Kako se zaščititi pred virusi in okoli vas?

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
AVTOR
P.R.
Cisco v času pandemije nudi licence za varno delo od doma.

Cisco Webex
Cisco WebexFOTO: PR/Arhiv ponudnika

Virus COVID-19 ne ogroža samo zdravja ljudi, ampak tudi delovanje in obstoj podjetij - od samostojnih podjetnikov in manjših družinskih podjetij vse do največjih z več 100 zaposlenimi. Delo od doma je zato v vzponu tudi zaradi širjenja korona virusa.

Cisco omogoča rešitve za video konference v HD resoluciji, neomejeno trajanje klicev, deljenje namizja, snemanje, pogovore – vse je na razpolago brezplačno tako za posameznike kot mala in velika podjetja.

Delo na daljavo tako postaja enakovredno delu v skupnem fizičnem prostoru. Če želite omogočiti delo na daljavo in nemoteno poslovati je platforma Cisco Webex celostna rešitev za vaše podjetje.

Kot je virus COVID-19 nevaren za zdravje in življenje ljudi, so spletni virusi in zlonamerna programska oprema nevarni za življenje in zdravje vašega podjetja. Če delate na daljavo potem poskrbite tudi za varnost podatkov in zaščito omrežja podjetja.

Zato smo brezplačno storitev Cisco Webex razširili še na tri varnostne rešitve, ki uporabnike ščitijo kadar koli, na kateri koli platformi in napravi.

Cisco Webex
Cisco WebexFOTO: PR/Arhiv ponudnika

- Cisco Umbrella ščiti pred dostopom do zlonamernih spletnih strani ter hitro in enostavno namesti varnostni dežnik okoli vašega sistema. Cisco ni samo razširil brezplačne ponudbe za obstoječe stranke, temveč nudi tudi brezplačno licenco za nove stranke.

- Cisco DUO omogoča organizacijam, da pred dostopom do aplikacij preverijo identiteto uporabnikov in naprav. Platforma Zerotrust Duo Security zmanjšuje možnost vdora v sistem. Tudi pri Cisco DUO smo obstoječim uporabnikom povečali možnost uporabe, novi uporabniki pa lahko dobijo brezplačno licenco

- Cisco AnyConnect Secure Mobility Client je več kot VPN. Omogoča povezovanje in delo s službenimi prenosniki ter mobilnimi telefoni prek varne povezave. Zaradi širjenja korona virusa je Cisco obstoječim strankam omogočil povečanje števila zaposlenih, ki se lahko povežejo v omrežje, in brezplačno licenco za nove uporabnike.

Čeprav je povpraševanje po Cisco rešitvah za delo na daljavo večje zaradi širjenja virusa COVID-19, vam naša orodja in rešitve za spletno varnost in optimizacijo dela pomagajo pri izboljšanju poslovanja na dolgi rok. Zato vam za preprečevanje vseh prihodnjih napadov na vaše podjetje priporočamo, da se ozrete v prihodnost in poiščete prave rešitve za varno poslovanje vašega podjetja.

 

Naročnik oglasa je Cisco.