Slovenija
Oglas

Izbrišite gubice in svoj videz pomladite za kar 10 let!

Ljubljana, 18. 06. 2021 00.15 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Si tudi vi želite napete in gladke kože? Želja po mladostnejšem videzu se pojavlja pri veliki večini žensk, zato se vse bolj povečuje tudi zanimanje za plastične operacije. Uporaba botoksa je boleča in cenovno nedostopna, pa vendar zelo priljubljena.

Pa ste vedeli, da gre za zgolj začasno rešitev, ki lahko poleg številnih negativnih stranskih učinkov celo poškoduje delikatno živčevje na obrazu in posledično vpliva na to, da je nemogoče premikati določene dele obraza?

Lux-Factor 4D Hyaluron
Lux-Factor 4D Hyaluron FOTO: Arhiv ponudnika

Svoj videz je za vedno spremenilo tudi kar nekaj zvezdnic, ki bi se sicer najbrž markantno postarale … Med slednjimi sta denimo tudi danes 63-letna Janice Dickinson in pa 49-letna Renée Kathleen Zellweger, ki je po posegu praktično neprepoznavna. Priljubljena igralka, najbolj znana po svoji vlogi prikupne Bridget Jones, je z obiskom plastičnega kirurga dosegla prav nasprotno, kar je bil verjetno njen cilj, videti je namreč kar nekaj let starejša, z odločitvijo pa je razočarala tudi številne oboževalce po svetu.

Lux-Factor 4D Hyaluron
Lux-Factor 4D Hyaluron FOTO: Arhiv ponudnika
Lux-Factor 4D Hyaluron
Lux-Factor 4D Hyaluron FOTO: Arhiv ponudnika

Šokantne posledice

Zaradi prepogoste uporabe botoksa se lahko pojavijo številni stranski učinki, ki so lahko zelo neprijetni. Glavoboli, bolečine v vratu, sprememba glasu, suha usta ali oči in celo težave z dihanjem in požiranjem. Ob prezgodnji uporabi, lahko botoks tudi pospeši proces staranja, saj zaradi izgube mišične mase pride do še večjega pojava gub. 

Kako se odločiti, katero metodo izbrati?

Na srečo se na tržišču pojavlja veliko raznolikih načinov, ki lahko s svojim delovanjem pripeljejo do želenih rezultatov – mladostnejšega videza in botoks učinka. V poplavi kozmetičnih anti-age izdelkov se težko odločimo za primernega. Z izbiro naravne, ugodne in povsem varne kreme, ki rezultate nudi že v 2-4 tednih uporabe pa definitivno ne moremo zgrešiti. 

Lux-Factor 4D Hyaluron
Lux-Factor 4D Hyaluron FOTO: Arhiv ponudnika

Enostavna uporaba in nanos, ki vzame le minuto?

1. PRED UPORABO NEŽNO OČISTITE OBRAZ, VRAT IN DEKOLTE.

Za čiščenje obraza uporabite neagresivne izdelke. Poskrbite, da dobro odstranite ličila, še posebej zvečer, saj mašijo pore in lahko povzročijo kožne madeže. 

2. NANESITE TANKO PLAST KREME NA CELOTEN OBRAZ. 

Z nežnimi krožnimi gibi vmasirajte kremo v kožo. Kremo 4D HYALURON lahko uporabljate tudi na vratu in dekolteju. Primerna je tudi za nego okrog oči.

3. PUSTITE, DA SE KREMA VPIJE.

Počakajte nekaj sekund, da se krema vpije, nato pa lahko normalno nadaljujete z nanosom ličil. Krema 4D HYALURON je tudi odlična podlaga za ličila, saj ima lahko teksturo in ne pušča mastnih sledi.  Ob redni uporabi kreme Lux-Factor 4D Hyaluron, bo vaša koža zaščitena, napeta in brez gubic. Brez uporabe bolečega botoksa lahko izgledate tudi 10 let mlajše.

Lux-Factor 4D Hyaluron
Lux-Factor 4D Hyaluron FOTO: Arhiv ponudnika

Pozor pred ponaredki! 

Generični hialuron iz kitajskega uvoza ni vedno klinično preizkušen ali testiran, da lahko zagotovi optimalne rezultate. K sreči se 4D Hyaluron krema proti gubam od drugih izdelkov razlikuje po tem, da vsebuje izključno hialuron evropskega porekla, ki je najboljše kakovosti. Hialuronska kislina s svojim delovanjem zapolni linije in gubice, ki ste se jih želeli znebiti. Koži povrne volumen in prožnost, s tem pa zagotovi pomlajen videz brez gub.

Lux-Factor 4D Hyaluron
Lux-Factor 4D Hyaluron FOTO: Arhiv ponudnika

Si tudi vi želite gladke in napete kože, ne zaupate pa nakupovanju prek spleta?

Ne skrbite, na vsak vaš nakup vam nudimo 30-dnevno garancijo. V primeru nezadovoljstva lahko izdelke vrnete, mi pa vam bomo povrnili kupnino. 

Naročite svojo kremo proti gubicam s kar 50 % popustom!

Na spletni strani www.luxfactor.net so vam na voljo tudi ugodnejši paketi brez poštnine, ob naročilu 3 izdelkov pa prejmete še darilo. Svoje naročilo lahko oddate tudi na brezplačni telefonski številki 01 777 41 07. Pohitite in izkoristite super popust!


Naročnik oglasa je Lux-Factor Cosmetics Ltd.

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni