Slovenija
Oglas

Kako najhitreje do bikini postave?

Ljubljana, 24. 05. 2023 00.15 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Zaprite oči in z mislimi odpotujte na začetek dopusta. Kako se želite počutiti v poletnih oblačilih? Kako želite izgledati na plaži? Poskrbite za poletje po vaši meri!

Prihajajo meseci, ki jih tako nestrpno pričakujemo že celo leto. Visoke temperature bodo kmalu vabile na plažo. Tam bomo telesa ohladili ob prijetnem pihljanju vetra in v morskih valovih. Morska sol se bo pridno oprijemala naših oblin, ki so z Linea Snello lahko prav takšne, kot si želite. 

Zagotovite si svojo sanjsko postavo in oblecite najljubši bikini! 

Menite, da je prepozno, da bi še pred poletnim dopustom izgubili odvečne kilograme in celulit? Nikakor! Do poletnega dopusta lahko v povprečju izgubite še 2 konfekcijski številki. Brez stradanja in mučnih telesnih naporov. Si sploh lahko predstavljate to preobrazbo? 

V Linea Snelli vam jo pisno jamčimo!

Tudi gospa Koni Stropnik se je lotila svoje preobrazbe ravno pred poletjem, predvsem z željo, da se znebi svojih poporodnih kilogramov. Pravi, da je lansko poletje na plaži končno spet sproščeno uživala v svojem bikiniju. Preberite njeno zgodbo s klikom na fotografijo.
Tudi gospa Koni Stropnik se je lotila svoje preobrazbe ravno pred poletjem, predvsem z željo, da se znebi svojih poporodnih kilogramov. Pravi, da je lansko poletje na plaži končno spet sproščeno uživala v svojem bikiniju. Preberite njeno zgodbo s klikom na fotografijo. FOTO: Arhiv ponudnika

Zakaj zaupati svoje telo in počutje enemu od 9 centrov Linea Snella?

1. Vaš uspeh je zajamčen. Stojimo za svojimi obljubami in vam zagotavljamo 100% pisno garancijo uspeha. 

2. Telo preoblikujete kot prave dame. Zleknjene, z razbremenjeno hrbtenico in sklepi. Učinki vadbe so v sorazmerju z udobjem in so kar 3 do 4 krat močnejši! V 20 do 25 minutah izgubite do 1200 kalorij. Za to so zaslužene naprave Linea Snella, ki telesu pomagajo s toploto 37C in infra žarki.

3. Rezultate boste sedaj dosegli še hitreje. Visoke zunanje temperature so idealna kombinacija metodi Linea Snella. To pomeni, da bo vaša pot do cilja še krajša.

4. Ob strani vam stoji ekipa strokovnjakov. Med izvajanjem vašega individualno prilagojenega programa vas spremljajo tudi strokovnjaki s področja vadbe, prehrane, kineziologije in psihološke podpore.

5. Ob izgubi kilogramov boste poskrbite tudi za tonus in celulit. V Linea Snella lahko že v okviru svojega programa Snelly Star koristite tudi najsodobnejše estetske tretmaje za odpravo celulita in pomlajevanje.

6. Nudimo vam brezplačen posvet: Na brezplačnem posvetu v vašem najbližjem centru Linea Snella se bomo pogovorili o vaših željah in vam pripravili program, s katerim boste dosegli zastavljene cilje še pred poletjem.

Po le 25 minutah zmerne vadbe sledi še sproščanje in učvrščevanje tkiva v savni Bodywarm. Temu pravimo najboljša nagrada za vloženi trud.
Po le 25 minutah zmerne vadbe sledi še sproščanje in učvrščevanje tkiva v savni Bodywarm. Temu pravimo najboljša nagrada za vloženi trud. FOTO: Arhiv ponudnika

Zadenite POPOLN BIKINI - intenzivno preoblikovanje telesa kar 50% ugodneje! 

Da boste samozavestno uživale v poletnih radostih in najljubšem bikiniju, vam v 9 centrih Linea Snella, vse do 31. maja omogočamo, da zadenete glavni zadetek 'POPOLN BIKINI' in svoje telo intenzivno oblikujete po polovični ceni.

Naročite se na brezplačen posvet v svojem najbližjem centru Linea Snella. Določite svoj program in zavrtite kolo sreče. Tako boste zanesljivo pridobili od 25% do 35% popusta na vaš celotni izbrani program.

V kolikor pa se bo kolo sreče ustavilo na polju "POPOLN BIKINI", boste prejeli kar 50% popust na celoten program. Pohitite, ugodnost velja le za najhitrejših 75 obiskovalk.

Kliknite tukaj za več informacij.

Začnite še danes in se pripravite na najboljše poletje doslej!

 

Naročnik oglasa je Linea Snella d.o.o.

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1