Slovenija
Oglas

Katero kremo uporablja več kot 42.000 Slovenk?

Ljubljana, 04. 08. 2021 00.15 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Kozmetiko kupujemo po privlačnosti embalaže, vonja in barve, ne preverimo pa, kaj kozmetika vsebuje in ali je naravnega izvora. Ste se kdaj spraševali, kaj vsebuje vaša kozmetika? Je 100 % varna in ni testirana na živalih? V poplavi kozmetičnih izdelkov se je težko odločiti in izbrati pravo. Koža je največji organ človeškega telesa, zato je nujno, da ji nudimo primerno nego z izdelki, ki vsebujejo le najboljše sestavine. Spoznajte kremo proti gubicam, ki ji zaupa kar 42.000 Slovenk.

Lux-Factor 4D Hyaluron
Lux-Factor 4D Hyaluron FOTO: Arhiv ponudnika
Lux-Factor 4D Hyaluron
Lux-Factor 4D Hyaluron FOTO: Arhiv ponudnika

Zaradi te kreme več ne boste potrebovali pudra in korektorja

Predstavljamo vam Lux-Factor kremo proti gubicam, ki vsebuje kar 5 izdelkov v 1. Dnevna in nočna krema, vlažilna krema, krema proti gubicam in še odlična podlaga za dolgo obstojen make-up. V njeni sestavi najdemo le 100 % naraven evropski hialuron, ki s svojo sposobnostjo zadrževanja vode kožo gladi in ji daje prožnost. Z vključitvijo četrte dimenzije, je 4D Hyaluron najučinkovitejša krema proti gubicam na tržišču. Zaupajo ji tudi znane Slovenke, ki pudra in korektorja več ne uporabljajo. Krema je zaradi varnih in naravnih sestavin primerna za vse tipe kože in je klinično potrjena. Osupljivi rezultati so vidni že po 2-4 tednih uporabe, koža je napeta, gladka in zdrava. 

Lux-Factor 4D Hyaluron
Lux-Factor 4D Hyaluron FOTO: Arhiv ponudnika

Znane Slovenke o kremi 4D Hyaluron

Natalija Verboten

»Imam izredno občutljivo kožo in vedno sem le s težavo našla negovalne izdelke, ki moje kože ne bi še bolj razdražili. Ko sem začela uporabljati naravno kremo za obraz Lux-Factor 4D Hyaluron, sem prenehala preizkušati druge, saj izredno blagodejno vpliva na moje težave. Zaradi narave dela sem pogosto močno naličena, ličila pa znajo kožo precej razdražiti. Kremo hitro nanesem, se lepo razmaže in hitro vpije, moja koža pa je po njej gladka, čvrsta, elastična ter sijoča.

Lux-Factor 4D Hyaluron
Lux-Factor 4D Hyaluron FOTO: Arhiv ponudnika

Sanja Grohar

»Krema Lux-Factor 4D Hyaluron skrbi, da je moja koža nahranjena in napeta, še posebej v zimskih dneh, ko sem nenehno izpostavljena menjavanju toplega in hladnega zraka.«

Lux-Factor 4D Hyaluron
Lux-Factor 4D Hyaluron FOTO: Arhiv ponudnika

Zakaj jo obožujemo?

Test na 800 uporabnicah je pokazal:

- Videz izraznih in globokih gub ter izraznih linij se ob redni uporabi lahko zmanjša do 80 %.

- Koža je lahko do 60 % bolj navlažena.

- Izboljšata se struktura in tonus kože.

- Primerna je za vse tipe kože, tudi za najbolj občutljivo.

- Po enem mesecu uporabe kreme Lux-Factor 4D HYALURON uporabnice niso želele uporabljati nobene druge kreme proti gubam.

Nanos, ki vam vzame le minuto?

Poizkusite trik, ki vam bo v le 2-4 tednih nudil mladostnejši videz in gladko ter napeto kožo, vzel pa vam bo le minuto vašega časa. 

1. PRED UPORABO NEŽNO OČISTITE OBRAZ, VRAT IN DEKOLTE.

Za čiščenje obraza uporabite neagresivne izdelke. Poskrbite, da dobro odstranite ličila,    še posebej zvečer, saj mašijo pore in lahko povzročijo kožne madeže. 

2. NANESITE TANKO PLAST KREME NA CELOTEN OBRAZ. 

Z nežnimi krožnimi gibi vmasirajte kremo v kožo. Kremo 4D HYALURON lahko uporabljate tudi na vratu in dekolteju. Primerna je tudi za nego okrog oči.

3. PUSTITE, DA SE KREMA VPIJE.

Počakajte nekaj sekund, da se krema vpije, nato pa lahko normalno nadaljujete z nanosom ličil. Krema 4D HYALURON je tudi odlična podlaga za ličila, saj ima lahko teksturo in ne pušča mastnih sledi.  Ob redni uporabi kreme Lux-Factor 4D Hyaluron, bo vaša koža zaščitena, napeta in brez gubic. Brez uporabe bolečega botoksa lahko izgledate tudi 10 let mlajše.

Lux-Factor 4D Hyaluron
Lux-Factor 4D Hyaluron FOTO: Arhiv ponudnika
Lux-Factor 4D Hyaluron
Lux-Factor 4D Hyaluron FOTO: Arhiv ponudnika

Si tudi vi želite nego z najboljšimi sestavinami a ne zaupate nakupovanju prek spleta?

Na vsak vaš nakup vam nudimo kar 30-dnevno garancijo. V primeru nezadovoljstva lahko izdelek vrnete, mi pa vam povrnemo kupnino. Naročilo lahko oddate samo na spletni strani www.luxfactor.net ali na brezplačni telefonski številki 01 777 41 07. 


Naročnik oglasa je Lux-Factor Cosmetics Ltd.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3