Slovenija

Kangler tragično izgubil tesnega sodelavca

Maribor, 01. 07. 2011 14.15 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Kot smo neuradno izvedeli, je v tragičnih okoliščinah umrl eden najtesnejših sodelavcev mariborskega župana Franca Kanglerja, ki naj bi bil tudi eden izmed preiskovancev v nedavni policijskih preiskavi.

V noči na četrtek je tragično umrl Aleš Škof, vodja službe za delovanje mariborskega mestnega sveta. Bil naj bi zelo vpliven sodelavec mariborskega župana Franca Kanglerja, med drugim pa je zasedal še več drugih položajev. Tako je bil tudi predsednik nadzornega sveta Doma pod Gorco. To je dom za ostarele, ki so ga odprli februarja letos.

Aleš Škof
Aleš Škof FOTO: Mia Media

V zvezi s tem domom naj bi kriminalisti pretekli teden vložili proti Kanglerju kazensko ovadbo, ob tem pa je bil Kangler deležen številnih pozivov k odstopu. Tega je mestnemu svetu tudi ponudil, a ga svetniki v ponedeljek niso potrdili.

Na mariborski občini izgube niso komenitrali, so pa odprli žalno knjigo, v katero se je mogoče vpisati do ponedeljka do 12. ure.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.