Slovenija

Knjiga je edina prava čarovnija, ki jo lahko kupimo

Ljubljana, 26. 11. 2019 19.12 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
Janez Usenik
Komentarji
5

V Ljubljani se je začel prav posebni sejem, na katerem si lahko priskrbite prijateljico, ki vam bo krajšala večere, vas naučila česa novega in vam morda pokazala stvari, za katere si niti predstavljali niste, da obstajajo. Začel se je namreč knjižni sejem. Njegovi organizatorji so si zadali poseben cilj - ljudi pozivajo, naj kupijo vsaj eno knjigo na mesec. Pa ne samo zato, da bi preživele založbe, ampak da bi bili bogatejši bralci. Kajti knjiga je edina prava čarovnija, ki jo lahko kupimo.

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

flojdi
27. 11. 2019 17.08
.ni nujno knjigo Kupit . knjižnice jih Odpisujejo , in dajejo na voljo. ljudje cele zbirke ( sploh ne prebrane!!) mečejo v smeti ali za papir ( ker jih nihče ne kupuje ). za sabo imam kakih 55+let Branja . in zadnja leta mi zadostujejo knjige , ki jih poberem na odpisu. po letih branja biografij , potopisov in izbiranja" , mi prav pašejo čudovite neizbranosti" . in edino , za kar se sekiram , je to , da je moje življenje prekratko , da bi mi uspelo prebrati vse Dobre knjige
Aljazyyy
27. 11. 2019 13.09
+1
Če se tu ne bi šlo le za prodajo knjig, ampak res za pozitivne učinke branja knjig bi se promoviral obisk knjižnice, kjer so knjige veliko bolj dostopne.. bullshit
Sanuka
27. 11. 2019 09.09
+2
knjiga je res nekej posebnga večkrat bi si mogl vzet čas za njo.svojim otrokom rada kupim kakšno da jo skupej beremo.. :)
fafajonka
26. 11. 2019 20.24
-6
24ur, najboljši ste v regiji in še svetlobna leta naokoli, ker nam vsakodnevno servirate novinarske čarovnije, .....zato pa pri knjigah prihranimo.
MarKav
27. 11. 2019 09.26
+0
Vsakodnevno bombardiranje s senzacionalnimi prispevki je ena, dobra knjiga pa druga stvar. Moti pa me, da vsak resničen komentar o preseljevanju narodov, na tem portalu izbrišejo. Komentiram pa iz prve roke, ker živim relativno blizu hrvaške in italijanske meje. Otrok in žene niti ne peljem več v gozd, če se odločim za daljši sprehod.