Slovenija
Oglas

Kako mobilna umetna inteligenca spreminja naše delovno okolje?

Ljubljana, 09. 04. 2024 00.15 | Posodobljeno pred 20 dnevi

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 4 min

Galaxy AI je tu. Doživite naš svet in prejmite čudovit darilni paket.

Samsung

V sodobnem svetu, kjer so hitrost, učinkovitost in prilagodljivost ključnega pomena, mobilna umetna inteligenca ni več le modna muha, ampak ključno orodje, ki preoblikuje naše delovno okolje. Kot tih a mogočen sopotnik v naših žepih, ta tehnologija nežno prepleta vsakdan z inovacijami, ki jih prinaša, spreminjajoč način, kako opravljamo svoje delo, produktivnost in večopravilnost, ki so jo vsi želimo! 

Podjetje Samsung, ki je več kot desetletje namenilo raziskovanju in vključevanju umetne inteligence, sedaj ponuja naprave, opremljene z naprednimi funkcijami, ki jih poganja mobilna umetna inteligenca. Te inovacije temeljito preoblikujejo način našega dela, saj omogočajo, da so delovne naloge lažje in bolj intuitivne, kar odpira nove dimenzije produktivnosti in ustvarjalnosti.

Samsung

Pomoč za zapiske: Vaš digitalni pomočnik za beleženje misli

V hitrem tempu sodobnih delovnih okolij je hitro in učinkovito beleženje misli ter idej ključnega pomena. Pomoč za zapiske (Note Assist), napredna funkcija Galaxy AI*, ki jo po novem, zaradi posodobitve One UI 6.1, najdemo tudi na na drugih modelih ne le Galaxy S24 seriji, ampak vključno z Galaxy S23 serijo, Galaxy S23 FE, Galaxy Z Fold5, Galaxy Z Flip5 in Galaxy Tab S9, uporabnikom omogoča, da svoje misli zabeležijo hitreje in učinkoviteje kot kdaj koli prej. Ne glede na to, ali gre za sestanek, nenadne domislice ali zapletene projektne načrte, Pomoč za zapiske poskrbi, da nobena ideja ne uide. S svojo sposobnostjo, da razume kontekst in omogoča hitro shranjevanje ter deljenje zabeleženih podatkov, je postala nepogrešljiv del delovnega procesa mnogih profesij.

Samsung

Pomoč za prepis: Od govora do besedila brez napora

V okolju, kjer je komunikacija ključna in čas vedno bolj dragocen, funkcija Pomoč za prepis (Transcript Assist) spreminja način dela. Sposobnost pretvorbe govora v besedilo v realnem času omogoča, da se sestanki, predavanja in vsakodnevni pogovori hitro in natančno dokumentirajo. Funkcija ni le orodje za beleženje, ampak tudi orodje za izboljšanje organiziranosti in produktivnosti. Zmanjšuje potrebo po ročnem zapisovanju in omogoča uporabnikom, da se osredotočijo na bistvo razprave, hkrati pa zagotavlja, da so vse informacije natančno shranjene in dostopne.

Preseganje jezikovnih omejitev

Poleg tega, da olajša komunikacijo, serija Galaxy S24 s funkcijo Pomoč za pisanje (Chat Assist) presega tradicionalne omejitve jezikov. Umetna inteligenca omogoča razumevanje in prevajanje med več jeziki v realnem času, kar odpira nove možnosti za medkulturno komunikacijo in povezovanje ljudi po vsem svetu. Ne glede na to, ali gre za poslovno komunikacijo ali osebne interakcije, ta funkcija zmanjšuje jezikovne prepreke in spodbuja boljše razumevanje med ljudmi.

Samsung

Doživite svet mobilne umetne inteligence in prejmite čudovit darilni paket

Vstopamo v dobo, kjer tehnologija in človeška ustvarjalnost skupaj oblikujeta prihodnost dela. Mobilna umetna inteligenca, kot jo predstavlja Samsung z Galaxy AI, odpira nove dimenzije produktivnosti, kjer so rutinske naloge avtomatizirane, omogočajoč posameznikom, da svoj čas in energijo usmerijo v bolj ustvarjalne in vrednotne naloge.

Vloga mobilne umetne inteligence v delovnem okolju presega običajne asistentske funkcije. Z učenjem iz vsakodnevnih navad in preferenc uporabnika Galaxy AI nenehno prilagaja svoje funkcionalnosti, da bi zagotovila najbolj osebno in učinkovito podporo. Ne samo, da olajša rutinske naloge, ampak tudi predvideva potrebe uporabnika in nudi predloge, ki lahko izboljšajo delovne procese in spodbujajo ustvarjalnost. Vstopite v novo dobo mobilne umetne inteligence s pametnimi telefoni Samsung Galaxy.

Samsung

Vsi kupci, ki bodo med 5. aprilom in 5. majem 2024 kupili telefon Galaxy S24, Galaxy Z Flip5, Galaxy S23 ali Galaxy S23 FE bodo prejeli darilni paket fitnes zapestnico Galaxy Fit3 in brezžične slušalke Galaxy Buds FE. Ob nakupu Galaxy S24 Ultra,Galaxy S24+ ali Galaxy Z Fold5 pa bodo kupci prejeli darilni paket tablični računalnik Tab A9 4/64 Wi-Fi, Galaxy Fit3 in Galaxy Buds FE.

Vse informacije in pogoje najdete na spletni strani Samsung. Promocija velja pod pogojem registracije v Samsung Members najkasneje do 26.5.2024.


*Galaxy AI funkcije bodo na voljo brezplačno vsaj do konca leta 2025 na podprtih Samsung Galaxy napravah.


Naročnik oglasne vsebine je Samsung.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3