Slovenija
Oglas

Kar 85 % ljudem primanjkuje kolagena - ste tudi vi med njimi?

Ljubljana, 04. 12. 2023 00.15 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 6 min

VSE, KAR POTREBUJE VAŠE TELO ZA NAJBOLJŠE DELOVANJE JE V ENI KAPSULI PROCOLLAGENA.

Kako veste, če vam primanjkuje kolagena? Najhitreje lahko to opazite, če se vaši nohti hitro lomijo in so krhki pa tudi če so vaši lasje suhi in redkejši. Ostali opozorilni znaki so tudi, če imate težave z bolečinami v sklepih, napihnjenostjo, hormonskih neravnovesjem in če opažate na svojem obrazu čedalje več gubic. Lux-Factor Procollagen je inovacija v svetu prehranskih dopolnil, saj se lahko pohvali z več kot 13 sestavinami, ki učinkovito vplivajo na kožo in počutje.

777777777

Dokazano je, da po 20. letu vsako dodatno leto izgubimo minimalno 1 % kolagena in žal se temu nikakor ne moremo izogniti. Ampak brez skrbi, s prehranskim dopolnilom Procollagen lahko že v nekaj mesecih poskrbite, da vaše telo ponovno prične proizvajati kolagen ter s tem povrnete svojemu telesu energijo in moč, ki jo potrebuje za normalno delovanje. Znanstveniki so po dolgih letih testiranj in raziskav preučili, katere beljakovine in vitamini so najpomembnejši za kožo. Tako smo vse sestavine združili v 1 kapsulo in dosegli neverjetne učinkovine na kožo, počutje, lase in nohte. 

MORAMO RES JESTI KAPSULE? 

Čeprav se lahko minimalni delež kolagena pridobi tudi s prehrano, saj obstaja kar nekaj živil, ki vsebuje kolagen (npr. piščančje meso, losos, pusta govedina, jajca, jagodičevje) je absorpcija dejanske količine kolagena v telo tako majhna, da nam žal to ne pripomore, da bi si lahko zagotovili ustrezno vrednost kolagena v telesu. Pa tudi živila so zaradi razmer čedalje manj hranilna in če želimo svojemu telesu omogočiti najboljše možno delovanje ter izboljšati izgled svoje kože ter telesa, je skoraj da obvezno, da posežemo po prehranskem dopolnilu, ki nam lahko zagotovi najboljšo možno absorpcijo vseh vitaminov in mineralov. Ker je prehransko dopolnilo v obliki kapsul temeljito klinično testirano in pregledano, ni niti najmanjše možnosti za kakršnekoli negativne učinke. Prednost prehranskega dopolnila v kapsulah pa je tudi ta, da jih imate lahko kadarkoli in kjerkoli pri sebi, izognete pa se tudi slabemu okusu, če se odločite za kolagen v obliki praška ali napitka, saj če prašek oziroma napitek vsebuje 100 % naravni kolagen je ta v osnovi izjemno neprijetnega okusa. Proizvajalci si potem ta okus želijo popraviti z različnimi sadnimi pripravki, ki pa vsebujejo škodljiva sladila in ekstremno dozo sladkorja, ki pa negativno vpliva na vaše telo. Ravno zaradi tega se je Lux-Factor odločil za prehransko dopolnilo v kapsulah – ker vam lahko tako zagotovijo naravno, preverjeno in hkrati izjemno učinkovito prehransko dopolnilo. 

POZITIVNI UČINKI JEMANJA PREHRANSKEGA DOPOLNILA PROCOLLAGEN

k3

- Izgubili boste občutek utrujenosti, saj vitamin C poveča absorpcijo železa, ki je glavni krivec za pomanjkanje energije.

- Z le 2 dvema kapsulama na dan lahko upočasnite procese staranja v telesu in uživate v mladostnem videzu.

- Za okrepljen imunski sistem poskrbi vitamin A.

- Izboljšate svojo koncentracijo.

- Dodatek vitamina B7 poskrbi za močne in goste lase.

- Nohti so ob redni uporabi trši in čvrsti.

- Koža pridobi elastičnost in je intenzivno navlažena.

- Koencim Q10 krepi obrambni mehanizem. Opazili boste sijoč in spočit videz kože, ki ga zagotavljata kolagen in hialuronska kislina.

- Vsebuje patentiran naravni dermo filer (NDF), ki je strukturni element vezivnega tkiva in je nujen za sintezo elastina in kolagena.

- Procollagen je edini z dvojnim efektom, saj vsebuje idealno kombinacijo kolagena in minerala MSM, ki omogočata maksimalno tvorbo lastnega kolagena. 

KOLAGEN IZBOLJŠUJE ELASTIČNOST KOŽE, VPLIVA NA VIDEZ NOHTOV TER GIBLJIVOST SKLEPOV

k5

Ne potrebujete več 5 ali pa še več različnih prehranskih dopolnil, saj smo poskrbeli, da imate v vsaki Procollagen kapsuli ustrezno količino vseh vitaminov in mineralov, ki jih potrebujete za normalno delovanje telesa. Združili smo namreč tiste najpomembnejše sestavine, ki so nujno potrebne za vsak organizem in prinašajo največ pozitivnih učinkov na vaše zdravje, kožo in počutje. Skupaj tvorijo idealno kombinacijo, ki bo vidno izboljšala kakovost vašega vsakdana. Predstavljajte si, da lahko samo z dvema kapsulama na dan, spremenite svoje počutje in izgled. S tem telesu zagotovite prav vse ustrezne vitamine ter minerale, ki bodo poskrbeli za boljši tonus kože, lepše lase, močne nohte, urejeno prebavo in boljšo regeneracijo mišic. 

30-DNEVNA GARANCIJA ZA VSE, KI ŠE VEDNO DVOMITE V NEVERJETNO MOČ KOLAGENA

k6

Ste še vedno skeptični glede uporabe kolagena v vašem vsakdanu? Tokrat vam ponujamo kar 30-dnevno garancijo na nakup, kar pomeni, da lahko Procollagen preizkusite brez tveganja in če slučajno ne bi bili zadovoljni z rezultati in učinki, lahko popolnoma prazno škatlico vrnete in dobite denar nazaj. Vendar po vseh pozitivnih komentarjih naših uporabnic, lahko z gotovostjo trdimo, da boste tudi vi očarani nad pozitivnimi učinki. 

PREVIDNO PRI IZBIRI MSM MINERALA, KI GA VNAŠATE V TELO!

Pri izbiri prehranskih dodatkov z vsebnostjo minerala lepote moramo biti pazljivi. Ključno je, da je pridobljen z destilacijo ter da je rastlinskega izvora. Zaradi nižjih stroškov pridobivanja je veliko MSM dopolnil na tržišču pridobljenih iz naftnih derivatov, kar pa škodi zdravju. Pridobivanje MSM s postopkom kristalizacije prevladuje na tržišču, zaradi enostavnejšega proizvajanja. Stranski produkti in nečistoče, ki nastajajo ob pridobivanju tega minerala so pa lahko nevarni.

PROCOLLAGEN JE KLINIČINO TESTIRAN IN ODOBREN TUDI IZ STRANI STROKOVNJAKOV

k7

Izberite prehransko dopolnilo z vsebnostjo MSM minerala, ki je pridelano s postopkom destilacije. Za ta postopek so namreč potrebne posebne aparature in strokovno usposobljeni delavci, ki zagotovijo natančno ločevanje čiste snovi od nečistoč.

Sedaj ne potrebujete več cel paket različnih prehranskih dopolnil, saj vam Procollagen omogoča, da prav vse pridobite v eni škatlici. Profesionalni kozmetiki Lux-Factor zaupa že več kot pol milijona ljudi po vsej Evropi, zato ste lahko ob nakupu brez skrbi. 

k8

POSEBEN POPUST NA NAKUP VELJA SAMO DANES

Samo danes si lahko zagotovite kar 14 % popust na nakup Procollagena. Naročilo lahko opravite na spletni strani: www.luxfactor.com ali preko telefonske številke: 01 777 41 07, pri tem pa je pomembno da poveste po telefonu oziroma na spletni strani vnesete kodo za 14 % popust: KOLAGEN14. Koda za ekskluzivni popust je veljavna samo še danes, do polnoči.

 

Naročnik oglasa je Combokin sp. zoo.

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni