Slovenija

Izredni odnosi med Slovenijo in Makedonijo

Ljubljana, 21. 01. 1998 16.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Slovenski in makedonski predsednik, Milan Kučan in Kiro Gligorov, sta po današnjih delovnih pogovorih v Ljubljani v izjavah za javnost potrdila dobro sodelovanje med državama, podobnost interesov Slovenije in Makedonije pri vključevanju v evroatlantske organizacije, pri čemer je Slovenije po besedah Gligorova "nekoliko naprej", ter pripravljenost za nadaljnji dialog na vseh področjih. Gligorova na kratkem obisku v Sloveniji spremlja tudi zunanji minister Blagoj Handžiski. S slovenske strani je na današnjih pogovorih sodeloval tudi državni sekretar v zunanjem ministrstvu Franco Juri.Slovenski in makedonski predsednik, Milan Kučan in Kiro Gligorov, sta po današnjih delovnih pogovorih v Ljubljani v izjavah za javnost potrdila dobro sodelovanje med državama, podobnost interesov Slovenije in Makedonije pri vključevanju v evroatlantske organizacije, pri čemer je Slovenije po besedah Gligorova "nekoliko naprej", ter pripravljenost za nadaljnji dialog na vseh področjih. Gligorova na kratkem obisku v Sloveniji spremlja tudi zunanji minister Blagoj Handžiski. S slovenske strani je na današnjih pogovorih sodeloval tudi državni sekretar v zunanjem ministrstvu Franco Juri.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.