Slovenija
Oglas

Ko britje postane simpl

Ljubljana, 31. 07. 2022 06.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Ko govorimo o samooskrbi in negi celega telesa se lahko vsi strinjamo, da moški niso znani po svojem obširnem poznavanju izdelkov, skrbno kuriranih toaletnih torbicah in naboru različnih izdelkov za vse predele telesa. 4-v-enem šamponi za lase, telo in obraz, ena zvesta britvica za britje po celem telesu in vodica za po britju je vse, kar po navadi najdemo v kopalnici moških, ki enostavno preferirajo enostavnejši način življenja. Pri Philipsu so zato ustvarili 4-v-1 brivnik za britje po celem telesu, da lahko poskrbite za celo telo z le enim izdelkom – brez kompliciranja ter nepotrebnega zapravljanja časa, energije in denarja za izdelke, ki niso točno to, kar potrebujete.

1

Vse, kar potrebujete.
Philipsov Multigroom poskrbi za nežno britje dlak po celem telesu, od glave do pet. Edinstveni sistem zaščite za kožo ščiti najobčutljivejše predele telesa, zato lahko udobno prirezujete celo 0,5 mm kratke dlake. Prirezovalnik je tudi vodoodporen, zato ga lahko brez skrbi uporabljate pod prho in ga preprosto očistite pod tekočo vodo.

Uživajte v vrhunski natančnosti s tehnologijo DualCut, ki prinaša dvakrat večje število rezil. Jeklena rezila se nežno drgnejo med seboj in se med prirezovanjem same ostrijo. Rezila so tako tudi po petih letih uporabe ostra kot na začetku.

Na Philipsov Multigroom prisegajo tudi slavni

Med zvestimi uporabniki Philipsovega Multigroomerja se je znašel slaven spletni vplivnež Kristijan Gril, ki pravi, če že življenje ni "simpl," naj bo vsaj britje. Čeprav sam najraje brivnik uporablja za britje svoje skrbno negovane brade, je brivnik preizkusil tudi na svojih nogah ter celo za skrajšanje frizure svojega malčka Lucasa za katerega je rekel, da je obisk frizerja vedno precejšen izziv.

Tudi mož slavne spletne športnice Mitja Parovel je na družbenih omrežjih delil svoje izkušnje z Philipsovim Multigroomerjem, pri katerem mu je najbolj všeč vsestranska uporaba, zaradi 14 različnih nastavkov.

Da je brivnik res za vse, je pokazal še MasterChef finalist in glasbeni ustvarjalec Žiga Gabrovec, ki je svojo izkušnjo z Multigroomerjem opisal tako: Philipsov brivnik Multigroom series 7000 mi je všeč, ker ga lahko uporabljaš pod tušom, ima vse nastavke, ki jih moški potrebuje, da je lahko urejen. Meni sta na primer najbolj všeč trimer, ki ne cuka za ljubavni tepih in pa nastavek za dlačice v nosu.

Izpopolnite svoj slog s Philipsovim Multigroom brivnikom, katerega lahko uporabljate z 14 kakovostnimi nastavki za vrhunsko in natančno prirezovanje, oblikovanje ter britje dlačic vseh dolžin, po vsem telesu. Zagotovo bo postal nepozaben del vaše rutine!

Capture

Naročnik oglasa je Philips.

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni