Slovenija

Kmalu višje cene v mestnem prometu?

Ljubljana, 16. 04. 2000 18.09 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Na jutrišnjo sejo mestnega sveta ljubljanske mestne občine je uvrščen tudi predlog povečanja cen prevoza potnikov v mestnem prometu za v povprečju 15,7 odstotka. Nove cene naj bi, če bodo svetniki dali zeleno luč, začele veljati s 1. majem. Vendar pa naj bi se Ljubljančani, kljub predlagani podražitvi, še vedno vozili ceneje kot v ostalih slovenskih mestih.

Na dnevni red so uvrščeni tudi osnutki odlokov o reorganizaciji ljubljanskih javnih podjetij, predlog pravilnika o načinu oddajanja poslovnih prostorov, s katerimi upravlja Zdravstveni dom Ljubljana, osnutek odloka o varstvu lokalnih virov pitne vode ter osnutek odloka o občinskih cestah.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.