Slovenija

Kacin prejel odgovor Ristića

Ljubljana, 10. 02. 1998 17.16 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Predsednik odbora državnega zbora za mednarodne odnose Jelko Kacin je minuli teden prejel odgovor predsednika odbora za zunanjepolitične odnose zvezne skupščine ZR Jugoslavije Ljubiše Ristića, na povabilo, da z delegacijo odbora obišče Ljubljano. Ristić se v pismu strinja, da je vzpostavitev diplomatskih odnosov Republike Slovenije in ZRJ pomemben korak k oživljanju sodelovanja med državama, so sporočili iz državnega zbora.

Ristić je predstavnike jugoslovanske zvezne skupščine in delovnih teles ter predstavnike vlade seznanil s sklepi parlamentarnega odbora za mednarodne odnose. Počakal bo na njihova mnenja, predloge in pobude, po končanih posvetovanjih pa bo lahko sprejel vabilo Jelka Kacina. Z Ristićevim prihodom v Ljubljano bi se lahko pričela prva neposredna pogajanja obeh odborov o bilateralnih in multilateralnih vprašanjih, ki so pomembna za parlamente obeh držav.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.