Slovenija

Kmetijski minister Belgije v Sloveniji

Ljubljana, 13. 04. 2000 09.04 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

V Sloveniji se tudi danes mudi belgijski minister za malo gospodarstvo, trgovino in kmetijstvo Jaak Gabriels, ki se je včeraj, skupaj s sodelavci na delovnem sestanku, pogovarjal z v. d. ministra za kmetijstvo in gozdarstvo Cirilom Smrkoljem. Sogovornika sta spregovorila o skupni problematiki v kmetijstvu in možnostih boljšega sodelovanja med državama na vseh ravneh v tej panogi. Belgija bo julija prihodnje leto začela predsedovati EU, zato je po Gabrielsovih besedah pomembno, da se seznani s slovenskimi stališči pri vključevanju v EU in jih vključi v svoj program.

Ciril Smrkolj ocenjuje, da so lahko izkušnje Belgije v kmetijstvu in urejanju podeželja za Slovenijo zelo dobrodošle, zadovoljen pa je z belgijsko pripravljenostjo poglobitve sodelovanja med državama.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.