Slovenija
Oglas

Kaj dobimo, ko si tisk nadene digitalna očala?

Ljubljana, 25. 10. 2023 00.15 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Svet okoli nas se spreminja z svetlobno hitrostjo, posledično pa nastaja ogromna vrzel med podjetji, ki uspešno držijo korak s časom in podjetji, ki se oklepajo preteklosti. To dejstvo še najbolj velja za industrijo tiska.

Digitalna tehnologija se je vrinila na ozemlje tiskarjev, ki so se prisiljeni prilagoditi novi gospodarski paradigmi. Vendar to ni slaba novica za vse tiskarje.

300DPI

Pretekle izkušnje in nova znanja so zmagovalna kombinacija

V obdobju, ki ga mnogi dojemajo kot zastrašujočega, si je slovenska tiskarna 300dpi.com nadela digitalna očala in se podala na pot v prihodnost z zavedanjem, da tudi sama soustvarja nova pravila igre. Tako so klasični tisk, ki jih je postavil na zemljevid, dopolnili z naprednimi promocijskimi projekti, ki jih izvajajo za priznane slovenske in tuje naročnike, kot so Coca Cola, Microsoft, Slowatch, A1 Slovenija in jim tako zagotovili svež pristop in nov način za promoocijo njihove blagovne znamke.

Ekipa multidisciplinarnih strokovnjakov je v ospredje postavila dnevno spremljanje razvoja trga in potrošniškega vedenja, kar je pripeljalo do kataloga rešitev, ki iz dneva v dan postaja bolj zanimiv. Kaj pa to pomeni za njihove naročnike? Predvsem zagotovilo, da bo idejna zasnova prilagojena trenutnim trendom na trgu in podprta z močnimi komunikacijskimi in oglaševalskimi prijemi.

Zahtevni marketinški in promocijski projekti na ključ

Ker je šablonsko delo zares stvar preteklosti, 300dpi.com svojim naročnikom omogoča ustvarjanje zahtevnih marketinških in promocijskih projektov na ključ. Zato se na 300dpi.com lahko obrnete, ko potrebujete vse oblike klasičnih tiskovin (brošure, katalogi, letaki, zloženke, nalepke, vizitke), polepitev vaših notranjih ali zunanjih prostorov, vozil, izdelavo vrhunskih embalaž, raznovrstnih stojal in panojev, hkrati pa brezplačno prejmete tudi strokovno komunikacijsko podporo in marketinške usmeritve.

300DPI

Če želite, bo ekipa 300dpi.com poskrbela tudi za celotno organizacijo dogodkov in predstavitev blagovne znamke. Vsaka promocijska tiskovina, bodisi plakat ali talna nalepka, bo na pravem mestu in primerno oblečena za maksimalno izpostavitev vaše blagovne znamke. Kar uspe le redkim, je vtisniti globoke občutke o dogodku v potrošniku. Prijetni občutki bodo spremljali vse obiskovalce še dolgo po tem, ko se bo dogodek zaključil. Poskrbeli bodo, da bo dobra beseda o dogodku prehajala od ust do ust.

Vodilno podjetje za izvedbo najnaprednejših promocijskih tiskovin in aktivnosti

Pristopite k promociji svoje blagovne znamke na nov način in kontaktirajte ekipo 300dpi.com. S svojimi idejami, bodo za vas pripravili najbolj optimalno celostno rešitev, ki bo ustvarjena in prilagojena samo vam.

Najboljši dokaz njihovega pogleda skozi digitalna očala so referenčni projekti, ki so jih opravili za največja slovenska in tuja podjetja. Za Coca Colo so oblikovali božične sani in mimoidočim ustvarili pravljično zimsko izkušnjo, Coca Coli pa zagotovili, da je njeno ime spet čustveno povezano z zimskim rajanjem. Zvesti gledalci vsebine POP TV ste zagotovo že opazili spletno merch trgovino POPklub.si. Kar pa morda ne veste je, da je nastala in jo še vedno upravlja ekipa 300dpi.com, vključno s skladiščenjem zalog, prodajo in dobavo artiklov.

300DPI

Microsoft jih je kontaktiral za osvežitev prodajnih prostorov. Podobno so tudi za Slowatch popestrili izložbe s stenskimi folijami in svetlobnimi grafikami. Nihče drug kot Casino Admiral si je zaželel prenovo njihove zunanje podobe. Tiskarski mojstri 300dpi.com so iz rokava trikov potegnili fasadni pano, ki jasno in nazorno sporoči idejo naročnika.

Tovrstne kampanje se vrstijo ena za drugo v tiskarni 300dpi.com. Na izziv se vedno odzovejo z novimi, svežimi idejami in unikatnimi promocijskimi tiskovinami, s katerimi poskrbijo, da bo vaša blagovna znamka zasidrana v spominu potrošnikov.

Imate idejo, pa ne veste kako bi jo izpeljali? Za začetek pokukajte v katalog rešitev, kjer boste našli vse referenčne projekte in morda tudi idejo za vašo naslednjo promocijo. Lahko jim pošljete kratko sporočilo ali se pa oglasite na sestanku in se pustite presenetiti.


Naročnik oglasa je 300DPI.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3