Slovenija
Oglas

Katere 4 stvari so v vaši kozmetični torbici nujno potrebne?

Ljubljana, 16. 04. 2021 00.15 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Vsaka ženska ima nabor svojih najljubših kozmetičnih izdelkov, ki jih uporablja vsak dan in prisega na njihovo kakovost. To so morda ličila, losjoni za telo ali šamponi, ki smo jih navajeni uporabljati vsak dan. Pri negi in jutranjem lepotičenju pa morda pozabimo še na nekatere kozmetične izdelke, ki ne bi smeli manjkati v nobeni kozmetični torbici. Odkrijte 4 izdelke, brez katerih se vaš dan ne sme več začeti.

Lux-Factor
Lux-Factor FOTO: Arhiv ponudnika
Lux-Factor
Lux-Factor FOTO: Arhiv ponudnika

Pred uporabo maskare poskrbite za svoje trepalnice

Predstavljamo vam serum za rast trepalnic, ki bo poskrbel za kar 25 % daljše trepalnice, ki se ne lomijo in ne izpadajo. Lux-Factor Eyelash serum je primeren tudi za uporabo na obrveh, saj stimulativno vpliva na rast dlačic. Je 100 % naraven in varen, ne povzroča alergijskih reakcij saj je dermatološko potrjen. Ob redni uporabi boste opazili do kar 85 % več volumna. Trepalnice bodo polnejše in temnejše, vaši pogledi pa zapeljivi tudi brez uporabe maskare in umetnih trepalnic.

Lux-Factor
Lux-Factor FOTO: Arhiv ponudnika

Krema 5 v 1, ki bo nadomestila puder in korektor

Spoznajte Lux-Factor 4D Hyaluron, anti-aging kremo, ki bo z novo patentirano 4D formulo in hialuronsko kislino poskrbela za sijočo ter napeto kožo. Zdaj lahko namesto kreme proti gubicam, vlažilne kreme, korektorja, podlage za make up in nočne kreme uporabljate samo en izdelek. Krema  4D Hyaluron je zaradi najboljše hialuronske kisline in ostalih 100 % naravnih sestavin primerna za vse tipe kože. Vaša koža je ob redni uporabi dobro navlažena, napeta in zaščitena pred zunanjimi vplivi. Rezultati so vidni že po 4 tednih uporabe, hialuronska kislina zapolni gubice in linije, ki ste jih zmeraj želele skriti. 

Lux-Factor
Lux-Factor FOTO: Arhiv ponudnika

Naj vaša tetovaža izgleda kot nova še naslednjih 10 let

Skrbite za svojo tetovažo? Ali ste na nego pozabili, takoj ko se je rana zacelila? Ko se odločimo za novo tetovažo, dobimo navodila in nasvete za higieno v prvih tednih celjenja, ampak nega je pomembna tudi kasneje. Z uporabo Lux-Factor Tattoo Nano Shock, boste vašo tetovažo ohranjali svežo in sijočo, kljub staranju vaše kože. Barve bodo ostale žive, linije čiste in izrazite, koža pa bo zaščitena pred UV-žarki, ki so koži največji sovražnik. Tattoo Nano Shock deluje tudi antibakterijsko, zato lahko z njegovo uporabo začnete hitro po tetoviranju.

Lux-Factor
Lux-Factor FOTO: Arhiv ponudnika

Poslovite se od suhih in utrujenih rok

So tudi vaše roke suhe, občutljive in vidno utrujene? Prehodne temperature še dodatno vplivajo na suho kožo, ki hitreje razpoka in povzroča neprijeten občutek. Poskusite Lux-Factor Aqua negovalno kremo za roke, ki s svojo svežino in prijetnim vonjem mandarin navdušuje uporabnike. Kožo ščiti pred izsušitvijo, vendar se zaradi svoje lahke teksture hitro vpije in ne pušča mastnih sledi. Za delovne roke, na katerih so vidni znaki staranja pa priporočamo Lux-Factor Royal hranilno kremo za nego rok, ki s vsebnostjo hialuronske kisline skrije znake staranja, kožo ohranja navlaženo in mehko, očara pa vas z nežnim vonjem vanilije. 

Lux-Factor
Lux-Factor FOTO: Arhiv ponudnika

Dopolnite svojo kozmetično torbico zdaj

Svoje naročilo lahko oddate le na www.luxfactor.net ali na brezplačni telefonski številki 01 777 41 07. Na vse izdelke vam nudimo kar 30-dnevno garancijo, saj jih lahko v primeru nezadovoljstva vrnete, mi pa vam vrnemo denar. Pohitite, saj so vam vsi izdelki zdaj na voljo s kar 50 % popustom.


Naročnik oglasa je Lux-Factor Cosmetics Ltd.

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni