Slovenija
Oglas

Kako lahko učinkovito izboljšate svoje zdravje in videz?

Ljubljana, 25. 01. 2023 00.15 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 4 min

Prehransko dopolnilo Procollagen bo zagotovo postalo vaše novo najljubše prehransko dopolnilo, saj se izjemno hitro uveljavlja med ženskami vseh starosti in temeljito poskrbi za vaše zdravje na vseh področjih, hkrati pa pomladi tudi vaš videz.

LF

Zakaj nujno potrebujete to prehransko dopolnilo? 

Kolagen je beljakovina, ki jo naše telo proizvaja naravno, vendar se njegova proizvodnja z leti zmanjšuje. Rezultat tega je, da naša koža, predvsem pa kosti po določenem letu, postanejo čedalje manj elastične in močne. Prehransko dopolnilo Procollagen je eden izmed najboljših načinov, kako lahko ponovno vzpostavimo raven kolagena v našem telesu, saj je enostaven za jemanje in se hitro absorbira v telo, kar omogoča hitrejše rezultate. 

LF

Rešuje vaše težave in izboljšuje vaše počutje 

Prehransko dopolnilo Procollagen je tudi koristno za kosti, saj pomaga pri njihovi krepitvi in zmanjšuje tveganje za osteoporozo. To je zlasti pomembno za ženske v menopavzi, ki so nagnjene k izgubi kostne gostote. Procollagen je varen za uporabo in je na voljo brez recepta, trenutno je na voljo na spletni strani www.luxfactor.com ali preko telefonske številke 01 777 41 07. Procollagen bo že po nekaj tednih uporabe poskrbelo za vašo kožo, ki postane bolj elastična in gladka, saj pomaga pri obnavljanju kožnih celic. Poleg tega Procollagen krepi tudi nohte in lase, tako da postanejo močnejši in bolj zdravi.

LF

Obnovite zdravje vaših sklepov in kože z našim kolagenom

Ste se že kdaj spraševali, kaj je tisto, kar daje vaši koži prožnost in elastičnost? Ali ste že kdaj občutili bolečine v sklepih, ko se premikate? Verjetno ste že slišali za kolagen - beljakovino, ki jo telo proizvaja naravno, vendar jo sčasoma začne proizvajati vedno manj. In to je tisto, kar lahko povzroči težave s kožo in sklepi.

Naše prehransko dopolnilo vsebuje visoke koncentracije kolagena, ki pomagajo obnoviti zdravje vaših sklepov in kože. Kolagen je bistven za zdravje sklepov, saj pomaga pri vzdrževanju hrustanca in pri preprečevanju bolečin v sklepih. Tudi koža potrebuje kolagen, da ostane prožna in elastična.

Naš kolagen je naravno pridobljen iz ribjega izvora in je lahko prebavljiv, kar pomeni, da se telo lahko hitro in učinkovito absorbira. Za najboljše rezultate, ga vključite v vašo vsakodnevno prehrano in opazujte kako se vaša koža pomlajuje. 

LF

Iščete prehransko dopolnilo, ki vsebuje več kot le kolagen? 

Naš edinstveni kolagen vsebuje kar 13 sestavin v eni kapsuli in je klinično potrjen, da obnovi zdravje vaših sklepov ter kože, hkrati pa tudi prenovi vaše lase in nohte v močnejše in lepše. 

LF

+Naš kolagen vsebuje visoke koncentracije kolagena, ki pomagajo obnoviti zdravje vaših sklepov in kože. Vendar pa smo šli še korak dlje in ga obogatili z dodatnimi sestavinami, kot so vitamini C in E, ki pomagajo pri proizvodnji kolagena v telesu, ter MSM in koencim Q10, ki pomagata pri vzdrževanju zdravja sklepov. Naš kolagen tudi vsebuje hialuronsko kislino in cink, ki sta ključna za zdravje las in nohtov. Ena izmed pomembnejših sestavin, ki pa jih le redko dodajo v ostala prehranska dopolnila je še naravni dermo filer. NDF ima v kolagenu glavno funkcijo pri obnovi in ohranjanju zdravega videza kože. To počne tako, da pomaga pri vzdrževanju proizvodnje kolagena v telesu in s tem povečuje elastičnost in prožnost kože. Kolagen je beljakovina, ki jo telo proizvaja naravno, vendar jo sčasoma začne proizvajati vedno manj. Ko se to zgodi, se koža začne tanjšati in izgublja elastičnost, kar lahko povzroči pojav gub in drugih znakov staranja. Naravni dermo filer v kolagenu pomaga zmanjšati te učinke z izboljšanjem proizvodnje kolagena v telesu.

Eden izmed redkih kolagenov, ki vam prinaša tudi viden učinek 

Procollagen je odlična izbira za vse, ki želijo izboljšati svoje zdravje kože, las in kosti ter si želijo ohraniti mladosten videz. Poskrbite za svoje telo z uporabo prehranskega dopolnila Procollagen, ki je trenutno na voljo po promocijski ceni samo na spletni strani www.luxfactor.com in po telefonski številki: 01 777 41 07. 

 

Naročnik oglasa je Combokin sp. zoo.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3