Slovenija

Jutri v Bruslju drugo zasedanje skupnega odbora Slovenija - EU

Ljubljana, 11. 02. 1998 13.11 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

V Bruslju bo jutri potekalo drugo zasedanje skupnega odbora - odbora za sodelovanje med Slovenijo in Evropsko unijo. Slovensko vladno delegacijo na seji bo vodil minister za evropske zadeve Igor Bavčar, v njej pa bodo predstavniki vseh ministrstev, vladnih uradov in služb ter Banke Slovenije, so danes sporočili iz službe vlade za evropske zadeve.

Odbor bo jutri obravnaval položaj v Sloveniji, njen gospodarski razvoj in položaj civilne družbe, izvajanje strategije za vključitev v EU, izvajanje posameznih določb začasnega sporazuma med Slovenijo in EU, prilagajanje zakonodaje in sodelovanje na različnih področjih, na primer v prometu, energetiki ter delo na področju pravosodja in notranjih zadev.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.