Slovenija
Oglas

Kaj se zgodi, če 30 dni uporabljate najučinkovitejši serum za rast trepalnic?

Ljubljana, 18. 01. 2020 00.01 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

V kolikor niste zadovoljni z dolžino in gostoto vaših naravnih trepalnic, hkrati pa vam niso všeč umetne, se rešitev za vaš zapeljiv pogled skriva v serumu za rast trepalnic Lux-Factor Eyelash. Na slednjega prisegajo že številne uporabnice, med njimi pa je tudi Kaja Jeromel, ki ga je testirala 30 dni.

Lux-Factor Eyelash
Lux-Factor Eyelash FOTO: PR/Arhiv ponudnika

Naravni stimulator za rast, gostoto in krepitev trepalnic Lux-Factor Eyelash je enostaven za uporabo, deluje pa že v dveh do štirih tednih. Z redno uporabo lahko dosežete tudi do 25 % daljše trepalnice, serum pa prav tako preprečuje lomljenje in izpadanje vaših naravnih trepalnic.

Lux-Factor Eyelash
Lux-Factor Eyelash FOTO: PR/Arhiv ponudnika

KAJA JEROMEL O SVOJI IZKUŠNJI S SERUMOM LUX-FACTOR EYELASH

"Takoj, ko sem odprla paket, sem ugotovila, da ima proizvod odličen aplikator in da je super pakiran. Najbolj sem se bala prvega nanašanja, saj me je skrbelo, da bo dražil moje oči, ali pa me bodo le-te srbele, se solzile ali karkoli podobnega. Že pri prvem nanosu sem ugotovila, da moje oči serum izjemno dobro prenašajo in to je 4-tedensko testiranje le potrdilo.''

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

''Glede samega nanašanja menim, da je serum izjemno preprost za uporabo, saj je aplikator mehak in tanek, zato serum z lahkoto naneseš na zgornji/spodnji rob trepalnic. Izdelek sem nanašala vsako jutro in vsak večer, saj sem se res veselila rezultata po 4 tednih testiranja. Zjutraj, ko sem umila obraz, sem serum nanesla in si med tem umila zobe, nato pa pričela z nanašanjem make upa. Všeč mi je tudi dejstvo, da lahko serum uporabljaš sočasno z ostalimi ličili in tako vedno izgledaš urejeno.''

Kajine trepalnice pred uporabo seruma
Kajine trepalnice pred uporabo seruma FOTO: PR/Arhiv ponudnika

''Že po prvem tednu testiranja sem opazila odlične rezultate. Vsak teden sem komaj čakala, da fotografiram svoje trepalnice in jih primerjam s fotografijo pred testiranjem. Po 4 tednih testiranja pa sem nad svojimi trepalnicami noro navdušena. Že 4-krat v zadnjem tednu sem doživela, da so me ljudje spraševali, če sem šla na refill trepalnic in ali imam umetne. Že nenamazane izgledajo dolge in tako nisem več obsedena s tem, da bi jih vsak dan mazala z maskaro."

Kajine trepalnice po 30 dneh uporabe
Kajine trepalnice po 30 dneh uporabe FOTO: PR/Arhiv ponudnika

"Vedno sem imela kratke trepalnice, na njih nanašala po 5 maskar hkrati, zjutraj pa za vihanje in mazanje trepalnic porabila 10 do 20 minut. Zdaj maskare niti ne potrebujem, da so trepalnice videti dolge. V primeru, da nanašam maskaro, pa mi to vzame mogoče minutko ali še manj in rezultat je veliko boljši. Moje trepalnice so neprimerljivo daljše kot pred testiranjem, prav tako pa veliko bolj goste. Zelo zadovoljna!"

Lux-Factor Eyelash
Lux-Factor Eyelash FOTO: PR/Arhiv ponudnika

BI ŽELELI TUDI V ZAPELJEVATI Z NARAVNIMI IN DOLGIMI TREPALNICAMI KOT GAJA PRESTOR IN KAJA JAROMEL?

Prav zdaj dobite serum za rast trepalnic LUX-FACTOR po promocijsko znižani ceni z več kot 50 % popustom, samo na Lux-factor.com ali na telefonski številki 01 777 41 07.

Za dodatni 10 % popust izkoristite kodo: SERUM10 – koda je veljavna samo do petka, 24. januarja!

 

Naročnik oglasa je Lux Factor Cosmetics Ltd.

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1