Slovenija
Oglas

Kako najceneje do kože brez gubic?

Ljubljana, 03. 04. 2021 00.15 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

V poplavi pomlajevalnih izdelkov je težko najti ugodnega, naravnega in nebolečega. Kljub različnim metodam in načinom, se večina žensk še zmeraj odloča za pomlajevanje kože z uporabo botoksa. Poseg je lahko boleč, drag in tudi nevaren, saj prinaša ogromno neželenih stranskih učinkov. Pa ste vedeli, da lahko dosežete mladostnejši videz tudi od doma? Povsem varno, ugodno in neboleče. Z izbiro prave kreme ste lahko videti tudi 10 let mlajši.

Lux-Factor 4D Hyaluron
Lux-Factor 4D Hyaluron FOTO: Arhiv ponudnika

Kako prepoznamo prve znake staranja?

Pri večini se prvi znaki staranja kože pojavijo že hitro po dopolnjenem 25. letu starosti. S primernim vlaženjem in pravočasnim ukrepanjem lahko proces staranja upočasnimo in kožo ohranimo gladko, napeto in brez gub. Najprimernejša je nega s hialuronsko kislino, ki spodbuja sintezo kolagena, s tem pa ohranja mladosten videz kože.

Prvi vidni znaki staranja se v večini primerov pojavijo kot drobne linije ali gubice v zunanjih kotičkih oči. Najpogostejše so tudi gube na čelu, ki se pojavijo kot vodoravne linije ali navpične linije med obrvmi, ki nastanejo zaradi mrščenja. Koža z leti izgublja volumen in prožnost, s tem pa tudi gube postajajo izrazitejše. 

Lux-Factor 4D Hyaluron
Lux-Factor 4D Hyaluron FOTO: Arhiv ponudnika

Z nekaj preprostimi načini lahko kožo zaščitimo tudi sami

Na prezgodnje staranje kože vplivajo tako notranji ko zunanji dejavniki. Najpogostejši notranji dejavnik je stres, ki se mu težko izognemo, lahko pa zmanjšamo vpliv zunanjih. 

Sonce je največji sovražnik kože. Zaradi izpostavljenosti UV-žarkom na koži nastajajo pigmentni madeži, ki so neželen pojav na obrazu.

Kemične snovi in nikotin so uničevalci kolagena v telesu. Povzročajo lahko različne negativne posledice, ki so vidne tudi na koži. S kajenjem boste definitivno pospešili proces staranja kože.

Lux-Factor 4D Hyaluron
Lux-Factor 4D Hyaluron FOTO: Arhiv ponudnika

Ste vedeli, da ima tudi prehrana vpliv na vašo kožo? Sadje in zelenjava, vitamini in zadostna količina vode pripomorejo k čisti in zdravi koži, ki se počasneje stara.

Nepravilna nega kože bo svoje posledice pustila prav v obliki gub in tankih linij. V negovalni rutini je izredno pomembno čiščenje in vlaženje s hialuronsko kislino, ki je naravna sestavina človeškega telesa.

Za nego kože izberite izdelke, ki vsebujejo naravni hialuron, ki je primeren za vse tipe kože.

Lux-Factor 4D Hyaluron
Lux-Factor 4D Hyaluron FOTO: Arhiv ponudnika

Najcenejši botoks učinek lahko dosežete s kremo proti gubicam 4D Hyaluron

Profesionalna klinično preizkušena senzacija proti gubam in staranju kože, ki ji zaupa že več kot 30.000 Slovenk. Enostavna uporaba in rezultati v le 3 tednih. Hialuornska kislina z vključitvijo četrte dimenzije (4D) trajno zgladi kožo in ustvarja mladostnejši videz z vsakim nanosom. Krema Lux-Factor 4D Hyaluron koži zagotavlja boljšo strukturo, je dermatološko testirana in klinično potrjena.

Lux-Factor 4D Hyaluron
Lux-Factor 4D Hyaluron FOTO: Arhiv ponudnika

Odkrijte 5 izdelkov v 1

Si predstavljate, da bi lahko namesto kreme proti gubicam, vlažilne kreme, korektorja, podlage za ličila in nočne kreme uporabljali samo en izdelek? Lux-Factor 4D Hyaluron je primerna kot dnevna in nočna krema. Odlično se obnese tudi kot podlaga za ličila, saj se hitro vpije in ne pušča mastnih sledi. Ob redni uporabi bodo prvi rezultati vidni že po 2 tednih. 

Lux-Factor 4D Hyaluron
Lux-Factor 4D Hyaluron FOTO: Arhiv ponudnika

Ne zaupate nakupovanju prek spleta?

Sedaj lahko svoj nakup opravite 100 % varno, saj vam na vsako vaše naročilo nudimo kar 30-dnevno jamstvo. V primeru nezadovoljstva lahko izdelek vrnete, mi pa vam bomo povrnili kupnino. 

Želite tudi vi preizkusiti najcenejši trik proti gubicam?

Zdaj lahko svojo kremo proti gubicam Lux-Factor 4D Hyaluron naročite po promocijski ceni z več kot 50 % popusta, samo na www.luxfactor.net ali na brezplačni telefonski številki 01 777 41 07. 


Naročnik oglasa je Lux-Factor Cosmetics Ltd.

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni