Slovenija
Oglas

Ko nimamo časa ali pa enostavno ne smemo od točke A do točke B

Ljubljana, 15. 09. 2021 00.15 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Spadate v skupino ljudi katerim v dnevu preprosto zmanjka časa, da bi se osebno oglasili pri znancih, prijateljih in poslovnih sodelavcih in jim sami dostavili potrebno? V času, ko se soočamo z omejitvami in ukrepi povezanih s Corona krizo nam je navedeno tudi onemogočeno oz. ni zaželjeno. Mogoče ste na spletni tržnici prodali/kupili izdelek in bi ga radi poslali/prejeli? Še več. Želite poslati paket kupcu in ga ne želite izročiti preden prejmete kupnino zanj?

GLS posljipaket.si
GLS posljipaket.si FOTO: Arhiv ponudnika

Vsak človek se kdaj spopade z težavo kako bi željeno vsebino brez težav poslal svoji mami, babici, kupcu ali prijatelju v tujino.

Če imate vsebino, ki bi jo želeli poslati, poleg dostave pa bi želeli prevzem odkupnine v vrednosti paketa vam pri tem pomaga https://posljipaket.si/.

Z GLS posljipaket.si 20% ceneje!

GLS je ponudnik vrhunskih paketnih storitev. Zanesljiva dostava paketov nikakor ni rezervirana le za velika podjetja, tudi manjši občasni pošiljatelji in potrošniki si zaslužijo enako kvaliteto storitev, za kar poskrbi posljipaket.si.

Spletna platforma posljipaket.si omogoča pošiljanje paketov občasnim pošiljateljem, manjšim podjetjem in potrošnikom. V treh preprostih korakih lahko iz katerekoli naprave naročimo dvig in dostavo paketa v domači ali evropski prostor. Dostava po Sloveniji pa je mogoča tudi z izbiro možnosti pošiljanja z odkupnino. 

Dostava po Sloveniji je standardno naslednji delovni dan, kjer si prejemnik lahko izbere dostavo po svoji meri. V 48 urah zagotovljena dostava na  Hrvaško, Avstrijo in po novem tudi v Nemčijo.

Prednost oddaje paketov preko posljipaket.si je pošiljanje brez pogodbenega sodelovanja!

Za vse zveste bralce 24ur.com smo pripravil posebno kodo za 20% popust pri pošiljanju.

Promo koda za popust je:

GLS24UR

*veljavnost promo kode za popust je do 30.9.21.

GLS posljipaket.si
GLS posljipaket.si FOTO: Arhiv ponudnika

GLS svojim strankam omogoča izbiro oddaje in/ali prevzema paketa v enem od  185 GLS Paketomatov (več kot 5000 paketnikov), ki so razvejani po celotni Sloveniji. GLS Paketomat vam omogoča, da paket oddate/prevzamete tam in ob času, ki odgovarja vam. Brez koordinacije povezane s prihodom kurirja. V primeru izbire GLS Paketomata, GLS nagradi s še nižjo ceno distribucije vašega paketa.

Možnost pošiljanja po redni ceni že od 3,33 €. S popustom pa si zagotovite še nižjo ceno.

Vključene so storitve obveščanja prejemnika, fleksibilne možnosti dostave in kritje do 200 € za poškodbo paketa ter sledenje paketu v realnem času. Plačilo je možno s plačilnimi karticami, Paypal-om ali z UPN nakazilom po predračunu. Poleg običajne dostave do prejemnika je omogočena možnost dostave na določen dan, prevzem v GLS Paketni trgovini, izbira GLS Paketomata, prevzem v GLS Depo paketnem središču – 23 lokacij – poglej zemljevid - https://posljipaket.si/gls-slovenija/poslovne-enote-gls-depo/.

Posljipaket.si se je leta 2019 že potegoval za naziv spletnega trgovca leta in nagrado tudi osvojil, na tekmovanju za naziv pa se poteguje tudi letos. Veseli smo, da naši uporabniki prepoznajo trud, ki ga vlagamo v celotno storitev ter dobre komercialne pogoje, ki jih nudimo vsakomur, ki želi paket poslati poslovnim sodelavcem na eni strani, kot tudi tistim, ki želijo ali morajo paket poslati svojim prijateljem, znancem in sorodnikom.

GLS je vrhunski ponudnik paketnih storitev – zato ne skrbite, mi dostavimo

Varno, hitro in ugodno!

GLS posljipaket.si
GLS posljipaket.si FOTO: Arhiv ponudnika


Naročnik oglasa je GLS d.o.o.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.