Slovenija
Oglas

Kdaj naj začnem uporabljati anti-age kremo?

Ljubljana, 30. 03. 2024 00.15 | Posodobljeno pred 25 dnevi

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Ste vedeli, da se pri večini prvi znaki staranja pojavijo že hitro po 25. letu? Nega kože s primernimi izdelki je zato izredno pomembna v vseh obdobjih. Le s pravo nego in kremo boste lahko preprečili, da male, prikupne gubice ne postanejo velike in globoke, ki jih ne morete več zakriti.

LF-1

Ko osnovna nega več ne zadostuje ...

Tanke linije in majhne gubice se pojavijo najprej. Na suhi in svetli koži hitreje kakor na mastni. Pa vendar, z začetkom pravilne nege ne smemo odlašati. Koža z leti postaja vse bolj zahtevna in utrujena, zato je potrebno izbrati kremo, ki bo koži popolnoma odgovarjala. 

LF-2

Katero kremo izbrati?

V poplavi kozmetičnih izdelkov pa je težko najti kremo, ki bo primerna za vaš tip kože, je naravna, varna in cenovno dostopna. Izbiro vam lahko olajšamo, saj ima krema proti gubicam 4D Hyaluron vse naštete lastnosti in še več. Vsebuje kar 5 izdelkov v 1, ne povzroča alergijskih reakcij in je primerna za vse tipe kože. Najboljše pa je, da ne deluje samo kot krema proti gubicam, izkazala se bo tudi kot odlična podlaga za dolgo obstojna ličila. 

Hialuronska kislina? Vaša koža jo nujno potrebuje. 

Hialuronska kislina je naravna sestavina človeškega telesa, najdemo jo v tekočini okoli očesnega zrkla, vezivnih in živčnem tkivu, koži ter sklepih. Njeno delovanje najučinkovitejše vpliva na elastičnost kože, sodeluje v procesih nastajanja kolagena in elastina, skrbi pa tudi za vlaženje in čvrstost kože. Ima izjemno dobro sposobnost zadrževanja vode v tkivih, saj lahko zadrži tudi do 1000-kratno maso vode glede na lastno težo. Je tudi ključna komponenta zdrave kože. 

LF-3

Kako lahko opazimo pomankanje hialuronske kisline?

Pomanjkanje hialuronske kisline pa najhitreje opazimo kot suho kožo, neelastičnost ter s pojavom gub. Ko se koža stara, naše celice tvorijo manj hialuronske kisline, obstoječa pa se začne razkrajati. To lahko povzroči suhost kože in je tudi eden od dejavnikov, ki so odgovorni za vidne znake staranja kože, kot so drobne linije in gube, izguba volumna in izguba prožnosti. 

Hialuronska kislinaintenzivno vlaži obraz. S počasnim sproščanjem molekul vode je koža stalno vlažna in nahranjena od znotraj. Spodbuja rast kožnih celic in omogoča nastanek kolagenskih vlaken. S svojim delovanjem uspešno zakrije gube in linije, ohranja gladko kožo in mladosten videz. 

LF-4

Pazljivo pri izbiri hialurona, ki ga nanašate na kožo!

Kozmetika z vsebnostjo hialuronske kisline je primerna za vse tipe kože, vendar velja pri izbiri hialurona biti previden, saj hialuron iz kitajskega uvoza ni vedno klinično preizkušen in lahko privede do alergijskih reakcij. Izberite kremo proti gubicam Lux-Factor 4D Hyaluron, ki vsebuje 100 % naravno hialuronsko kislino evropskega porekla, ki je dermatološko potrjena

Si tudi vi želite gladke in napete kože a ne zaupate nakupovanju prek spleta?

Ne skrbite, na vsak vaš nakup vam nudimo 30-dnevno garancijo. V primeru nezadovoljstva lahko izdelke vrnete, mi pa vam bomo povrnili kupnino.

LF-5

Ukrepajte tudi vi!

Na spletni strani www.luxfactor.net so vam na voljo tudi ugodnejši paketi brez poštnine, ob naročilu 3 izdelkov pa prejmete še darilo. Svoje naročilo lahko oddate tudi na brezplačni telefonski številki 01 777 41 07. Pohitite, sedaj so izdelki Lux-Factor na voljo s kar 50 % popustom!

 

Naročnik oglasne vsebine je Combokin.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3