Slovenija

Kakšna je prihodnost novinarstva?

Brdo pri Kranju, 14. 04. 2000 15.33 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Na Brdu pri Kranju se danes nadaljuje tridnevna delavnica o medijih in pravu, ki jo Sindikat novinarjev Slovenije (SNS) v okviru projekta Phare organizira skupaj s Pravno informacijskim centrom nevladnih organizacij (PIC), Zavodom za odprto družbo Slovenija in Informacijsko dokumentacijskim centrom Sveta Evrope.

Udeleženci delavnice danes razpravljajo o prihodnosti novinarstva. Ob tem bo predstavljena slovenska medijska scena ter anketi med slovenskimi novinarji in študenti novinarstva na Fakulteti za družbene vede. Svoja razmišljanja o novinarskem delu bodo predstavili tudi slovenski dopisniki.

Petkovo popoldne bo med drugim namenjeno pogovoru o pomenu stalnega izobraževanja in o novih tehnologijah, udeležili pa se ga bodo tudi tuji partnerji v programu Phare.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.