Slovenija
Oglas

Kaj škoduje celjenju tetovaže?

Ljubljana, 04. 06. 2020 00.15 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Za tetovažo moramo pravilno skrbeti, da preprečimo infekcije in poskrbimo, da bodo barve tetovaže ostale sveže in trajne. Vas zanima, kako čim bolje poskrbeti za tetovažo? Da bo vaša tetovaža kar se da dolgo ohranila svoje prvotno stanje in predvsem intenzivne barve, imamo za vas nekaj nasvetov.

Nega tetovaže in kože

Najbolj primeren čas za tetoviranje je jeseni in pozimi. Ko izberete motiv in tetoverja, je čas za akcijo. Po tetoviranju je ključnega pomena pravilna nega. S tem se izognete infekcijam, hkrati pa poskrbite, da barve ostanejo sveže in trajne. Poskrbite, da bo tetovaža vedno navlažena in mastna, da se koža lepo zaceli in tetovaža ohrani svoje barve. Po treh tednih, ko se rana zaceli in koža obnovi, lahko pričnete uporabljati mazilo za nego tetovaž Tattoo Nano Shock, ki bo kožo zaščitilo in regeneriralo, vaši tetovaži pa zagotovilo nego in sijaj. 

Lux-Factor Tattoo Nano Shock
Lux-Factor Tattoo Nano Shock FOTO: PR/Arhiv ponudnika

Kaj škoduje celjenju? 

Da se bo vaša tetovaža pravilno zacelila, se morate izogibati sintetičnim in tesnim oblačilom, ki bi lahko razdražila tetovažo. Priporočeno je tudi, da se nekaj časa izogibate telesnim aktivnostim in prekomernemu potenju, še bolje je, da počakate, dokler se tetovaža ne olupi, saj se lahko v nasprotnem primeru zaradi soli v potu vname. Odsvetovano je tudi namakanje v kadi in savnanje, saj to škoduje celjenju tetovaže. Redno uporabljajte mazilo za nego tetovaž Tattoo Nano Shock, saj se bo vaša tetovaža le s kakovostno nego pravilno zacelila in obdržala svojo intenzivnost.   

Pred in po 2 tednih redne uporabe mazila Tattoo Nano Shock:

Tattoo Nano Shock
Tattoo Nano Shock FOTO: PR/Arhiv ponudnika

Ko se tetovaža zaceli

Kdaj je celjenje zaključeno? Tetovaža in koža sta zaceljeni, ko tetovažo preraste nova povrhnjica. Tetovaža ni več tako bleščeča in temna kot takoj po izdelavi, temveč rahlo zbledi. Takrat je čas, da ji privoščite mazilo za nego tetovaž Tattoo Nano Shock, ki je primeren tudi za nego starejših tetovaž. Mazilo optimalno vlaži in preprečuje izsušitev, odstrani odmrle kožne celice, deluje antibakterijsko in protivnetno, uporaba pa je enostavna, saj mazilo omogoča enostaven in prijeten nanos s hitrim vpijanjem: 

Lux-Factor Tattoo Nano Shock
Lux-Factor Tattoo Nano Shock FOTO: PR/Arhiv ponudnika

1. Predel tetovirane kože nežno očistite z mlačno vodo. Ne usmerjajte curka vode neposredno na kožo, temveč jo rahlo navlažite z roko. 

2. Kožo previdno osušite s čisto brisačo. Ne drgnite, z brisačo samo nežno pritisnite na kožo. 

3. Nanesite mazilo za nego tetovaž Tattoo Nano Shock in ga nežno vtrite v predel tetovaže

Naj vaša tetovaža zaživi s pomočjo nežne in hranilne nege; koža vam bo hvaležna. 

Bi želeli tudi vi ustrezno zaščititi svojo tetovažo?

Prav zdaj lahko mazilo za nego tetovaž Lux-Factor Tattoo Nano Shock naročite po promocijski ceni s kar 50 % popustom, samo na Lux-Factor.com ali preko brezplačne telefonske številke 01 777 41 07.

Lux-Factor Tattoo Nano Shock
Lux-Factor Tattoo Nano Shock FOTO: PR/Arhiv ponudnika

 

Za vse obiskovalce spletnega portala 24 ur smo pripravili še dodatno akcijsko ponudbo na nakup mazila. Pri brezplačnem telefonskem klicu (01 777 41 07) ali na spletni strani vpišite izjemno kodo za dodatni popust: NEGA – pohitite, saj je koda veljavna samo ŠE danes, 4. junija.
Lux-Factor Tattoo Nano Shock
Lux-Factor Tattoo Nano Shock FOTO: PR/Arhiv ponudnika

30-dnevna garancija!

Ne zaupate nakupom prek spleta? Ni problema! Ker je blagovna znamka Lux-Factor tako prepričana v kakovost mazila Tattoo Nano Shock, vam v roku 30 dni od prejetja paketa celo vrnejo denar, v kolikor z izdelkom ne bi bili zadovoljni.

 

Naročnik oglasa je Lux-Factor Cosmetics Ltd.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3