Niso se zajebavali samo iz volitev (samo to bi blo kul), zajebavali so se iz slovencev in slovenske kulture. Če že drugega ne, bi vsaj lahko zapeli pesem od Slovenije (kao dan državnosti ipd.), ne pa Brizgaj,... Kar se tiče nacionalne zavesti slovencev na tak način strmo pada, kako boš ponosen, da si slovenc, če pa taka "poniževanja" gledaš po tv. Konkretno, tisto na koncu bi morali izpeljati na popolnma drugačen način - pozitivno, ampak potem bi balkanci že čivkali, da jih diskrinimirajo (npr. komad Slovenija, slovenski komadi, kulture itd.). Če pa se rajši zaradi njih delajo norca iz sebe in slovenskega naroda, kulture pa kar tako naprej. Zato pa imajo balkanci polno mero samozavesti, nič ne smeš reči čez njih, naši pa ravno kontra.
barbika51@gmail.com
05. 11. 2007 08.11
verjamem, da je prišlo do neljube napake. sedaj bi pa že lahko oprostitli.
Prvo Bore
04. 11. 2007 22.05
Marko Weber Dober večer !! Kaj takega, pa še nisem čital pa sem že dolgo na forumih !!! Ne dovoli niti A da rečeš, kaj šele B, ampak takšni časi so minili. Danes je Janša umaknil program POPTV iz programa SIOLTV, ker so se zajebavali iz volitev. Kaj bo naslednje ?? Bodo začeli ljudje izginjati sredi noči ?? Je**š takšno demokracijo !!!
vox populis
04. 11. 2007 21.47
Spoštovani Franc Kavka.Prosil bi še za Vaš nasvet. Kako naj sodelujem v debati? Napisal sem svoj komentar in par minut pozneje: me označijo za komunistka, mi svetujejo naj ne jokcam.... V naši ljubi državi, nismo sposobni normalnega dialoga. Tudi če se pogovarjamo o pornografiji, se pet minut pozneje že potalamo na ta bele in ta rdeče in kot radi rečejo bratje srbi, "udri" iz vseh orožij! lp in brez zamere.
politik70
04. 11. 2007 21.40
temacni | 04.11.2007 | 04:46 Si spet porniče gledu in bedarije trosu. Ti si pameten kot noč. Janša se je z Veterani skregal prec ko je moral z mesta obrambnega ministra,So prišli kolegi vprašat JJ kje je Keš od prodaje orožja pa so se skregal.Zdaj ko je na oblasti se jim je pa na najbolj podel način maščeval. Ampak neki vam pa ni jasen belčki.Vse se vrača vse se plača.In za tole svinjarijo bo JJ še fejst žal. To ni bila napaka to je svinjarija na kubik ki si jo lahko zmisli in ukaže samo Janša.Tok ga pa že poznamo. Karse pa mojega poznavanja Janše tiče počne take bedarije da ga sploh ni težko naštudirat. Kar se tvoje izjave tče glede volilne baze je JJ že pogruntu da je na naslednjih volitvah popušil. Sedaj si samo pripravlja tern za vrnitev v opozicijo.Pa še korajžen je ker je novo Bejbo upecal.Nič bat tud ona bo šla kot so odšli volilci.
Prvo Bore
04. 11. 2007 21.30
Franc Kavka pa Ti si že takšen kot Exim, ki vsepovsod vidiš komuniste LOL Prvo samo ne vem , če si boš zapomnu, ker si kratke pameti, ker nekaj komentiraš, pa ni važno, kdo je napisal, najbpčj važno je to, da ni z vami. Lucky Luser ali bojno ime Zguba alias Srečna zguba. Ko te bom napizdeval kot Kavko Francija se oglaši, mogoče pa Ti misliš, da si Ti Zguba LOL. Ni večje bede od vašega JJ, ki je ugasnil program POPTV in A KANAL, ker so se zajebavali iz volitev. Toda dolenjčki neumni ne vedo, da POPTV sam odaja.
Franc Kavka
04. 11. 2007 21.19
Hvala za nasvet, marko. weber. Toda začeli ste debato, v njej pa ne sodelujete več.
vox populis
04. 11. 2007 21.03
oh, fantje. malce več strpnosti, nam ne bi nič škodilo! to so pa že hudi izpadi, oseb ki jih muči agrarna preteklost! obnašajmo se kot gospodje in ne kot vaški pijančki! lp in brez zamere.
Franc Kavka
04. 11. 2007 20.41
Žal, bednik, si pač potomec najbolj primitivnih političnih bitij v novejši zgodovini Slovenije. Ni ti pomoči, ker te starši pač niso naučili manir. Si poden od podna in s tabo razpravljti je tako kot bi govoril v steno: odmeva, bednik partijski ali kakor smo včasih rekli prase, partijsko.
Prvo Bore
04. 11. 2007 19.42
polons in Kavka prava dva sta se javila. Ko mački stopiš na rep, pa zacvili. Ko izgubljate, pa jokate. Polons ali Ti veš kdo je Zguba ?? Zakaj pa bi bila osebna žalitev, če je pa resnična !! LOL VSI politiki so svinje, korita so pa ista, ampak JJ je pa velika svinja. V treh letih je več pokradel , kot VSI v 15 letih, stem, da nam ne dovoli živeti, ampak samo životariti. No pujska LOL , kaj pa sedaj ??
Franc Kavka
04. 11. 2007 19.37
Navajanja prvoborca so le dokaz nizkotnosti partijaskega podmladka. To je bila in je golazen, o kateri je govoril Jelinčić
Heinke
04. 11. 2007 17.00
Prvo borec, to, kar si napisal je sovražni govor, napisal si dve osebni žaljivki, v enem samem komentarju. Itak, da je v ozadju ideološka vojna, le kdo tega ne vidi. Pop tv pa zavaja z naslovi. No sej je prav, se bo vsaj prej ljudem zjasnilo, ker ni več tako subtilno, kot je bilo včasih, hočem reči, postalo je zelo vidno in prepoznavno. Sicer je pa tu ogromno podpihovanja sovraštva do drugačemislečih, desktrukcije. Ravno zato jim bodo ljudje obrnili hrbet.
bysaRD
04. 11. 2007 14.41
eastmane: ja, res si bogi...nimaš nič drugega za počet. Ja komunajzerski duh je še živ in v obliki Stanovnika buri domišljijo vsem ala eastmane. Na vsakem koraku, za vsakim vogalom je komunajzerska, paradajzerska , rdečkarska zarota... JJ za svetnika!!!!!! Nimam navade pisati tega, ampak ti si totalni bedak.
Eastman
04. 11. 2007 13.42
Tale incident je samo dodaten dokaz o levičarski zaroti, dokaz da je komunajzerski duh še vedno živ, dejstvo da ima sigurno vmes prste Stanovnik, nedvoumno ...
Prvo Bore
04. 11. 2007 13.31
Kaj je Zguba dober dan Ti želim Kaj si prišel iz Argentine ?? Kaj so te nagnal ?? Boš pa dvakrat hodil nazaj LOL Saj se nisi zmotu nič okoli politikov, ampak vaši so pa največje prasice. LOL
DarthRevan
04. 11. 2007 10.51
...ampak tale tema je o veteranih osamosvojitvene vojne tako da ne vem zakaj mešate Stanovnika zraven. Poleg tega, če bi se to zgodilo pod vlado leve politične opcije, bi že brali teorije o komunistični zaroti....
Franc Kavka
04. 11. 2007 10.49
Spoštovani marko.weber, vi verjetno dobro poznate tisti, stari rek: krogla in medalja redkokdaj zadeneta pravega. Nekako tako so rekli včasih, v vsakem primeru pa država nima pravega odnosa do osmosvojiteljev in njihovih družin. Drugače je pa z borci NOB. Vedeti pa moramo, da to izhaja iz razhajanj v pogledih Kučana in Drnovška, ki sta imela slabo vest do osamosvojitve in jo še imata.