Slovenija

Janez Podobnik obiskal Gorenje

Velenje, 05. 02. 1998 19.19 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Predsednik državnega zbora Janez Podobnik je danes obiskal delniško družbo Gorenje, kjer ga je sprejel direktor uprave Jože Stanič z drugimi člani vodstva koncerna, so sporočili iz DZ. Vodstvo Gorenja je predsedniku parlamenta predstavilo svoje izkušnje pri vstopanju na zahtevne evropske in svetovne trge. Seznanili so ga tudi s svojimi pogledi na to, kar je potrebno storiti s strani države, da se na trgu zagotovijo predvsem bolj enakopravni pogoji, ki bi v bolj izenačen položaj z drugimi postavljalo tudi velike izvoznike. Sogovorniki so predsednika DZ opozorili na zaskrbljujoče dejstvo, da se vse manj mladih odloča za tehnične poklice, in ob tem poudarili posebne skrbi za tehnične poklice na srednji in visoki ravni izobraževanja.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.