Slovenija
Oglas

Kateri ženski čevlji bodo v trendu letošnjo sezono? Kako jih skombinirati z različnimi modnimi slogi?

Ljubljana, 08. 09. 2022 08.19 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Čevlji sodijo med najbolj priljubljene kose garderobe vsake ženske. Zagotovo se boste strinjale, da ni le obleka tisto, kar ustvari dovršen videz, ampak imajo veliko pri tem opraviti tudi različni dodatki. Še posebej pomembna je izbira čevljev, ki lahko poskrbi za piko na i celotnega videza in poskrbi za popestritev na vsakem koraku. Večina žensk ima zato v svoji zbirki različne pare čevljev, ki jih spretno kombinira z ostalimi kosi garderobe.

Kateri zenski čevlji bodo v trendu letošnjo sezono?

Kakšno modno obutev izbrati?

Približuje se jesen, menjava vremena, s tem pa tudi priložnost, da prevetrite svojo garderobo in si privoščite nekaj poživitve. Zakaj se ne bi razvajale z novim parom čevljev? Preverite pestro ponudbo različnih kosov obutve na spletni strani MODIVO, kjer boste lahko izbirale med številnimi modeli, barvami in vzorci čevljev za vse generacije, modne sloge in priložnosti. Na izbiro so tudi modni čevlji različnih proizvajalcev, zato boste zagotovo našle par zase. Pred nakupom pa se seveda vprašajte, za kakšno priložnost iščete novo obutev. Morda iščete klasične salonarje za elegantne kombinacije, ki nikakor ne gredo iz mode, ali pa ste navdušenka nad športnim slogom in boste izbrale katerega izmed priljubljenih modelov superg. V ponudbi so še salonarji in različni sandali, pa tudi škornji in gležnarji ter chelsea gležnarji, ki zadnjih nekaj sezon prevladujejo med modnimi trendi. Preden se odločite za nakup modne obutve na MODIVO, preverite tabelo velikosti in natančno premerite svoje stopalo, saj imajo lahko različni proizvajalci različne mere obutve. Nadvse priljubljeni so še vedno čevlji iz naravnih materialov. Usnje namreč odlikuje velika trpežnost in udobje pri nošenju, nadvse priljubljena izbira pa so tudi zato, ker bodo vaša stopala ostala na suhem kljub jesenskemu deževju. V primeru, da izbirate obutev, ki jo boste lahko kombinirale h kar večini svoje garderobe, izberite čevlje v črni ali beli barvi, ki veljata za preverjeno kombinacijo. Nekoliko več drznosti boste v svoj slog vnesle s trendovskimi gležnarji v rockerskem slogu s kovinskimi dodatki ali pa pisanimi supergami, ki se bodo odlično podale v elegantno-urbani različici.

Kakšno modno obutev izbrati?

Ste svojo omaro že napolnile s kosi za jesen?

Jesen je odlična priložnost, da pregledate svojo garedrobo in vanjo vnesete nekaj sprememb. Čeprav se vam morda zdi, da so kosi, ki jih vsak dan opazujete v svoji omari, še vedno v modi, pa največkrat ni tako. Pobrskajte po bogati ponudbi spletne strani MODIVO, ki ponuja tudi obširno ponudbo modnih ženskih oblačil. Izbirate lahko med različnimi modnimi kosi za številne priložnosti. Tokrat bo vaše nakupovanje brezskrbno in sproščeno, saj boste lahko kar iz naslanjača opravile pregled aktualne ponudbe in se odločile, s katerimi kosi boste obogatile svojo garderobo. Morda se odločite za nov par kavbojk na trapez, ki prevladujejo trenutno sezono, izbirate lahko med elegantnimi kosi, pa koktejl oblekami v pastelnih odtenkih, ki so med aktualnimi trendi sezone. Na izbiro je tudi športna oprema, pa spodnje perilo in kopalke, zato ste lahko prepričane, da boste na enem mestu našle prav vse, kar potrebujete. 

 

Naročnik oglasa je Modivo.si.

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja