Slovenija
Oglas

Kje se znani zabavajo?

Ljubljana, 24. 02. 2016 06.58 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Sobe pobega se po svetu širijo kot gobe po dežju. Tudi v Sloveniji so se v zadnjem letu in pol dodobra prijele. Zakaj? Iz enostavnega razloga, ker predstavljajo nov način zabave, kjer je potrebna interakcija vseh sodelujočih, ki so bolj uspešni, če dobro sodelujejo, se pogovarjajo med sabo in imajo široko odprte oči.

The Key Escape room Ljubljana je gostil že veliko obiskovalcev, med njimi pa ni manjkalo niti znanih obrazov. Seveda, tudi znani Slovenci se radi zabavajo na tak način in praktično vsi so se izkazali za zelo spretne pri reševanju naših nalog in ugank.

Fotograf Aljoša Rebolj in njegova skupina so se izkazali za zelo spretne.
Fotograf Aljoša Rebolj in njegova skupina so se izkazali za zelo spretne. FOTO:

Pred kratkim nas je obiskala energična družina Merljak, ki si je razdelila posamezne naloge in tako uspešno reševala izziv za izzivom. Igralka Maja Martina je dejala : "Še toliko bolj sem uživala, ker sem šla skupaj z družino".

Obiskal nas je tudi odlični fotograf Aljoša Rebolj in njegova Marjeta s prijatelji. Rekla sta: "Če bi že prej vedeli, kakšna pustolovščina nas čaka, bi se že zdavnaj oglasili". Tudi oni so se izkazali za zelo spretne.

Med drugimi so se pri nas zabavali: brata Vid in Domen Valič, TV voditeljica Lea Mederal, TV voditelj Jure Tepina, maneken in osebni trener Iztok Hodnik, alpski smučar Andrej Šporn, bivši rokometaš Zoran Lubej, ekipi MasterChefa in Big Brotherja, finančni minister Dušan Mramor, priznani fotograf Aleš Bravničar je naše prostore izbral za Playboyjevo foto seanso in še in še. 

Za vse tiste, ki iščete posebno darilo, imamo za vas pripravljen darilni bon, ki je že dalj časa prava uspešnica. Podarite ga lahko ob prav vsaki priložnosti in garantiramo vam, da bo obdarjenec zelo zadovoljen. K nam lahko pripeljete tudi otroke (od 8. – 12. leta starosti) saj imamo za njih prilagojen nivo zahtevnosti.

Če se do sedaj niste opogumili, vas bodo morda znani Slovenci prepričali, da zamujate nekaj nepozabnega. The Key soba pobega vas vabi, v Da Vincijevo in Sherlockovo sobo ali pa v Pravljično deželo. Prvi dve sta medsebojno povezani in imate zaradi tega kar 70 minut časa za pobeg, druga pa je skoraj brez ključavnic in ima res unikatne izzive.

Escape room je odlična zabava, ki tudi pri nas postaja vse bolj priljubljena. Privablja mlado in staro, otroci zelo radi pridejo malce drugače praznovati rojstni dan, vedno več pa je tudi podjetij, ki se udeležujejo tako imenovanih Team Buildingov.

Če bi radi doživeli nekaj posebnega, zabavnega in nepozabnega, si le oglejte našo spletno stran, nas pokličite na telefonsko številko 030 23 23 23 ali pa nam pišite na elektronski naslov info@thekey.si.

Escape room Ljubljana
Escape room Ljubljana FOTO: