Slovenija
Oglas

Kako do mladostnejšega videza v le 4 tednih?

Ljubljana, 16. 02. 2021 00.15 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Staranje je naraven in neizogiben proces, a z upoštevanjem nasvetov za nego kože ga lahko upočasnite. Zdrav življenjski slog in nega s primernimi izdelki sta ključna za doseg mladostnejšega videza. Preverite, kaj lahko že danes storite, da kožo ohranite napeto in gladko.

Lux-Factor Cosmetics
Lux-Factor Cosmetics FOTO: Arhiv ponudnika

1. Kajenje škoduje tudi vaši koži

Kemične substance in nikotin v cigaretih povzročajo hitrejše staranje kože in mašenje por. Če želite preprečiti prezgodnje staranje kože, se morate vsekakor odpovedati kajenju. 

2. Izogibajte se daljšemu izpostavljanju soncu

Zaradi posledic UV-žarkov nastane kar 80 % primerov prezgodnjega staranja kože. Nevarni UV-žarki so največji sovražnik kože, zato je izredno pomembno, da kožo ustrezno zaščitite. Izogibajte se tudi uporabi solarija. 

Lux-Factor Cosmetics
Lux-Factor Cosmetics FOTO: Arhiv ponudnika

3. Izberite zdravo prehrano

Sadje, zelenjava, ribe, oreščki in kakovostne žitarice so polne antioksidantov. Borovnice, špinača, kumarice, paradižnik in avokado pa so super živila, ki odlično delujejo proti staranju kože. Sladkarije izključite iz jedilnika, saj mašijo pore in povzročajo mastno kožo, s tem pa pripomorejo k hitrejšem staranju kože.

Lux-Factor Cosmetics
Lux-Factor Cosmetics FOTO: Arhiv ponudnika

4. Gibajte se

Zdrav življenjski slog upočasnjuje staranje kože, saj telesna aktivnost poveča dotok krvi, koža pa ohranja svež in mladosten videz. Privoščite si dovolj počitka in spite 7-8 ur na noč.

5. Primerna nega kože

Vsak večer temeljito odstranite ličila. Kožo dobro očistite in uporabljajte masko, ki kožo neguje. Zjutraj in zvečer nanesite vlažilno in negovalno kremo, ki vsebuje hialuronsko kislino. Bodite previdni pri izbiri hialuronske kisline, saj hialuron kitajskega uvoza ni vedno klinično testiran in varen za uporabo. Izberite kremo, ki vsebuje 100 % naraven hialuron, ki je klinično preizkušen in primeren za vse tipe kože.

Lux-Factor Cosmetics
Lux-Factor Cosmetics FOTO: Arhiv ponudnika

IZBERITE KREMO, KI VSEBUJE KAR 5 IZDELKOV V 1

Si tudi vi želite uporabljati le en kozmetični izdelek, s tem pa prihraniti čas in denar? Spoznajte kremo proti gubicam, Lux-Factor 4D Hyaluron, ki vsebuje kar 5 izdelkov v 1. Nadomestila bo uporabo dnevne in nočne kreme, korektorja, pudra, vlažilne in pomlajevalne kreme. Zaradi svoje lahke teksture in hitre vpojnosti je primerna tudi kot podlaga za dolgo obstojen make-up. Z vsebnostjo hialuronske kisline je 4D Hyaluron najučinkovitejša krema za boj proti gubicam. Primerna je za vse tipe kože, je dermatološko potrjena in vsebuje 100 % naraven evropski hialuron in novo patentirano anti-wrinkle formulo, ki s posebnimi postopki prodira globoko v plasti kože in deluje od znotraj navzven. 

Lux-Factor Cosmetics
Lux-Factor Cosmetics FOTO: Arhiv ponudnika

NEGA S HIALURONSKO KISLINO JE POMEMBNA V VSEH OBDOBJIH

Se tudi vi sprašujete, kdaj je pravi čas za začetek uporabe pomlajevalnih izdelkov? Pri 25. letu starostu se pri večini začnejo pojavljati prvi vidni znaki staranja kože, ki jih lahko zatremo in dobro skrijemo s pravočasnim ukrepanjem. Učinkovito vlaženje kože po 20. letu pomaga upočasniti staranje kože, redna uporaba vlažilnih krem za obrazno nego pa je pomembna skozi vsa obdobja. 

NE ZAUPATE NAKUPOVANJU PREK SPLETA?

Ne skrbite, svoj nakup lahko opravite 100 % varno, saj vam na vsako vaše naročilo nudimo kar 30-dnevno garancijo. V primeru nezadovoljstva lahko izdelke vrnete, mi pa vam bomo povrnili kupnino.

ŽELITE TUDI VI PREIZKUSITI NAJUČINKOVITEJŠO KREMO, KI VAM BO POMAGALA DO MLADOSTNEJŠEGA VIDEZA?

Zdaj lahko svojo kremo proti gubicam Lux-Factor 4D Hyaluron naročite po promocijski ceni z kar 50 % popusta, samo na www.luxfactor.net ali na brezplačni telefonski številki 01 777 41 07. 

 

Naročnik oglasa je Lux-Factor Cosmetics Ltd.

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni