Slovenija
Oglas

Kam za 1. maj in poletje ? V prekrasno ŠPANIJO!

Ljubljana, 18. 03. 2024 00.15 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 8 min

Naj si bo raziskovanje čudovitih mest in prekrasne pokrajine ali uživanje na plaži - Španija je popolna destinacija za nepozabne počitnice v vseh letnih časih in prva izbira letošnje pomladi in poletja!

Španija že vrsto let sodi med najbolj priljubljene počitniške destinacije Evrope. Z razlogom! Gre namreč za razgibano in raznoliko deželo, kjer na svoj račun pridejo vsi: tako tisti, ki želijo uživati ob morju, kot tudi pohodniki, kolesarji, raziskovalci, nogometni in kulinarični navdušenci. Predvsem pa v številnih delih Španije poletje traja vse od zgodnje pomladi, pa do pozne jeseni, zato je odlična izbira tudi takrat, ko nas v celinski Evropi še in že pošteno zebe. 

Španija
Španija

Raj za aktivna počitnikarje in popotnike

Španske pokrajine in mesta kar kličejo, da jih raziščete, morje je na številnih delih ravno prav vzvalovano za deskarske in kajtarske užitke, hribovita pokrajina ponuja neomejene možnosti za pohodniške in kolesarske ture. Če k temu prištejete še več kot 8.000 km plaž, izjemno kulinariko, odlična vina, španski temperament in največje število barov v Evropi, ne čudi, zakaj so počitnice v Španiji odlična izbira tako v pomladnih dneh, za prvi maj kot tudi čez poletne počitnice in globoko v jesen. Da edinstveno špansko izkušnjo približajo čim širšemu krogu počitnikarjev in popotnikov, so na Počitnice.si pripravili posebne počitniške pakete, sestavljene iz nizkocenovnega prevoza iz okoliških letališč in bogatega nabora različnih tipov nastanitev za vsak okus in žep v različnih španskih turističnih krajih. Rezultat so NORO ugodne počitnice v Španiiji, ki si jih lahko oblikujete povsem po svoji meri: tako, kar zadeva destinacijo in število dni oddiha, kot tudi želeno namestitev.

Doživite nepozabno špansko izkušnjo po SUPER ugodni ceni! Privoščite si nepozabne počitnice na Mallorci, Menorci, Costa Bravi, Tenerifu, Lanzarotu, v Valenciji, Malagi ali Alicanteju tudi do 30 % ugodneje! 

Rana ura je na Počitnice.si najugodnejša ura! Zato čim prej preglejte ponudbo počitnic v Španiji TUKAJ ali pošljite povpraševanje na info@pocitnice.si in si pravočasno zagotovite noro špansko avanturo! 

Za več informacij in rezervacije so vam izkušeni svetovalci na Počitnice.si vselej na voljo tudi na telefonski številki 01/280 30 00, prav tako pa jih lahko obiščete tudi v njihovih fizičnih poslovalnicah, in sicer v nakupovalnih središčih Supernova Rudnik v Ljubljani ter Supernova Kranj Primskovo.

TO so najbolj vroče španske destinacije leta 2024!

So vas zamikale počitnice v topli, sončni in temperamentni Španiji? Brez skrbi, s Počitnice.si lahko to čudovito deželo obiščete po izjemno ugodni ceni - spomladi, za 1. maj, čez poletje, tudi jeseni. Čudovitih španskih počitniških točk zagotovo ne bo zmanjkalo, TOP ugodnih ponudb prav tako ne!

Španija

MALLORCA - krasen Balearski otok s precej izrazitim španskim pridihom in tipično otoško ležernostjo. Čeprav se morda na prvi pogled zdi, da gre za tipično počitniško destinacijo, kjer celoten oddih preživite razpeti med hotelsko sobo, bazeni in plažo, lahko Mallorca ponudi veliko več. Zaradi mirnega morja, ki ga zalivi branijo pred vetrovi, pestrega nabora igrišč z igrali in zabaviščnih parkov je Mallorca pravi počitniški raj za družine z otroki, mladi (in mladi po srcu) boste zagotovo uživali v letoviščih El Arenal in Magalluf na jugu otoka, ki se lahko pohvalita s kopico izjemnih nočnih klubov ter diskotek, kjer glasbo vrtijo svetovno znani DJ-ji.

Na Mallorco lahko od aprila do oktobra 2024 poletite iz Zagreba, Celovca in Trevisa pri Benetkah in si privoščite nepozaben 5-, 7-, 9-, 12- ali 14-dnevni oddih po svoji meri. Preverite TOP ponudbo TUKAJ in si zagotovite do 30 % popusta na zgodnje prijave!
Španija

MENORCA – Severni del Menorce je bolj vetroven in zato kot nalašč za kajtanje in surfanje (zlasti letovišče Fornells) ter potapljanje (Binibecu), medtem ko je južna obala bolj mirna ter zato priljubljena zlasti med pari, družinami ter užitkarji. Menorca slovi tudi po izjemni kulinariki: glavne specialitete so morske jedi, lokalni siri ter suhomesnati izdelki, za piko na I pa poskrbita odlično vino z bližnjih gričev ter lokalni gin.

Na Menorco lahko to pomlad in poletje poletite iz Trevisa pri Benetkah in se prepustite sproščenemu uživanju v izbrani namestitvi iz bogate ponudbe na Počitnice.si po NORO ugodni ceni!
Španija

MALAGA in Costa del Sol - največji in najbolj znani turistični točki Andaluzije, ki se razteza po celotnem južnem delu Španije. Malaga slovi kot moderno andaluzijsko počitniško središče, ki združuje čudovite peščene plaže, izvrstno kulinariko in veliko možnosti za raziskovanje. V okolici je tudi izjemno privlačno letovišče Torremolinos, počitniški raj, s številnimi hoteli in kilometri čudovitih peščenih plaž, ter Marbella, ki jo mnogi označujejo za španski St. Tropez. Obiščete lahko tudi čudovita španska mesta: Cordoba, Ronda, Sevillia, Granada ali Gibraltar.

Malaga, Torremolinos in Marbella - v vseh treh mestih najdete bogat nabor hotelov različnih kategorij za vsak žep, ki jih dopolnite z nizkocenovnim poletom iz Zagreba ali Trevisa pri Benetkah. S Počitnice.si tudi do 30 % ugodneje! 
Španija
Španija

TENERIFE – Glavna letovišča Tenerifa se nahajajo na južni strani otoka, ki je bolj sončen in suh, plaže pa peščene in prijetne. Med slovenskimi gosti sta še posebej priljubljeni Costa Adeje s široko promenado ob plaži ter številnimi bari in restavracijami, ter Playa de las Americas z ravno padajočimi kopalnimi zalivi, ki so kot nalašč tudi za kajtanje in surfanje. Pohodniki, kolesarji in ljubitelji narave boste zagotovo očarani tudi nad Nacionalnim parkom El Teide in pa bolj zelenim severnim delom otoka.

Tenerife je največji ter najbolj poseljen Kanarski otok, na katerega lahko s Počitnice.si poletite večkrat tedensko z nizkocenovniki iz Trevisa pri Benetkah, let pa kombinirate s pestro ponudbo apartmajev in hotelov, ki jo lahko preverite TUKAJ!
Španija
Španija

LANZAROTE - Skoraj 100 kilometrov dolga obala je polna plaž, katerih tretjino pokriva nežen saharski pesek, tretjina je črnih vulkanski plaž in tretjina kamnitih. Severni del otoka je bolj vetroven in zato pravi raj za ljubitelje surfanja in kajtanja, južna in vzhodna obala pa sta večinoma peščeni in zato popolni za kopanje. Na jugu otoka je priljubljena Playa Blanca, zgolj streljaj stran najdete plaže Papagayo - šest plaž s finopeščenimi zalivi za kopanje ujetih v skalno obalo. Na vzhodni strani otoka sta priljubljeni letovišči še Puerto del Carmen in Costa Teguise s peščenimi plažami ter slikovitimi promenadami s pestrim dnevnim ter nočnim življenjem.

Ne zamudite NORE first minute ponudbe počitnic na otoku Lanzarote! Na Havaje sredi Evrope lahko s Počitnice.si poletite večkrat na teden iz Zagreba, Benetk ali Dunaja in si privoščite nepozaben oddih na tem čudovitem Kanarskem otoku!
Španija

LLORET DEL MAR, COSTA BRAVA - Costa Brava ali "Divja obala" se razprostira na skoraj 300 km severovzhodne španske obale, njeno najbolj znano letovišče pa je Lloret del Mar, ki se lahko pohvali s pestrim dnevnim ter nočnim življenjem. Za družine se najbolj priporoča del, ki leži južno (Malgrat de Mar in Santa Susanna) ali severno od Lloret del Mar (vse do območja Sant Feliu de Guixols), kjer so plaže veliko manj obljudene in divje'. Costa Brava je tudi odlično izhodišče za izlet v Barcelono in hiter obisk največjih znamenitosti.

S Počitnice.si lahko proti Costa Bravi poletite večkrat na teden iz Zagreba v Girono in iz Trsta v Barcelono, z vključenim letalskim prevozom in hotelom. Kombinirate lahko 3 dni, 4 dni, 7 dni, 14 dni počitnic, ki si ji v izjemni first minute ponudbi lahko zagotovite tudi do 30 % ugodneje!
Španija

VALENCIA - tretje največje mesto Španije in kraj, ki jemlje dih. Tu se tradicija spretno prepleta z moderno umetnostjo, za kar ima največ zaslug domači arhitekt Santiago Calatrave. Uživanje na plaži lahko torej odlično dopolnite z raziskovanjem mesta, vsekakor pa je nujno poskusiti paello, saj originalni recept za to jed izvira ravno od tukaj, ter sladke pomaranče Valencia, ki slovijo po sočnosti. Obiskati velja Muzej znanosti, Oceanografski muzej, staro poslopje borze Lonja de la Seda, katedralo, areno za bikoborbe pa mestno tržnico, ki je ena največjih in najlepših v Evropi.

V čudovito Valencio lahko s Počitnice.si poletite večkrat na teden iz Trsta ali Dunaja, v ceno paketa pa je vključena tudi izbrana namestitev. Hitro preverite TOP ponudbo TUKAJ in rezervirajte svoj spomladanski, prvomajski ali poletni oddih še danes - tudi do 30 % ugodneje! 
Španija

ALICANTE, COSTA BLANCA - Costa Blanca predstavlja 244 km dolgo sredozemsko obalo na jugovzhodu Španije. Ime, ki v prevodu pomeni Bela obala, je dobila zaradi svojih številnih svetlih peščenih obal oziroma plaž. Središče predstavlja mesto Alicante, ki ponuja popolno kombinacijo sončnih plaž, bogate kulture, zgodovinskih znamenitosti in živahnega vzdušja. Ne glede na to, ali iščete oddih na plaži (ena najbolj priljubljenih je Playa del Postiguet v samem središču mesta), želite odkrivati zgodovinske bisere ali se preprosto potopiti v lokalno kulturo, Alicante vam bo zagotovo izpolnil željo.

S Počitnice.si lahko v Alicante poletite vsak torek in soboto iz Zagreba, ob zgodnji rezervaciji počitniškega paketa za pomlad ali poletje 2024 pa si zagotovite še izjemen popust do - 30 %!
Španija

 

Naročnik oglasne vsebine je Turistična agencija Počitnice.si d.o.o

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3