Slovenija
Oglas

Kaj se zgodi, če ne uporabljate kreme za roke?

Ljubljana, 19. 12. 2023 09.57 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 4 min

Si želite mehke in čudovite dlani? Morda krivite vremenske razmere, vendar bi lahko bil dejanski krivec za suhe in hrapave dlani pomanjkanje vaše vsakodnevne nege rok.

LF

Skrb za roke je ključna za vaše zdravje in lepoto, saj roke izpostavljamo različnim dejavnikom, ki lahko povzročijo škodo, posledično pa še vaše roke hitreje starajo.

Ste se kdaj vprašali, zakaj so vaše roke tako suhe in grobe? 

Vaše roke so izpostavljene številnim dejavnikom, ki lahko povzročijo škodo. Na primer, sonce mraz, veter in druge in vremenske razmere. Poleg tega pa so vaše roke izpostavljene tudi kemikalijam, kot so milo, detergenti in drugi čistilni izdelki. Vsakodnevna uporaba kreme za roke lahko zaščiti vaše roke pred škodljivimi dejavniki, ki lahko povzročijo suho in razpokano kožo.

Ohranjanje vlage v koži

Vsakodnevna uporaba kreme za roke lahko pomaga ohranjati vlago v koži vaših rok. To je še posebej pomembno v zimskih in pomladnih mesecih, ko je zrak suh in vaše roke postanejo suhe in razpokane. Vlažilna krema za roke lahko pomaga ohranjati vlago v koži in preprečuje, da bi se vaše roke izsušile.

LF

Preprečevanje znakov staranja

Vaše roke so ene izmed prvih delov telesa, ki pokažejo znake staranja. Z redno uporabo kreme za roke lahko pomagate preprečiti znake staranja, kot so hrapavost in starostne pege. Kreme za roke vsebujejo sestavine, kot sta mandljevo in arašidovo olje, ki lahko pomagata ohranjati elastičnost kože in preprečujeta znake staranja.

Izboljšajte videz svoje kože na rokah

Redna uporaba kreme za roke lahko izboljša videz kože vaših rok. Kreme za roke lahko pomagajo zmanjšati rdečico, izravnati barvo kože in zmanjšati videz madežev. Poleg tega pa lahko kreme za roke izboljšajo teksturo kože in jo naredijo mehkejšo na otip. 

LF

10 razlogov, zakaj morate nujno poskusiti kremi za roke Aqua in Royal: 

1. Izjemno vlažilna formula: Vsebujeta izjemno vlažilno formulo, ki globoko prodre v kožo in jo navlaži ter ji podari mehkobo in gladkost.

2. Naravni izvlečki: Vsebujeta naravne izvlečke, kot so karitejevo maslo, mandarina, kakavovo maslo in mandljevo olje, ki so znani po svojih blagodejnih učinkih na kožo.

3. Zaščita pred škodljivimi dejavniki: Ščitita kožo pred škodljivimi dejavniki, kot so sonce, veter, mraz in kemikalije, ki jih vsebujejo čistilni izdelki.

4. Brez parabenov: Sta brez parabenov, ki so lahko škodljivi za zdravje.

5. Hitro se vpijejeta: Kremi za roke Aqua in Royal se hitro vpijejeta v kožo, kar pomeni, da ni nobene mastne ali lepljive sledi.

6. Primerno za vse tipe kože: Primerni sta za vse tipe kože, tudi za občutljivo.

7. Pomagata pri preprečevanju staranja: Kremi za roke Aqua in Royal vsebujejeta sestavine, kot sta arašidovo in mandljevo maslo, ki pomagata preprečevati znake staranja. 

8. Dermatološko testirani: Kremi za roke Aqua in Royal sta dermatološko testirani, kar zagotavlja, da sta varni in učinkoviti za uporabo.

9. Prijeten vonj: Kremi za roke Aqua in Royal imata prijeten vonj, ki ni premočen ali preveč oster.

10. Kvalitetna in dostopna cena: Sta kvalitetni in dostopni, kar pomeni, da sta cenovno ugodni in hkrati učinkoviti.

LF

Vas zanima razlika med vlažilno kremo Aqua in hranilno kremo Royal? 

Razlika med njima je v njuni podrobnejši funkciji in sestavi.

Vlažilna krema Aqua je namenjena vlaženju kože, torej ji pomaga ohraniti vlažnost, da je bolj prožna in gladka. Ta krema vsebuje lahke sestavine, kot sta vitamin E in provitamin B5, ki pomagata ohranjati vlago v koži. Običajno je namenjena normalni do mastni koži.

Hranilna krema Royal pa je namenjena razkošni negi in obnavljanju kože, saj vsebuje bolj hranilne sestavine, kot so naravna olja in vitamini. Ta krema je običajno bolj primerna za suho kožo, saj ji pomaga obnoviti naravno lipidno pregrado in preprečuje izsuševanje kože.

Obe kremi vsebujeta tudi druge sestavine, kot so antioksidanti in izvlečki rastlin, ki lahko dodatno koristijo koži. 

LF

Vaše roke si zaslužijo pravo nego in razvajanje

Obe kremi za roke lahko naročite na spletni strani www.luxfactor.com ali preko telefonske številke: 01 777 41 07. Trenutno sta na voljo s skoraj 50 % popustom. 

Vsakodnevna uporaba kreme za roke je ključna za vaše zdravje in lepoto. 

Zaščitite svoje roke pred škodljivimi dejavniki, ohranite vlago v koži, preprečite znake staranja in izboljšajte videz kože z redno uporabo trenutno najbolj popularnih krem za roke – hranilno kremo Royal ali vlažilno kremo Aqua. 

Ne pozabite, da so vaše roke ena od najbolj izpostavljenih delov telesa, zato je pomembno, da jih negujete vsak dan. Poskrbite za svoje roke, da bodo zasijale s svojo lepoto in zdravim mladostnim videzom. 


Naročnik oglasa je Combokin.

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1