Slovenija
Oglas

Je tudi vaša tetovaža zbledela?

Ljubljana, 18. 02. 2021 00.15 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Se tudi vi ob pogledu na nekaj let staro tetovažo vprašate, kje ste naredili napako, da so barve zbledele in da linije niso več čiste? Morda mislite, da je kriva vaša občutljiva koža, tetover ali barva? Imamo odgovor. S tetovažo niste več zadovoljni, zaradi neprimerne nege, takoj po tetoviranju in tudi kasneje. Tetovirana koža je zelo občutljiva, zato ji je potrebno nuditi posebno nego, ki bo poskrbela, da barve ostanejo žive, linije pa čiste.

Tattoo Nano Shock
Tattoo Nano Shock FOTO: Arhiv ponudnika
Tattoo Nano Shock
Tattoo Nano Shock FOTO: Arhiv ponudnika

Vse se začne z nego

Ste tudi vi po tetoviranju poslušali strokovnjaka in za tetovažo lepo skrbeli? Sveže tetovirana koža je rana, ki potrebuje primerno oskrbo. Strokovnjaki priporočajo higieno, redno čiščenje tetovaže z mlačno vodo ter kremo, ki bo kožo počasi in pravilno zacelila. Ob upoštevanju teh nasvetov, se izognemo morebitnim težavam, ki bi lahko nastale ob neprimerni negi tetovaže. Ko se tetovaža zaceli, pa na nego pozabimo. To je eden od razlogov, zakaj tetovaža zbledi. Po tetoviranju je potrebno upoštevati nasvete strokovnjaka, z nego pa nadaljevati tudi po celjenju. Izberite primerno mazilo, ki bo kožo zaščitilo in vlažilo.

Kakšna krema je primerna za nego tetovaže?

Pri izbiri kreme, s katero boste negovali vašo tetovirano kožo velja biti previden, saj je koža po tetoviranju izredno občutljiva. Izberite klinično preizkušeno in dermatološko potrjeno kremo, iz naravnih sestavin, ki ne povzročajo alergijskih reakcij. Krema naj vsebuje zaščitni faktor, antioksidante in vitamine. Spoznajte Lux-Factor TATTOO NANO SHOCK, mazilo za nego tetovaž, ki vsebuje prav vse naštete sestavine in je primerno za vse tipe kože. 

Tattoo Nano Shock
Tattoo Nano Shock FOTO: Arhiv ponudnika
Tattoo Nano Shock
Tattoo Nano Shock FOTO: Arhiv ponudnika

Kako ohraniti čiste linije?

Zaradi obnavljanja kože in različnih zunanjih dejavnikov, ki negativno vplivajo na kožo, se tudi tetovaža z leti spremeni. Izguba barve je glavni krivec za nezadovoljstvo. Ob redni uporabi Lux-Factor TATTOO NANO SHOCK mazila, bodo barve ostale žive, linije pa čiste. Visokokakovostne sestavine ščitijo ranljivo področje kože in skrbijo za čiste linije ter ohranjajo prvotne barve tetovaže.

Tattoo Nano Shock
Tattoo Nano Shock FOTO: Arhiv ponudnika

Zakaj je Tattoo Nano Shock prava izbira?

Lux-Factor TATTOO NANO SHOCK vsebuje 100 % naravne sestavine, je klinično preizkušen in primeren za vse tipe kože. Visok zaščitni faktor tetovažo ščiti pred nevarnimi UV-žarki, ki so tetovirani koži največji sovražnik. Vlažilni in pomirjujoč učinek sta pomembna, da ne pride do luščenja kože. Mazilo TATTOO NANO SHOCK vsebuje močne antioksidante - revolucionarni polidatin in vitamin E. Deluje antibakterijsko in protivnetno.

Tattoo Nano Shock
Tattoo Nano Shock FOTO: Arhiv ponudnika

30-dnevno jamstvo

Mazilo Lux-Factor TATTOO NANO SHOCK lahko naročite popolnoma brez tveganja. Ob vsakem nakupu vam nudimo kar 30-dnevno garancijo, v primeru nezadovoljstva lahko izdelek vrnete, mi pa vam povrnemo kupnino.

Tattoo Nano Shock
Tattoo Nano Shock FOTO: Arhiv ponudnika

Do popolne tetovaže vas loči le še klik

Odločite se za najboljšo nego vaše tetovaže, svoje naročilo oddajte na www.luxfactor.net ali na brezplačni telefonski številki 01 777 41 07. Trenutno vam nudimo kar 50 % popust, ob večjem nakupu pa še BREZPLAČNO POŠTNINO in darilo. 


Naročnik oglasa je Lux-Factor Cosmetics Ltd.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3