Slovenija
Oglas

Kakšni modni trendi bodo prevladovali to sezono?

Ljubljana, 01. 10. 2022 00.15 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Bliža se jesen, z njo pa tudi čas, da prevetrite svojo garderobo in raziščete, katere modne smernice bodo zaznamovale letošnjo jesensko sezono.

Obutev

Čeprav se vam morda zdi, da ste na prehod letnega časa dobro pripravljeni in se vaše omare kar šibijo pod težo oblačil in obutve za najrazličnejše priložnosti, pa je morda letos pravi trenutek, da se znebite stare navlake in si privoščite nekaj popestritve. Kar zazrite se na stare fotografije in opazili boste, da s trenutnimi modnimi smernicami nimajo preveč veliko opraviti. Zakaj torej priložnosti ne bi dali novim kosom in pustili, da navdušijo vas in vašo okolico?

S kakšnimi čevlji zakorakati v jesen?

Za začetek izberite svoje nove čevlje. Jesen je pač tisti čas, ko se moramo opremiti za takšne in drugačne vremenske situacije. Lahko nas kar tako preseneti nagla ohladitev, pogosto je tudi dež, včasih pa nas razvaja toplo jesensko sonce. Da boste na vse vremenske pojave dobro pripravljeni, izberite pravo obutev. Pomembno je, da izberete čevlje, ki so udobni in nosljivi, hkrati pa zračni. Slednje seveda pomeni, da se vaša noga ne bo potila, pa najsi gre še za tako naporne aktivnosti. Nadvse uporabno bo tudi, če bodo vaša stopala ostala suha, vas pa bo ujelo jesensko deževje. Uporabna in trendovska rešitev v enem so tako čevlji znamke Desigual. Zaznamuje jih svojstven slog, zato se odlično ujemajo tako z nekoliko bolj športnimi kombinaciji, pika na i pa so tudi elegantnemu videzu. Poleg čevljev si lahko omislite tudi katero od Desigualovih torbic, ki bo prava pika na i vašemu modnemu slogu, kjerkoli se boste pojavili.

Obutev

Izberite pravo pokrivalo zase 

V jesenskem času je prav, da poskrbite, da vas ne bo zeblo. Izberite ustrezno pokrivalo, ki se bo stilsko ujemalo z vašo garderobo. Izbirate lahko med različnimi modeli, barvami in slogi kap, zagotovo pa boste našli takšno, ki bo ustrezala prav vam. Kape znamke Buff bodo prava popestritev turobnih jesenskih dni. Odločite se lahko za tople jesenske odtenke in bogato pletivo s puhastim cofkom, ali pa izberete elegantno kapo v pastelnih odtenkih, ki so pravzaprav zaznamovali celotno letošnjo modno pomlad in poletje, svoj vpliv pa bodo očitno kazali še letošnjo jesen in bržkone zimo. Če nikakor ne morete mimo športnika v sebi, pa izberite katero od tekaških rut znamke Buff, ki jih prav tako lahko spretno vkompinirate v svoj vsakdanji slog. 

Kakšne čevlje izbrati za letošnjo jesen?

Nadvse pomembno je, da se pred nakupom vprašate, za kakšno priložnost namreč izbirate svoje nove čevlje. Boste v njih preživeli večino svojega časa, torej v službi in med popoldanskimi aktivnostmi, ali iščete čevlje, s katerimi se boste lahko odpravili le na posebne priložnosti? Priporočljivo je, da s kosi, ki jih izberete, ravnate preudarno in trajnostno, zato izberite čevlje, ki jih boste lahko kombinirali k večini garderobe. Izbirate lahko med številnimi barvnimi odtenki, vzorci in materiali, priporočljivo pa je izbrati nevtralne barvne odtenke, kot sta denimo bela ali črna, če želite par čevljev, ki jih boste kar najbolje lahko kombinirali k svojemu modnemu slogu. Nekaj uporabnih smernic, ki vas bodo vodile pred nakupom, lahko preverite v članku Kakšne čevlje bomo nosili to sezono? Modni trendi na dlani, sicer pa se najprej ustavite v svoji garderobni omari in preglejte, katere kose že imate, nato pa se odpravite na lov za novimi kosi, ki bodo poživili vaš slog.

 

Naročnik oglasa je Whitepress s.r.o. za Eobutev.si.

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1