Slovenija

Janez Drnovšek ne pripravlja predloga za zamenjavo obrambnega ministra

Ljubljana, 23. 01. 1998 14.49 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Predsednik vlade Janez Drnovšek je uvodne besede na petkovi tiskovni konferenci posvetil vladnim dejavnostim pri pripravi zakonodaje za izvedbo pokojninske in davčne reforme ter urejanju gospodarskih vprašanj. Kljub temu se je prvo novinarsko vprašanje po pričakovanju nanašalo na dogajanje na ministrstvu za obrambo, na katerega je premier nedvoumno odvrnil, da "ne pripravlja predloga za zamenjavo obrambnega ministra Tita Turnška".

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.