FIT 24UR
Oglas

Katera je najboljša krema proti gubicam?

Ljubljana, 14. 04. 2016 07.18 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 5 min
Avtor
Lux Factor
Komentarji
0

Vendar ob vsej tej izbiri je težko vedeti, katera krema proti gubicam zares deluje in je varna za uporabo. Mi smo za nasvet prosili strokovnjakinjo Nino Šurbek Fošnarič, magistrico farmacije.

Kreme proti gubicam so postale najbolj razširjen lepotni trend. Različna kozmetična podjetja ponujajo kreme, ki obljubljajo pomlajevanje kože in glajenje gubic z naravnim botoks učinkom brez injekcij in operacij.

Vendar ob vsej tej izbiri je težko vedeti, katera krema proti gubicam zares deluje in je varna za uporabo. Mi smo za nasvet prosili strokovnjakinjo Nino Šurbek Fošnarič, magistrico farmacije.

KAKŠNE ZADRŽKE IN DVOME PRI STRANKAH VZBUJA KAOTIČNA PONUDBA KREM?

Stranke, ki pridejo po nasvet, so ponavadi v dvomih, ali kreme proti gubicam sploh delujejo. Navadno je tako, da so preizkusile že nekaj različnih krem, vendar niso delovale. Pritegnejo jih velike obljube proizvajalcev, da bo njihova krema prinesla čudežne rezultate. Ampak resnica je drugačna. Če krema ne vsebuje pravih sestavin, je to stran vržen denar. Veliko uporabnic čez čas ugotovi, da bi bilo vseeno, če bi kupile navadno kremo.

ALI SO STRANKE ZATO KAJ BOLJ SKEPTIČNE IN PREVIDNE?

Seveda, zaradi razočaranja so stranke zelo skeptične pred nakupom nove kreme proti gubicam. Ne želijo biti ponovno razočarane in zapravljati denarja za neučinkovite kreme. Tega se dobro zavedamo tudi farmacevti, zato jim želimo svetovati samo izdelke, ki zares delujejo.

KAJ PRIPOROČATE SVOJIM STRANKAM?

Strokovnjaki in farmacevti smo resno pristopili k analizi sestavin v kremah ter sami testirali delovanje in učinek, da bi ugotovili, katera krema proti gubicam zares deluje in vsebuje naravne sestavine za varno uporabo brez škodljivih stranskih učinkov.

Kot strokovnjakinja magistrica farmacije priporočam izredno učinkovito kremo proti gubicam LUX-FACTOR 4D HYALURON s 100% naravno hialuronsko kislino.

Naravna patentirana 4D formula proti gubam v Lux-Factorjevi kremi omogoča intenziven prenos učinkovin v kožo, tudi v globlje plasti. Zato so tako globoke kot izrazne gube že po prvem nanosu očitno zmanjšane. Ob redni uporabi je izboljšan tonus kože, koža pa lepo zglajena. Lux-Factorjeva krema 4D Hyaluron je klinično testirana in ima ustrezne certifkate ter ne povzroča neželenih stranskih učinkov.

Tudi sama za nego obraza uporabljam izključno Lux-Factorjevo kremo 4D Hyaluron in jo toplo priporočam vsem, ki si želite zdrav in mladosten videz kože!

ZAKAJ JE PRIPOROČLJIVO UPORABLJATI KREMO PROTI GUBICAM LUX-FACTOR?

Večina žensk opazi znake staranja kože v zgodnjih tridesetih letih, ko gubice niso zgolj posledica let, temveč odražajo tudi škodljive vplive sodobnega življenja. Vplivi okolja in stresen način življenja puščajo sledi na koži in vsak dan vrisujejo vedno globlje gube. Koža izgublja mladostni sijaj, zdravo elastičnost in postaja vedno bolj povešena.

Dobra novica je, da lahko s pomočjo kreme proti gubicam LUX-FACTOR pomladite kožo in izbrišete gube. Patentirana 4D HYALURON krema proti gubam prodre v globlje plasti kože in zapolni gubice od znotraj. Tako zagotavlja osupljivo hitejše in učinkovitejše delovanje na glajenje gub, deluje s pomlajevalnim botoks efektom, kožo hidrira in zagotavlja sijoč videz ves dan.

LUX-FACTOR krema proti gubicam 4D HYALURON je primerna tudi za občutljivo kožo!

KAKO HITRO LAHKO OPAZIMO DELOVANJE KREME IN KAKŠNE REZULTATE LAHKO PRIČAKUJEMO?

Test na 800 uporabnicah, ki so 2 tedna vsak dan – zjutraj in zvečer – nanašale kremo proti gubicam LUX-FACTOR, je pokazal:

- Videz izraznih in globokih gub ter drobnih linij se ob redni uporabi lahko zmanjša do 80% v samo 2 tednih.
- Koža je lahko do 60% bolj navlažena.
- Izboljša se struktura in tonus kože celotnega obraza.
- Primerna je za vse tipe kože, tudi za najbolj občutljivo kožo.
- Po enomesečni terapiji z LUX – FACTOR hialuronsko kremo proti gubam uporabnice niso želele uporabljati nobene druge kreme proti gubam!

REZULTATI PRED IN 2 TEDNA PO TERAPIJI Z LUX – FACTOR 4D HYALURON KREMO PROTI GUBICAM:

Lux Factor - 2
Lux Factor - 2 FOTO: Lux Factor

KAKO UPORABLJATI KREMO LUX-FACTOR ZA OPTIMALEN UČINEK?

Krema proti gubicam LUX-FACTOR je zelo enostavna za uporabo. Nanos kreme vam ne bo vzel več kot 2 minuti. Najbolje je, da kremo uporabite 2-krat dnevno: zjutraj in zvečer pred spanjem. Kremo nanesite na očiščeno kožo na obrazu, vratu in dekolteju. Uporabljate jo lahko tudi kot podlago za ličila.

ZARADI OSUPLJIVIH REZULTATOV NA KREMO PROTI GUBAM LUX – FACTOR PRISEGAJO ZNANE SLOVENKE

Lux Factor Portreti - 1
Lux Factor Portreti - 1 FOTO: Lux Factor Portreti

Tjaša Železnik, igralka:

"Vedno sem na očeh medijev, zato želim ohraniti svoj mladosten videz. Pri tem prisegam na Lux – Factor 4D Hyaluron kremo. Že po dveh tednih uporabe sem opazila razliko. Koža je bila takoj lepša in bolj gladka. Gubice so postale nekako manj opazne, kot da bi jih krema zapolnila in zgladila. Pa na splošno, moram reči, da je koža bolj sijoča in sveža. Včasih se mi zdi, kot da sem se pomlajšala za nekaj let. 4D kremo s hialuronom vsekakor priporočam vsem ženskam.”

 

 

Lux Factor Portreti - 2
Lux Factor Portreti - 2 FOTO: Lux Factor Portreti

Vesna Janković, poslovna ženska, voditeljica in bivša manekenka:

"Narava mojega dela je taka, da pogosto nosim veliko ličil, zato mi je pomembno, da po napornem dnevu kožo negujem samo z najbolj kvalitetnimi kremami. Krema 4D s hialuronom mi zelo ustreza, ker na prijeten način kožo nahrani in jo naredi bolj čvrsto in napeto. Ljudje so opazili, da imam zelo kvalitetno kozo, da izgledam mlajše, in me vprašali, kaj uporabljam. Z veseljem sem jim priporočila Lux Factor kremo proti gubam."

 

Lux Factor Portreti - 3
Lux Factor Portreti - 3 FOTO: Lux Factor Portreti

Anika Horvat, pevka:

"Priznam, da sem bila pred uporabo kreme nekoliko skeptična. Nisem ravno verjela, da lahko ena krema zmanjša gubice in pomladi kožo. No, zdaj lahko rečem, da sem se zmotila. 4D Hyaluron me je čisto navdušil, ker sem že po 3 tednih v ogledalu videla, da imam manj gubic. Če tega ne bi sama doživela, bi težko verjela. Koža je bistveno bolj navlažena in voljna.Tako da zdaj ne uporabljam drugih krem za obraz."

KAKO POCENI DO PREIZKUŠENO NAJUČINKOVITEJŠE KREME PROTI GUBAM LUX – FACTOR?

Prav zdaj dobite Lux – Factor 4D Hyaluron kremo proti gubam po promocijsko znižani ceni z več kot 50% popustom, samo na http://lux-factor.com.
 

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni