Slovenija
Oglas

Izkoristite Black Friday akcije in si privoščite sanjski masažni bazen

Ljubljana, 23. 11. 2021 00.15 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Če kaj drži kot pribito, je to gotovo dejstvo, da si kljub vedno stresnejšemu tempu modernega življenja pogosto ne znamo vzeti dovolj časa zase. Druženje z najdražjimi ali s prijatelji prepogosto odložimo zaradi natrpanega urnika, na sprostitev in uživanje v najljubši družbi pa – vsaj tako se zdi – kar pozabimo!

oglasna pasica 300x250-2

Se tudi sami prepoznate v opisu in sanjarite, da bi to spremenili? Kaj ko bi si kar v zavetju lastnega doma ali dvorišča uredili oazo miru in užitka? Predstavljajte si romantično druženje pod zvezdnim nebom ali zabavo s prijatelji, in to kar v masažnem bazenu na domači terasi! Se sliši odlično? Potem nikakor ne zamudite akcij na črni petek in edinstvene priložnosti, da končno uresničite svoje načrte!

Masažni bazen Lay-Z-Spa® – garancija za vrhunsko sprostitev

Masažni bazeni predstavljajo precejšnjo investicijo, a po zaslugi Bestwayeve® Black Friday akcije boste lahko tudi vi svoje dvorišče, teraso ali garažo spremenili v pravi mini wellness, ne da bi pri tem porabili vse prihranke. Užitek za 365 dni v letu po cenah, ki nas razveselijo je le enkrat letno! Napihljivi hidromasažni bazeni Lay-Z-Spa® blagovne znamke Bestway® so namreč opremljeni z najnovejšo tehnologijo, saj se jih enostavno napihne in izprazni. Uporabljate jih lahko poleti in pozimi, brez težav pa jih lahko premestite na drugo mesto.

oglasna pasica 300x250-3

Naj gre za sproščujoče namakanje z boljšo polovico, družinsko uživanje ali pravo mini vodno zabavo – v ponudbi Lay-Z-Spa® boste brez težav našli masažni bazen za svoje potrebe.

Za romantične večere v dvoje

Hidromasažni bazen Milan AirJet Plus™ je najnaprednejši model v Lay-Z-Spa® družini. Izdelan je iz neverjetno vzdržljivega materiala DuraPlus™ in opremljen s sistemom Freeze Shield™, ki preprečuje zmrzovanje vode v ceveh ter s tem omogoča celoletno uporabo na prostem. Z bazenom je za nameček mogoče upravljati kar s pametnim telefonom. Samo nekaj dotikov zaslona je dovolj za nastavitev temperature in zagon masažnega sistema AirJet Plus™, ki vodo napolni z nešteto sproščujočimi mehurčki. Popolna kombinacija za romantično razvajanje z najdražjo osebo, popolnoma brez skrbi in stresa.

oglasna pasica 300x250-4

Za sprostitev po meri uporabnika

Lay-Z-Spa® Hawaii HydroJet Pro™ je masažni bazen, ustvarjen za vse, ki iščejo spoj vrhunske kakovosti ter izjemnega spa doživetja. Kombinacija preko 140 zračnih in 8 vodnih šob, ki so vgrajene v izjemno vzdržljive stene bazena, omogoča edinstveno sprostitev telesa in uma – za vas, vašega partnerja ali za celo družino! Tako je – jakost delovanja šob je mogoče prilagajati tako, da lahko v nežnejši masaži uživajo tudi naši najmlajši.

Za mini zabavo

Napihljivi masažni bazen Lay-Z-Spa® Hawaii Airjet™ je eden od najpopularnejših v Bestwayevi® ponudbi, saj ga odlikuje izvrstno razmerje med ceno in kakovostjo. Z njim boste vsakdanje družinsko druženje ali prijateljsko srečanje povzdignili v zabavno, poživljajoče doživetje, ki pristaja njegovemu imenu. Četudi vas na dvorišču ne bodo obkrožale havajske palme, boste v svojem vrtnem raju s tem bazenom nepozabno uživali.

Za pravi domači wellness

Želite doživeti pravo moč hidroterapije in se vsak dan počutiti kot na obisku v wellness centru? Potem je model Lay-Z-Spa® Maldives HydroJet Pro™ popolna izbira. Brez dvoma gre za enega najprestižnejših napihljivih modelov, ki si ga lahko omislite. Je največji v ponudbi, krasijo ga LED luči, poleg tega pa je edini opremljen z napihljivimi sedišči in prilagodljivimi nasloni. Za kar največje udobje med popoldanskim sproščanjem ali večerno zabavo.

oglasna pasica 300x250-5

Ne zamudite odličnih priložnosti, ki jih prinaša črni petek, in si končno privoščite masažni bazen, o katerem ste vedno potihem sanjali. In to po enkratni ceni! Obiščite spletno stran Bestway®  in si oglejte še druge modele bazenov ter opremo, s katero boste sebi in svojim najdražjim končno pričarali nekaj trenutkov miru in sprostitve v tem vse hitrejšem tempu življenja. 

 

Naročnik oglasa je Bestway Slovenija.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3