Slovenija
Oglas

Odpravite osebne težave in uresničite svoje cilje!

Ljubljana, 21. 02. 2024 00.15 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 6 min

Z NLP veščinami lahko odpravite marsikatero osebno težavo in uresničite svoje cilje.

Nevroznanost in osebna rast hodita z roko v roki in NLP izobraževanja doživljajo renesanso. V NLP Centru je najbolj iskano izobraževanje NLP Praktik, ki ljudem razreši marsikatero težavo in uresniči prenekateri cilj. Pogovarjali smo se z Gabrom Marolt, ustanoviteljem NLP Centra in Coaching Akademije, ki deluje v Ljubljani, Mariboru in Kopru, in ki že desetletje predstavlja vodilnega in strokovnega ponudnika NLP vsebin pri nas. Gaber, ki je NLP Master Trener, ki je izšolal že nekaj generacij novih trenerjev, nam je zaupal nekaj uspešnih zgodb udeležencev NLPjain to, ali je res NLP kot zlata ribica.

NLP

"Večina ljudi po tridesetem, še bolj pa po štiridesetem letu se prične spopadati z različnimi izzivi v svojem življenju in iščejo načine, kako rešiti težave oziroma najti veščine, s katerimi bi uresničili svoje cilje", je povedal Gaber in dodal: "Tu je potrebno priznati tudi, da ženske - mnogo bolj kot moški - prepoznajo to potrebo dosti prej, da potrebujejo nova znanja in orodja za izboljšanje in tudi iščejo načine, da to dosežejo. Dejansko so dekleta tu proaktivnejša oziroma prej posežejo po novih orodjih. In mnogi rešitev vidijo prav v znanju nevrolingvističnega programiranja ali krajše – NLP."

Na vprašanje, kaj vse lahko dosežejo udeleženci z NLP Znanji ali kaj vse lahko razrešijo, je Gaber naštel: "Nekateri se spopadajo s težavami v partnerstvih, vzgoji, drugi z izzivi v karieri. Nekateri si želijo boljše odnose in komunikacijo, nekateri tudi načine, kako zaslužiti več denarja, kar tudi mnogim uspe. Mnogi v NLP prepoznajo orodja za več prepričljivosti, za več samozavesti, boljšo samopodobo in tudi za odpravo raznih strahov pred neuspehom in še marsičem. Drugi spet želijo samo več poslovnih – t.i. mehkih veščin. Prezentiranje, javno nastopanje, vodenje, res vrhunsko komuniciranjo in še marsikaj drugega. Zato je NLP velikokrat res kot zlata ribica in ljudem lahko uresniči veliko. Dosežete lahko tudi hitre zmage, a čisto brez dela ne gre. Nekaj je treba vložiti in udeležba na NLP Praktiku je pravi recept, da spoznate te veščine in tudi sebi date priložnost za lažje doseganje boljših rezultatov."

"Ni nujno, da v NLPju, tako v predavanjih kot recimo v coachingu, vidite novo karierno priložnost. Sicer je to lahko res dobra izbira, še posebej, če ste že dobri v čem drugem, recimo v svojem strokovnem znanju. Lahko samo, da trenutno iščete nove veščine ali rešitev svoje težave. V obeh primerih boste v NLPju našli to. Da s pravimi koraki uresničite svojo viziji in dosežete cilje. In mnogi se potem 'zagrejejo' in se tudi ukvarjajo s coachingi ali delavnicami. To je vedno bolj popularno tudi pri nas, v svetu pa je osebna rast ena vodilnih panog."

NLP

Gaber nam je zaupal Natašino uspešno zgodbo, ki jo je zgradial z NLP: "Na NLP izobraževanje so jo poslali v službi. Večkrat je povedala, da najprej ni niti vedela, kaj naj pričakuje, ko je začenjala. Najprej je, kot večina, hodila na NLP Praktik, in tam je hitro videla rezultate in se z njim tudi rada pohvalila. Najprej je naredila napredek doma, pri vzgoji, tudi v komunikaciji s partnerjem in starši. Spremembe je opazila tudi pri svoji učinkovitosti na delovnem mestu in ker je z izobraževanji nadaljevala na Mojstru Praktiku NLPja in kasneje tudi na NLP Trenerju, se ji je že kmalu ponudila priložnost, da v izobraževalnem podjetju izvaja delavnice in izobraževanja. Danes je predstavnica generacije predavateljic, ki vedno bolj stopa v ospredje."

"Roman bi to še bolje sam povedal", se je nasmehnil Gaber, pa se bom potrudil, da se mu približam: "Nekaj let nazaj je bil udeleženec in je kot ustanovitelj tehnološkega start-upa potreboval najprej komunikacijske veščine, nekaj več prepričljivosti in organiziranosti. To je najprej povedal. Ker so mu mnogi kolegi pripovedovali o koristih NLPja, se je udeležil najprej ene izmed brezplačnih opcij in potem se ja hitro opogumil in prijavil na NLP Praktik. NLP mu je bil očitno tako všeč, da je vztrajal tudi pri več nadaljevanjih in je celo na eni izmed prireditev na odru povedal, da je spoznal, da bi NLP znanja potreboval že pred leti, idealno na začetku kariere in da če že ve, da to potrebuje, da je najbolje, da postane NLPjevec čimprej. Ni čakal, šel je v akcijo in je danes direktor ene izmed najbolj znanih slovenskih digitalnih marketinški agencij."

Ženske in moški iščejo tudi več samozavesti, boljšo samopodobo, prepoznavanje in popravljanje svojih mentalnih vzorcev, to, da odložijo bremena preteklosti, da se zavejo svojih manj posrečenih vedenj in jih prično spreminjati, prepoznajo omejujoča prepričanja in jih zamenjajo za nova, taka, ki jih bolj osrečevala in jim dala boljše rezultate. Najbolj zanimivo je to, ker NLP deluje celostno. Predvsem vrhunski poslovneži po navadi pridejo v iskanju novih poslovnih veščin. In odhajajo zadovoljni. Mnogi pa povedo še, da jim je NLP pomagal tudi doma. 

NLP

Tudi znani se udeležujejo Gabrovih izobraževanj. Težko zgrešimo priljubljeno Be-Popovko in TV voditeljico, avtorico in še kaj, priljubljeno Tinkaro Fortuno, ki je že večkrat objavila, kako dobro se je počutila na Gabrovih treningih tudi na socialnih omrežjih. Pa še zdaleč ni edina. Na skupinskih slikah tako spoznamo marsikatero znano osebnost in tudi marsikatere znane dame in gospode, poslovneže tudi iz največjih slovenskih podjetij. 

Si tudi vi želite, da bi bili srečni in živeli relativno udobno, da bi uresničevali svoje ambicije in talente ter imeli čim manj težav in problemov? Potem je mogoče tudi za vas pravi čas, da spoznate NLP pobližje. V NLP Centru poteka akcija, kjer lahko spoznate čisto pravo izobraževanje – pravi NLP Praktik od blizu, v živo, tako kot NLP tečaji zares potekajo in to lahko storite tokrat brezplačno. Gaber je povedal: "NLP želimo približati vsem. Res je odlično orodje, odlična veda. Večina naših udeležencev dosega vidne rezultate in prepričan sem, da to lahko dosežete tudi vi. Najlažje, če greste v akcijo, še posebej zdaj, ko lahko spoznate naš način dela, ki ga mnogi pohvalijo - sproščenost, strokovnost, praktičnost in predvsem rezultate, ki jih iščete."

Tako lahko pridete na NLP Praktik 1.dan brezplačno. Spoznali boste delo v skupini, spoznali nove ljudi, potencialne sošolce, spoznali način dela Gabra in ekipe, ki res dobivajo odlične pohvale in zahvale mnogih zadovoljnih udeleženk in udeležencev. Več informacij lahko dobite tu: https://nlp-center.si/prvi-dan-praktik-brezplacno/, če pa že veste, da je NLP pri Gabru in ekipi, prava izbira za vas, lahko več informacij o prihajajočih NLP izobraževanjih dobite tu: https://nlp-center.si/prenovljeni-nlp-praktik/

NLP

NLP center je del mednarodne NLP šole INLPTA, ki zagotavlja najvišje standarde NLPja in izvaja certificirana NLP izobraževanja, Gaber Marolt pa je, kot smo omenili že zgoraj, ena najvidnejših avtoritet na področju NLPja pri nas. Kot dolgoletni poslovnež in avtor širokega opusa, ki mu je dodal predlani tudi zelo uspešno knjigo Vzgoja in učenje z manj stresa, hkrati pa tudi eden priljubljenih poslovnih trenerjev mehkih veščin, ki mu zaupajo mnoga podjetja. V NLP centru deluje odličen team strokovnih trenerjev, ki jih vodi prav Gaber in skupaj s Coaching Akademijo pomagajo pri osebnem napredku širokemu krogu posameznikov in tudi podjetjem.


Naročnik oglasne vsebine je Logos izobraževalni center d.o.o.

  • 20 - Liv Amiti E+ 3 (žensko)
  • 19 - Liv Vall E+ 2 (žensko)
  • 18 - Gravel kolo Giant Revolt 0
  • 17 - Giant Reign E+ 1
  • 16 - Giant Propel Adv Pro 0
  • 15 - Giant DailyTour E+ 1 RT
  • 14 - Giant Stance E+ 2 29
  • 13 - Liv Avail Adv 1 (žensko)
  • 12 - Giant Propel Advanced Pro
  • 11 - Giant Trance X E+ 1 Pro 29
  • 10 - Giant Talon 1 29 GE
  • 9 - Giant Defy Advanced 2
  • 8 - Giant TCR Advanced 1 Disc
  • 7 - Giant Explore E+ 2
  • 6 - Giant Trance X 1 29er
  • 5 - EnviLiv Advanced (žensko)
  • 4 - Liv Embolden E+ 1 (žensko)
  • 3 -Giant Propel Advanced 1ct
  • 2 - Giant Fathom E+ 2 Pro
  • 1 - Giant TCR Advanced SL 0