Slovenija
Oglas

Kako si lahko tudi vi privoščite kremo z najdražjo sestavino na svetu?

Ljubljana, 30. 03. 2023 00.15 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 5 min

Kaviar ni smo razkošna hrana, temveč je primeren tudi za nego vaše kože, saj preprečuje staranje, kožo bogato navlaži in učinek mlajšega videza je viden že po prvem mesecu redne uporabe.

Kreme s kaviarjem so bile so sedaj dostopne le tisti peščici ljudi, ki so vedeli, kaj je najboljše za njihovo kožo in jim ni bilo težko odšteti tako visokega zneska za pomlajevalno kremo. Sedaj pa smo odkrili luksuzno kremo s kaviarjem, ki je cenovno dostopna prav vsem in prepričani smo, da boste po redni uporabo tudi vi rekli, da je vredna prav vsakega centa.

Lux-Factor 4D CAVIAR
Lux-Factor 4D CAVIAR

Zaslužite si le najboljše 

Zakaj bi vsak mesec zapravljali za nizko cenovne kreme, ki nimajo nobenega učinka in po njih ne opazite nobenih sprememb na obrazu? Zagotovo je boljše, da investirate v najučinkovitejšo kremo na tržišču, ki vas bo popolnoma zasvojila z rezultati. Koža bo po redni uporabi izjemno mehka, nahranjena z bogatimi vitamini in minerali in kar je še najboljše – vse drobne in večje gube bodo postopoma izginile, vi pa se boste počutili veliko boljše in samozavestnejše, saj bo vaš videz izgledal izjemno sveže in mladostno. 

Lux-Factor 4D CAVIAR

Kaj sploh je kaviar? 

Kaviar ima 20-krat bogatejše jedro čiste energije kot celica, kar prinaša bogat spisek pozitivnih lastnosti, ki intenzivno vplivajo na vaš izgled kože. Prav tako se hitreje absorbira v kožo, kar vodi do njenega enostavnega in hitrega prodiranja ter 100 % učinkovitejšega delovanja. Vsebina izvlečka kaviarja vključuje fosfolipide, kolagen, maščobno kislino O3 in beljakovine, ki jih je v naši koži z leti čedalje manj in zato je nujno potrebno, da ji omogočimo povratek vseh teh nujnih sestavin, če se želimo izogniti uvelemu in staremu izgledu kože.   

Lux-Factor 4D CAVIAR

Sedaj lahko končno ukrepamo proti staranju

Po besedah Michelle Henry, svetovno znane dermatologinje, ekstrakt kaviarja vsebuje antioksidante, ki med drugim tudi pomagajo zaščititi kožo pred UVA/UVB žarki, zunanjimi elementi in preprečujejo razgradnjo kolagena in elastina. Rezultat je koža, ki je po redni uporabi kreme 4D Caviar v vsakem trenutku maksimalno navlažena. In ravno to jo naredi sijočo, mehko in vidno mlajšo. 

Lux-Factor 4D CAVIAR

Kako deluje luksuzna krema 4D Cavir na našo kožo? 

Ko bo koža vsrkala kaviarjeve beljakovine, bo avtomatsko obnovila zarodne celice in s tem popolnoma nadomestila stare in poškodovane celice. Koža bo sčasoma postala sijoča in z zdravo teksturo kože. Hkrati pa bo tudi ugodno vplivala na področje okoli oči in zmanjšala podočnjake ter starostne gubice pod očmi. Zaradi vsebnosti maščobnih kislin, kot sta omega 3 in omega 6 se bodo zožile tudi pore in s tem avtomatsko koži dale lepši videz. 

Lux-Factor 4D CAVIAR

Za vse tipe kože – od suhe, mešane do mastne

Kaviar je vsestranska sestavine za prav vse tipe kože, saj z vnosom preuči vašo kožo in ji ponudi točno tisto, kar najbolj potrebuje. Tako bo suhi koži dal izjemno vlažilnost, medtem ko bo pri mastni koži poskrbel za učvrstitev in gladko kožo ter preprečil nastanek aken in mozoljev. Zakaj je lahko kaviar tako fleksibilen pri vseh tipih kože? Ker ima pomembno vlogo pri ohranjanju vode v najbolj zunanji plasti kože in deluje kot začasna ovira za kožo pred dehidracijo.

Kar 95 % uporabnic kreme 4D CAVIAR je opazilo prve rezultate že po 2 tednih uporabe

Ko nanesete luksuzno kremo 4D CAVIAR na obraz, ne bodite presenečeni nad hitrimi  rezultati in učinki delovanja. Sijoča in gladka koža je sedaj na voljo čisto vsem in prav je, da posvetite svojemu obrazu bogato nego, saj se vsaka ženska veliko boljše počuti, če je zadovoljna s svojim videzom in skrbi za svojo zdravo kožo. Z dolgotrajno uporabo kaviarja se vaša koža popolnoma regenerira in tako je videti v vsakem trenutku mladostna in sijoča.

Naj črni diamant zasveti na vašem obrazu

Kaviar velja za pravi črni diamant in to ne samo zaradi svoje naklonjenosti ter redkosti, ampak tudi zaradi čudežnega učinka na vaše zdravje in kožo. Občutite kaj pomeni krema za obraz z dodatno vrednostjo in kmalu boste vedeli, da ste si privoščili popolnoma novo dimenzijo nege za svojo kožo. Če ste do sedaj hodili na redne nege obraza, vas bo krema s kaviarjem tako močno prepričala, da si boste lahko privoščili domačo nego obraza in to s samo enim produktom. Ta razkošna krema s kaviarjem je točno to, kar potrebujete, da se zbudite s čvrstejšo in obnovljeno kožo o kateri že tako dolgo sanjate. In nikar ne bodite presenečeni, če se naslednji dan zbudite z napeto in prožno kožo.

Le za kratek čas! 4D CAVIAR na voljo s 50 % popustom

Tako kakovostne anti-age kreme s kaviarjem zagotovo ne boste dobili nikjer drugje. Ekskluzivno vam ponujamo kar 50 % popusta na redno ceno. Luksuzno kremo 4D CAVIAR lahko naročite na spletni strani: www.luxfactor.com ali preko telefonske številke 01 777 41 07. Zaloge s popustom so omejene, tako da pohitite, da pravočasno oddate naročilo in si zagotovite svež in mladosten videz z najdragocenejšo sestavino. 


Naročnik oglasa je Combokin sp. zoo.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3