Slovenija
Oglas

Kakšni so modni trendi letošnje jeseni?

Ljubljana, 17. 11. 2023 00.15 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Modni trendi se nenehno spreminjajo, obstajajo pa seveda splošne smernice, ki veljajo vsako jesen. Za to obdobje so značilne tople in zemeljske barve, kot so rjava, oranžna, bordo in pa vsi odtenki rdeče. Kombinira se s temnejšimi barvami kot je modra, črna in pogosto tudi olivno zelena.

US POLO ASSN.
US POLO ASSN. FOTO: Arhiv ponudnika

To jesen je popularna modra v vseh odtenkih in se odlično kombinira z oker barvo, kot tudi temno modro, črno in bordo.

1. US POLO ASSN. : Ameriška blagovna znamka ustanovljena leta 1890, je zavezana povezovanju s športom polo in pogosto vključuje simbole povezane s tem športom, v svojih oblačilih in modnih dodatkih. V Sloveniji sta dve franšizni trgovini, prva je v BTC Murska Sobota, druga mlajša pa v srcu slovenske prestolnice Ljubljana Rudnik US POLO ASSN. Te trgovine so prvič v Sloveniji predstavile koncept, kjer je več moške mode kot ženske. Ponujajo športna, klasična oblačila, ki izražajo športni in prefinjeni slog.

2. US POLO IN Ralph Lauren: Zanimiva je primerjava med US POLO in Ralph Lauren. Kljub pogostemu zamenjavanju teh dveh znamk, US POLO izstopa s svojo zgodovino, ki izhaja iz športa polo in se ponaša s tradicijo in dediščino tega športa. Logotip slednje prikazujeta dva konja, medtem ko ima Ralph Lauren simbol z enim konjem. US POLO, starejši od obeh, ponuja edinstveno kombinacijo tradicije in športne ležernosti.

US POLO IN Ralph Lauren
US POLO IN Ralph Lauren FOTO: Arhiv ponudnika

Kot največji ponudnik bombažnega perila na enem mestu, kjer lahko izbirate med več blagovnimi znamkami, kot so Skiny in Huber, Jockey, Speidel, kjer je poudarek na bombažu, kjer naša koža "diha", kar pomaga ohranjati svežino in suhost. 

V ponudbi najdete nogavice z več kot 100 letno tradicijo Falke. Hlačne nogavice, ki so zagotovo "must have" v vaši garderobi. Mala črna oblekica z modnimi nogavicami in vaš outfit je končan.

Naša ponudba visokokakovostnih izdelkov in izkušenj je ključ do dolgoletnega uspeha na slovenskem trgu, kjer smo prisotni že od leta 1992. Vabimo vas, da obiščete naše trgovine in izkoristite 20% popust na vse. 

 

Naročnik oglasa je Rebel.