Slovenija
Oglas

Kako spodnje perilo vpliva na dvig samozavesti in boljši seks?

Ljubljana, 29. 05. 2023 00.15 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Visoka samopodoba je najpomembnejši korak k uspešnemu seksu in odnosu z drugo osebo. Preberite, kako zelo na to vpliva čutno perilo.

Seksi obleka ali komplet - udobje v postelji, wow učinek zagotovljen
Seksi obleka ali komplet - udobje v postelji, wow učinek zagotovljen FOTO: Arhiv ponudnika

Užitek ima veliko imen

Zadovoljna ženska, ki se zaveda svoje vrednosti, je prvi korak do uspešnega seksa. Možgani so najpomembnejša ženska erogena cona – odgovorni so za uspešnost seksa. V kontekstu intimnih srečanj so ključni psihološki dejavniki, prav tako pa tudi spodnje perilo. Znano je, da se ženska, ki izgleda seksi, počuti dobro in, da jo njen moški privlači. Izkazalo se je, da čutno perilo močno vpliva na spolnost, veliko bolj, kot bi pričakovali. 

Vpliv spodnjega perila na odnose 

Raziskava opravljena v Ameriki je pokazala, da si ženske nadenejo zapeljivo spodnje perilo, da bi se počutile seksi, vzburjene in zaželjene. Unikatno, seksi perilo se nosi na dva načina - čez dan, za prebujanje strasti pred večernim srečanjem s partnerjem in kot spodnje perilo za seks. Ženska z izbiro erotičnega perila partnerju hkrati sporoča, da je pripravljena na ljubezensko srečanje. 

Spodnje perilo za posebne priložnosti 

Oprijet catsuit, ogrinjalo ali bodi z razporkom v razkoraku? Poznaš te izdelke? Izbira spodnjega perila, ki vabi, je ogromna. Za začetek priporočamo zračno spalno srajco, komplet spodnjega perila s paščki za pripenjanje nogavic, čipkaste kopalne plašče ali čutne, udobne steznike. Ohlapen, enostaven babydoll za spalno srajco ali spodnje perilo z odprtim mednožjem je odlično za seks. Perilo polno elegance in seksapila, ki ga lahko slečeš, a ti ni treba, bo poskrbelo, da se boš počutila seksi in samozavestno! 

Komplet spodnjega perila s paščki - eleganten, ženstven, seksapilen
Komplet spodnjega perila s paščki - eleganten, ženstven, seksapilen FOTO: Arhiv ponudnika

Kakšno spodnje perilo izbrati zase? 

Takšno, zaradi katerega se boš počutila še bolj privlačno. Posebej priporočamo spodnje perilo poljske znamke Obsessive. Oblikovano je predvsem za poudarjanje ženske lepote. Proizvajalec želi, da se ženske zaljubijo v svoje telo, da bodo brez strahu izbrale drzno spodnje perilo in, da se vsak dan počutijo posebne. Osredotoča se na kakovost, čuten dizajn in prijetno zabavo skupaj v postelji (in ne samo)! 

Najpomembnejši prvi korak 

Erotično perilo je predlog za vse ženske, ki sanjajo o fenomenalnem videzu, popolnem udobju in vročih občutkih v spalnici! Dobro izbrano bo poudarilo vse prednosti postave (njene nepopolnosti pa pustilo v senci). Počutila se boš izjemno privlačno in ultra seksi - kot "milijon dolarjev". Povečana samozavest in boljša samopodoba je prvi in najpomembnejši korak do uspešnega seksa in odnosa z drugo osebo. 

Kraljica noči

Priporočamo posebno kraljico nočnih oblačil – bodystocking ali catsuit. Gre za zapeljivo mrežasto oblačilo, ki prekriva celotno telo in pušča nepokrita strateška mesta. Vredno si je priskrbeti tudi dodatke, ki bodo v tvoj intimni odnos vnesli zelo pomemben element zabave: maske iz gipure, čipkaste rokavice, biče in perje za žgečkanje. 

Čipkast, čuten korzet - vanj se boste zaljubili že ob prvem nošenju.
Čipkast, čuten korzet - vanj se boste zaljubili že ob prvem nošenju. FOTO: Arhiv ponudnika

Edinstvena čustva brezplačno 

Ob nakupu seksi spodnjega perila prejmeš v paketu ... edinstvena čustva in prijetne občutke! Zahvaljujoč njim bo rutina pri seksu šla v pozabo. Vroča čipka, igrive črte in velika mera zabave? Vse to imamo! Kje začeti? Pri nakupovanju. Midva oba skupaj, seveda!


Naročnik oglasa je Nordex d.o.o.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3