Slovenija
Oglas

Kako na smučanju ustvariti popolne fotografije in šteti smučarske kilometre?

Ljubljana, 31. 01. 2023 00.15 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 5 min

Odhajate na smučarski oddih in se že zdaj ubadate z mislijo, kako boste poseli vse zimske norčije, da se boste lahko potem pohvalili pri prijateljih?

Pomagajo vam lahko odlični zložljivi mobilni telefoni. Galaxy Z Fold4 in Galaxy Z Flip4 ponujata edinstvena doživetja, ki jih ne omogoča noben drugi pametni telefon. V tehnološkem plesu z Galaxy Watch5 pa bodo vaše smučarske počitnice obarvane tudi tekmovalno, saj boste lahko z družino tekmovali, kdo je hitrejši na beli strmini.

2 060 ecosystyem galaxy zfold4 phantomblack buds2pro borapurple HI

Galaxy Z Fold4 izstopa po strojni opremi in inovativnemu mehanizmu za zlaganje, prinaša pa zelo praktičen in kompakten dizajn. Galaxy Z Flip4 nas preseneti s 17- centimetrskim glavnim zaslonom Dynamic AMOLED 2X in zunanjim pomožnim zaslonom, ki meri 4,82 centimetra. Na slednjega boste lahko dodali priljubljene digitalne aplikacije, ki jih uporabljate vsak dan, imeli hiter dostop do sporočil in pripomočkov, ne da bi telefon sploh odprli in uporabili glavni zaslon. Kar je na smučanju sploh priročno, saj je na smučišču mraz in snemati rokavice, da lahko odpremo telefon in preverimo sporočila, je res neprijetno. 

Tudi za snemanje selfijev z glavno kamero vam ni treba odpreti telefona, na zunanjem zaslonu pa si lahko ogledate predogled posnetka. Fotografijo si lahko od daleč ogledate s celozaslonskim iskalom ali s pritiskom na zaslon preverite izvorno razmerje ter se prepričate, da so na fotografiji vsi, ki jih želite ovekovečiti. Obenem lahko zahvaljujoč novim posodobitvam programske opreme snemanje začnete s Quick Shot kamero in ga nadaljujete s FlexCam kamero, s čimer lahko posnetke ustvarjate prostoročno in z različnih kotov. 

Ustvarite izjemne fotografije na smučanju in jih delite s prijatelji in sledilci na družbenih omrežjih. Galaxy Z Flip4 je opremljen s sprednjo in zadnjo dvojno kamero, ki jo odlikuje revolucionarna funkcija FlexCam za snemanje videa, selfijev ali drugih vsebin pod kotom med 75 in 115. Z njeno pomočjo boste ustvarili domiselne in edinstvene fotografije, na katerih bodo vidne vse podrobnosti. S pomočjo funkcije Nightography boste lahko tudi na nočni smuki ustvarili izjemne posnetke.

Galaxy Z Fold4 odlikuje svetel 19,3-centimetrski glavni zaslon s 120 Hz frekvenco osveževanja. Navdušil bo predvsem poslovne uporabnike, ki veliko potujejo in morajo nekatere delovne obveznosti opraviti kar iz smučarske koče na primer. Te bo mogoče s pomočjo večopravilne vrstice in funkcije Multi View opraviti hitreje kot kdajkoli prej. 

Galaxy Z Fold4 je prvi Samsung telefon s tovarniško vgrajenim operacijskim sistemom Android 12L. Gre za posebno različico sistema, ki jo je Google ustvaril posebej za naprave z velikimi zasloni, vključno z zložljivimi napravami. To pa ni edini rezultat partnerstva podjetja Samsung z Googlomin Microsoftom. Googlove aplikacije, vključno s Chromom in Gmailom, zdaj podpirajo funkcijo povleci in spusti, kar uporabnikom omogoča hitro kopiranje in lepljenje povezav ter prenašanje fotografij iz ene aplikacije v drugo. 

Tudi številne aplikacije družbenih medijev so optimizirane za izkušnjo na velikem zaslonu. Oblika Galaxy Z Fold4 pa omogoča tudi bolj priročno spremljanje vsebin. Ko si zaželite filmskega večera preprosto odprite aplikacijo Netflix, nastavite vsebino in jo spremljajte prostoročno v načinu Flex. Pri neoptimiziranih aplikacijah lahko z novo ploščico na dotik v načinu Flex, ki zagotavlja natančnost pri ustavljanju, previjanju in predvajanju videoposnetkov ali približevanju in oddaljevanju vsebine, upravljate napravo, ne da bi prekinjali vsebino. 

Kamere na Galaxy Z Fold4 so dobile nadgradnjo s širokokotnim objektivom s 50 MP, objektivom s 30-kratnim prostorskim zoomom in različnimi načini delovanja, kot so Capture View Mode, Dual Preview in Rear Cam Selfie. Izboljšana OIS in VDIS zgladita videe, medtem ko funkcija Super Night Solution omejuje šum. Za snemanje in fotografiranje pri šibkih svetlobnih pogojih pa je tu še funkcija Nightography, ki jo je podjetje Samsung prvič predstavilo pri Galaxy S22 seriji. Glavne kamere Galaxy Z Fold4 telefona uporabljajo inovativno strojno in programsko opremo, ki skupaj zagotavljata več svetlobe fotografijam pri slabši svetlobi. Štetje kilometrov po smučarskih strminah bo postalo zabavno

Ure sedaj omogočajo poglobljeno spremljanje in prikazujejo praktične podatke, ki ponujajo informacije, ki jih uporabniki potrebujejo, kot pomoč na njihovi poti do zdravja in dobrega počutja. Galaxy Watch5 je opremljen z edinstvenim senzorjem Samsung BioActive, ki poganja naslednjo dobo digitalnega spremljanja zdravja. BioActive Sensor, ki je bil prvič predstavljen v seriji Galaxy Watch4, uporablja en sam edinstven čip, ki združuje tri zmogljive zdravstvene senzorje – optični srčni utrip, električni srčni signal in bioelektrično impedančno analizo telesne sestave – za zagotavljanje obsežnih odčitkov, ki vključujejo srčni utrip, raven kisika v krvi in celo raven stresa. Poleg tega lahko uporabniki pridobijo globlje razumevanje zdravja svojega srca s spremljanjem krvnega tlaka in EKG-ja neposredno na zapestju. 

S povečano površino in bolj neposrednim stikom z vašim zapestjem Galaxy Watch5 zdaj spremlja zdravstvene meritve s še večjo natančnostjo kot Galaxy Watch4. Poleg tega njegov zmogljiv senzor 3-v-1 BioActive deluje v kombinaciji z drugimi senzorji serije Galaxy Watch5, vključno z na novo predstavljenim senzorjem temperature, da uporabnikom zagotovi poglobljeno razumevanje dobrega počutja. Temperaturni senzor uporablja infrardečo tehnologijo za bolj natančne odčitke, tudi če se temperatura okolice spremeni. To odpira nove možnosti za razvijalce, da razširijo svoje možnosti za zdravje in dobro počutje, uporabnikom pa, da izkoristijo povsem nove izkušnje.

Ura omogoča izbiro več 90 različnih športnih dejavnostih in med njimi sta seveda tudi smučanje in bordanje. Preprosto vklopite aktivnost in ura bo vam bo merila, kako hitri ste bili, koliko kilometrov belih strmin ste prevozili in kakšne nadmorske višine ste premagovali. Z družino boste lahko tekmovali, kdo je bil bolj priden in kdo je večino časa presedel v koči ob spremljanju serij na mobilnem telefonu. 

Izkoristite tudi posebno ugodnost

Verjemite, z enim od dveh telefonov na preklop in Galaxy Watch5 bodo letošnje smučarske počitnice resnično nepozabne. Da pa boste vse videe in fotografije, ki jih boste posneli lahko tudi shranili vam ob nakupu telefona Galaxy Z Fold4 ali Z Flip4 podarjamo šestmesečni brezplačno preskusno različico OneDrive s 100 GB prostora za shranjevanje v oblaku.

Več o akciji preberite tukaj.

SLO B4Q4 OneDrive Social 1200x628

 

Naročnik oglasa je Samsung.

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1